بابک عزیز تشکر از جوابهاتون
بقیه سوالامو فردا ازتون میپرسم
شبتون به خیر
بابک عزیز تشکر از جوابهاتون
بقیه سوالامو فردا ازتون میپرسم
شبتون به خیر
سلام
راستی بایو استار واسه سوکت 1366 یه مادربورد دیگه هم داره که من ندیده بودم حالا هر دوشو پایین با لینک مشخصاتش مینویسم
1-TPower X58 5.x
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-TPower X58A 5.x
اولیه که قیمتش 285 هستش ولی دومی چقدره ؟ تو کشورمون هست ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گمان نکنم وارد شده باشه!اولیه که قیمتش 285 هستش ولی دومی چقدره ؟ تو کشورمون هست ؟
آره فکر کنم جدیدتر از قبلیه باشه
تو این مدل پشتیبانی از رم تا باس 2000 هستش ولی اولی تا 1866
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که چرا هیت سینکهاش توسط لوله ای بهم وصل نیستش؟ مثل مدل اولی این عیبه یا مزیت ؟اگه اصطلاح هیت سینک رو درست واسه اون قطعه ها ی مسی رنگ گفته باشم
بله هیت سینک ها هستندآره فکر کنم جدیدتر از قبلیه باشه
تو این مدل پشتیبانی از رم تا باس 2000 هستش ولی اولی تا 1866
یه سوالی که واسم پیش اومده اینه که چرا هیت سینکهاش توسط لوله ای بهم وصل نیستش؟ مثل مدل اولی این عیبه یا مزیت ؟اگه اصطلاح هیت سینک رو درست واسه اون قطعه ها ی مسی رنگ گفته باشم
و نمیشه گفت وصل شدنشون مزیت یا عیب هست و بنا به تشخیص طراح مادربرد این کار انجام شده
1-میشه گفت وقتی وصل هستند خنک کنندگی بهتری دارن و قابلیت اورکلاک بیشتر ؟ یا نه اصلا ربطی نداره
2-چون من تو نظرم اینه که داخل لوله ها مایعی برای خنک کردن هیت سینکها وجود داره آیا اینجوری هست یا نه ؟
نه نمیشه گفت1-میشه گفت وقتی وصل هستند خنک کنندگی بهتری دارن و قابلیت اورکلاک بیشتر ؟ یا نه اصلا ربطی نداره
خیر معمولا فقط یه قطعه فلزی هستند که کارشون مثل رادیاتور هست2-چون من تو نظرم اینه که داخل لوله ها مایعی برای خنک کردن هیت سینکها وجود داره آیا اینجوری هست یا نه ؟
الان سایت ایسوس بودم
گفتم مشخصات مادربورد P6T SE رو با توجه به خوش قیمت بودنش (225) ببینم و با Rampage II GENE مقایسه کنم
دیدم در موارد اصلی مثل پشتیبانی از رم تا باس 2000 و کراس یا اس ال آی دو تایی با لینک 16 که مثل هم هستند
حالا به جز این که Rampage II GENE دارای کارت صوتی نیمه حرفه ای هستش چه مزایای دیگه ای داره که باعث اختلاف قیمت 40 تومنب بینشون شده ؟
آیا مدل P6T SE مثل P6T شاکی داشته که خریدارانی ازش ناراضی باشن ؟
فقط قابلیت Cross Fire دارهدیدم در موارد اصلی مثل پشتیبانی از رم تا باس 2000 و کراس یا اس ال آی دو تایی با لینک 16 که مثل هم هستند
و SLI نداره
دقیقا یک نوع هستند ولی بعضی امکانات P6T ازش کم شده!آیا مدل P6T SE مثل P6T شاکی داشته که خریدارانی ازش ناراضی باشن ؟
Last edited by Ultra_Black; 11-12-2009 at 17:11.
اورکلاک پردازنده ، رم و کارت گرافیک از این 3 تا کدومشون به قابلیت مادربورد واسه اور بستگی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)