تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: این سایت مشکوکه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض این سایت مشکوکه؟

با درود

من وارد اینت سایت شدم و در اون یک فیلم رو به اجرا گذاشت که قابل دیدن نبود و از ما می خواست که فایلی رو بگیرم که فلش پلیر رو به روز می کنه. اون فایل اگزه بود و وقتی اونو اجحرا می کردیم پس از چند ثانیه که هیچ اتفاقی نمی افتاد اون فایل اصلی غیبش می زد.

از پس از این کار همه چیز مشکوک شده

می خواستم بدونم آیا ویروس بوده یا خیر؟ اگر بوده چه نوع ویروسی بوده که در زمان اجرا نود 32 به روز شده نشناخته اونو؟ و اینکه چگونه از بین ببرمش؟

باید یادآوری کنم که نود پس از این ماجرا بارها ویروس ها رو در درایو سی پیدا کرده و پاک کرده. ولی باز هم با راه اندازی دوباره رایانه همین وضعیت وجود داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

الان می بنیم که تبدیل به یک عکس شده

در واقع لینک ویروس رو پشت عکس که هشدار روش بود و نشون می داد که پلیر هست قایم کرده بوده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هماهنگونه که در عکس زیر می بنید این فایل وارد شاخه ی ویندوز شده و در بخش راه اندازی و استارت آپ هم وارد شده بود که من پیداش کردم.

اون فایل اگزه هم شکلش اینجوری بود دقیقا ولی نامش ستاپ بود.

رایانه پس از نصب این فایل (چرا نود بهش گیر نداد واقعا عجیبه) کند و مشکوک شده. دیگه وارد مسنجر یاهو نمی تونم بشم و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از اونجایی که این لینک رو یه خارجی بهم داده می خوام بدونم اگر واقعا مشکوک هست ویندوز عوض کنم و پس از اون همگی گذرواژه هامو در سایت های گوناگون عوض کنم.

؟

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره دوست عزیز
    بنظر من که ویروسی شدین
    حدوداً دو ساله که یه سری ویروس اومدن که برای انتشار از انجمنای گفتگو استفاده می کنن
    یعنی نویسندۀ ویروس میاد توی چن تا سایت یه تاپیک میزنه و یه سری مطلب یا عکسه امیدوارکننده میذاره و میگه برای دیدن مطالب بیشتر بیاین به این سایت
    و تو اون سایت بهتون میگه که باید این فایل رو دانلود کنین که بتونین فیلمون رو ببنین
    و اون فایل ویروسه!
    البته برا بعضی از پلتفرمهای انجمن گفتگو مثه phpbb2 میشه یه اسکریپت نوشت که کار طراح رو انجام بده و فقط با دادن آدرس اون انجمن، تاپیک رو بزنه
    برا این ناد نتونسته اصل ویروس روبشناسه که این ویروسا مرتباً ظاهرشونو عوض میکنن ولی طرز کارشون همونه که قبلاً بود و برا همین یه سری ویروس شناسایی میشه
    بهترین کار همین ویندوز عوض کردنه
    موفق باشین

6. این کاربر از hady1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •