به نظرتون چیپست 790X چطوره؟
یه سوال برام مونده هیچ کسم جوابم رو نمیده!
ایا حیفه cpu phneom2 x4 m25 رو روی چیپست 770 مثل ga-770t-ud30 بندازم؟ یا این مادربرد به خوبی از عهده این یس پی یو بر میاد؟
به نظرتون چیپست 790X چطوره؟
یه سوال برام مونده هیچ کسم جوابم رو نمیده!
ایا حیفه cpu phneom2 x4 m25 رو روی چیپست 770 مثل ga-770t-ud30 بندازم؟ یا این مادربرد به خوبی از عهده این یس پی یو بر میاد؟
--------------
cpu phneom2 x4 m25 چه مدلیه دیگه؟
PhenomII 925
اهان حالا فهمیدم
نمیشه گفت حیفه ولی شما از حداکثر توان cpuتون استفاده نمیکنید با این مادر بورد.الان چیپ 790gx از برندهای مختلف زیاده که قیمتهای خوبی هم دارن و چیپ خوبی هم هست اگه اونو نخواستید 785g هست.
و چیپ بهتر خواستید 790fx خوبه ولی گرونتره
فرمایشات شما درست ولی خب چیپ های بالا تر معمولا اسلات های بیشتر گرافیک و غیره دارند که اصلا مورد نیاز من نیست و به غیر از این فکر نکنم فرقی از لحاظ پرفورمنس داشته باشند.منظورتون از حداکثر توان cpu استفاده نمیشه دقیقا چیه؟ از چه توان هایی استفاده نمیشه؟
در ضمن من قصد خررید گرافیک 4770 HD یا 9600GT دارم گرافیک انبورد 4200 برای کار مایا جوابم نمیده.
بذارید یه مثال خیلی ساده براتون بزنم:
دوستم مادربورد قبلیش asu m3n78-eh بود و cpuش هم 9950 بود.توی ویستا به cpu امتیاز 5.4 رو داده بود و ایشون هم با نرم افزار کتیا خیلی کار میکرد.و کاملا از سرعت سیستمش راضی بود و موقع سطح سازی توی کتیا برای رندر 2تا سطح همزمان تقریبا 8 تا 10 ثانیه طول میکشید.
حالا asus m3a79-t deluxe خریده و امتیازی که ویندوز7 بهش داده 7.2 هست و توی کتیا کاری مشابه همون قبلی رو توی 3 تا4 ثانیه انجام میده و 790fx برای اورکلاک عالیه
فرمایشات شما درست ولی این لینک که دقیقا مقایسه ای بین 770 و 790fx کرده رو مطالعه بفرمایید و تفاوت های پرفورمنس ها رو ببینید و در اخر هم حتما conclusion رو بخونید.قسمتی از concusion رو براتون میزارم
According to the results of our test session, despite its modest price, this mainboard may become a good choice not only for inexpensive unpretentious platforms, but also for computer enthusiasts. It has adequate specifications meeting today’s needs, and flexible configuring options together with overall predictable behavior are just as good as those of more expensive Socket AM3 products. In other words, during our test session, we didn’t reveal any serious issues that could give anyone the reason to underestimate Gigabyte MA770T-UD3P. Especially, since it performs and overclocks just as good as Gigabyte MA790FXT-UD5P, for instance, that belongs to a much higher price range.
لینک رو فراموش کردی بذاری تا بریم تو سایتش و کامل بخونیمش.
فکر میکنم که چونکه من چیپ 8200 انویدیا رو با 790fx مقایسه کرده بودم تفاوت اینقدر زیاد بوده.
ببخشید این هم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)