از کجا خریدی با این قیمت
از کجا خریدی با این قیمت
دوست عزیز مبارک باشه
منم یه 32 اینچ میخوام بگیرم
ولی بین B690 و V550 موندم
ببینم تو تصاویر ورزشی و سریع محو شدگی تصویر داره ؟
اگه میتونی یه عکس از تصویرش بزار
ممنون
يكي از دوستام v550 داره(46) وقتي داشتم باهاش شبكه هاي ماهواره ميديدم جا موندن تصوير خيلي زياد به چشم ميامد، شنيده بودم سوني اين مشكلو داره ولي نمي دونستم اينقدر زياده. باهاش xbox360هم بازي كرديم، تو بازي جاموندن تصوير كمتر بود.
از کجا خریدی با این قیمت
از نمایندگی سونی!
ممنون. اگه مث من به سونی حساس نیستی فکر میکنم b690 امکانات بهتری داشته باشه. ضمنا 100 هرتز هست و v550 طبق نوشته پشتش 60 هرتزدوست عزیز مبارک باشه
منم یه 32 اینچ میخوام بگیرم
ولی بین B690 و V550 موندم
ببینم تو تصاویر ورزشی و سریع محو شدگی تصویر داره ؟
اگه میتونی یه عکس از تصویرش بزار
ممنون
اتفاقا الان مسابقه فوتبال استقلال و سپاسی هست. مشکلی نداره. من که چیزی حس نمیکنم.
ضمنا اینم بگم که واسه من زیاد فرقی نمیکنه چون خیلی تلویزیون نمیبینم.
والله اینجور هم که شما میگی نبود. شاید بین 32 و 46 یه مقدار متفاوت باشهكي از دوستام v550 داره(46) وقتي داشتم باهاش شبكه هاي ماهواره ميديدم جا موندن تصوير خيلي زياد به چشم ميامد، شنيده بودم سوني اين مشكلو داره ولي نمي دونستم اينقدر زياده. باهاش xbox360هم بازي كرديم، تو بازي جاموندن تصوير كمتر بود.
-------
راستی دوستان چرا سینمای خانگی سونی اینقدر کمیاب شده؟ میخوان قیمتا رو ببرن بالا؟
منم هم خودم سونی دارم و خواهرینام 550 سونی رو دارن ولی اصلا همچین چیزی نیست بلکه واقعا تصویرش با ادم حرف میزنه همینطور صداش
بک چیزه جالبی راجب به تلویزیون های سونی بگم که صداش بردش خیلی زیاده یعنی اگر تو اتاق باشی درش هم بسته صدا هایی که از تلویزیون از تو حال میاد رو به وضوح میشنوی
ولي بچه ها من جدي اين 40 سامسونگرو اصلا خوشم نمايد.
ماهواره كه ميبيني كه افتضاحه
اون خط قرمز پايينشم تو نور فقط پيداست
كلا X.vision ميخريدم هم خوشگل تره و هم ارزونتره و كره اي هم هست
خيلي خورد تو ذوقم
شما x vision و با samsung نباید مقایسه کنی samsung خیلی سرتره.
من فكر كنم هيچي سوني نميشه.
دليلي بايد براي سرتريه سامسونگ باشه. چون برند معروفيه و پول ميگيره؟ ولي من 24 ساعت ماهواره ميبينم. بازي كه نميكنم.
تصوير ماهواره هم از اين بهتر نميشه كه تو هر تلويزيوني كه.
وقتي ماهواره ميبيني چه X.Vision چه Samsung. من تصوير X.Vision را با Samsung تا حالا مقايسه نكردم. چطوريه؟
من تصویر ایکس ویژن رو با ماهواره دیدم کلا تصویر ماتی داره و به درد نمیخوره. سامسونگ تصویرش بهتره. البته فعلا که سونی رو عشق است.
دیروز یه سینمای خانگی فیلیپس خریدم به قیمت 490 تومن با یه کابل hdmi اشانتوین!! واقعا تصویر خوب و با کیفیتی داره. سینما خانگی هم فقط فیلیپس. اصلا سونی و سامسونگ در برابر کیفیت فیلیپس هیچی نیستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)