تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: Nokia N86 8MP یا Nokia N97

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هر 2 تاشونو دارم هم n86 هم s8300 ... البته n86 همیشه دستم نیست به دلایلی ..ولی استفاده زیادی ازش دارم و تقریبا به مشکلاتش اشنا هستم همینطور مزایاش ...

گوشی پایینی s8300 هستش ...دوربینش همون 8 هستش که امکانات و تنظیمات بیشتری داره اگه خواستی بیشت ردر موردش بدونی تو نقد و بررسی 2 تا تاپیک که یکی رو خودم مقایسه کردم و دیگری یه سایت خارجی گذاشتم ... تو انتن دهی هم بهت بگم میگن سامسونگ بده واقعا صدای مکالمه 8300 بهتر از n86 هستش .. و همینطور انتن دهی اصلا فرقی ندارن ...

2. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هر 2 تاشونو دارم هم n86 هم s8300 ... البته n86 همیشه دستم نیست به دلایلی ..ولی استفاده زیادی ازش دارم و تقریبا به مشکلاتش اشنا هستم همینطور مزایاش ...

گوشی پایینی s8300 هستش ...دوربینش همون 8 هستش که امکانات و تنظیمات بیشتری داره اگه خواستی بیشت ردر موردش بدونی تو نقد و بررسی 2 تا تاپیک که یکی رو خودم مقایسه کردم و دیگری یه سایت خارجی گذاشتم ... تو انتن دهی هم بهت بگم میگن سامسونگ بده واقعا صدای مکالمه 8300 بهتر از n86 هستش .. و همینطور انتن دهی اصلا فرقی ندارن ...

ممنونم از راهنماییت.
    راستش قراره همسر آیندم برام یه Nokia N900 هدیه بگیره بخاطر همین خودم یه مقدار مردد هستم و نمیدونم گوشی جدیدم چی باشه چون شاید بهش بگم بجای Nokia N900 برام َApple iPhone 3GS بخره.
    بخاطر همین یه مقدار مردد هستم و تردید دارم.
    باز هم ازت بخاطر راهنماییت ممنونم.
    با سپاس.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خواهش میکنم N900 رو میتونی جایگزین n97 کنی ... iphon هم یه گوشی هستش که کاراییش کلا با گوشی هایی که داری فرق میکنه خلا چنین گوشی تو گوشیهات کاملا دیده میشه ...

به جات بودم به جای اینکه 5 تا گوشیه یه جور بگیرم 5 تا گوشی با امکانات متفاوت میگرفتم ...

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام گل محمدی جان.
    ببین عزیز من باز هم میگم که نمیشه این دو تا گوشی رو با هم مقایسه کرد.
    ببین من گفتم بین این 5 تا گوشی که دارم گوشی Nokia N86 8MP رو بیشتر قبول دارم ولی نگفتم که گوشی Nokia N97 خوب نیستش من از Nokia N97 هم راضی هستم.
    بعدشم باز هم میگم که صفحه تاچ یک امتیاز نیست چونکه خیلی ها از صفحه تاچ خوششون نمیاد.
    باز هم میگم که گوشی Nokia N86 8MP برای موسیقی خیلی بهتره چونکه هم دکمه های مخصوص موسیقی داره و هم اندازه جمع و جور تری داره و هدفونهاش هم نسبت به هدفونهای 4 مدل دیگه ای که دارم بسیار کیفیتش بهتره.
    در ضمن این دو گوشی فقط در دوربین و میزان حافظه داخلی متفاوت هستند و از لحاظ بقیه امکانات سخت افزاری دقیقا مشابه هم هستند.
    و در ضمن اگه گوشی Nokia N97 صفحه تاچ داره عوضش گوشی Nokia N86 8MP هم صفحه نمایشش از نوع AMOLED هستش و کیفیتش خیلی بالاتره و یا اگه گوشی Nokia N97 صفحه کیبرد کامل داره خوب در عوضش گوشی Nokia N86 8MP هم دکمه های مخصوص موسیقی و بازی و تماشای فیلم و عکس داره.
    دوست خوبم منکه هر دوی اینها رو دارم دارم بهت میگم که به غیر از موارد بالا در هیچ چیز دیگه این دو با هم فرق ندارند.
    با سپاس.
    من کلا قصدم این نیست که 86 را با 97 مقایسه کنم
    فقط قسمتی از گوشی را مقایسه کردم
    چه با 86 و چه با xperia x1
    قبول در دوربین و پخش موزیک 86 سرتره
    اما در صفحه نمیتونم قبول کنم که 86برتره
    صفحه 2.6 اینچ مال قدیما بود
    2.6 اینچ چه led باشه چه هرچی خلاصه کوچیکه
    و هیچوقت نمیتونه ان97باشه که 3.5 اینچ هست
    در ضمن تاچ بودن یک مزیت هست
    نمدونم چرا نمیخواهین قبول کنین
    اگر نظر شخصی خودتو بگی بحثش جداست
    ولی کلی بخواهیم بگیم تاچ بودن مزیت هست
    البته حق داری این حرفو بزنی
    چون تاچ بودن در سیمبیان با تاچ بودن در پاکت پی سی خیلی فرق داره
    مطمئنم یه پاکت پی سی خوب دستت بیفته منظورمو بهتر متوجه میشی
    در مجموع امتیاز بندی ان97 نسبت به 86 سرتره
    و انتخابشون سلیقه ای خواهد بود
    بازم ممنون از شما
    خواهش میکنم N900 رو میتونی جایگزین n97 کنی ... iphon هم یه گوشی هستش که کاراییش کلا با گوشی هایی که داری فرق میکنه خلا چنین گوشی تو گوشیهات کاملا دیده میشه ...

به جات بودم به جای اینکه 5 تا گوشیه یه جور بگیرم 5 تا گوشی با امکانات متفاوت میگرفتم ...
    کاملا تائید میشه
    حداقل یک پاکت پی سی داشتی بهتر بود
    و یا انتخابهای دیگه ...

6. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •