مودم رو ریست کن ببین درست میشه،
مودم رو ریست کن ببین درست میشه،
من دو تا كامپيوتر داشتم و با يك مودم ADSL و يك سوييچ، هر دو كامپيوتر به اينترنت دسترسي داشتند و ويندوز همر دو شون هم ويستا بود.
بعدش يكي از كامپيوترها رو عوض كردم و روي كامپيوتر تازه، ويندوز 7 نصب كردم. درايور هاي مادر بورد و از جمله درايور كارت شبكه رو هم نصب كردم.
حالا مشكلي كه دارم اينه كه هر كاري مي كنم، نمي تونم با اين كامپيوتر جديد به اينترنت وصل بشم. البته ظاهرا مشكل از كارت شبكه نيست چون مي تونم وارد set up مودم بشم.
ضمنا اين كارها رو هم كردم ولي سودي نداشت:
1-شماره آي پي كامپيوتر قديمي رو براي جديده گذاشتم. (درست نشد.)
2-شماره آي پي جديدي رو براش اختصاص دادم. (درست نشد.)
3-تنظيمات كانكشن رو گذاشتم رو حالت اتوماتيك تا شماره آي پي رو خودش تخصيص بده. (درست نشد.)
4-ترابل شوتينگ نت وورك رو ران كردم. (درست نشد.)
5-مودم رو به تنهايي و مستقيم به كامپيوتر وصل كردم. (درست نشد.)
6-مودم رو خاموش روشن كردم. (درست نشد.)
7-مودم رو ريست كردم. (درست نشد.)
8-ستينگ مودم رو گذاشتم رو بريج. (درست نشد.)
مشكل از شركت ارائه دهنده اينترنت هم نيست چون با اون يكي كامپيوتر ميشه وصل شد.
كسي مي تونه كمكم كنه؟
با چقدر دور شدن قطع می شه؟ اینا طبیعتا بردشون محدوده( مثل تلفن بیسیم). اگر Asus بگیرین یه کم قویتر می شه، می تونین بعدا آنتنشو هم عوض کن قویتر بزارین. یا اینکه برای همین دستگاهتون یه تکرار کننده بزارین.]
شما در واقع بین دو تا کامپیوتر شبکه ساختین و اینترنتو به شبکه دادین، درسته؟ الان توی شبکه تون می تونین فایل به اشتراک بزارین؟ روی سیستم جدیدتون فایروال نصبه؟
من شبكه نساختم مگر اين كه خود به خود ساخته شده باشه!
يعني من اومدم دو تا كامپيوتر رو و همچنين مودم رو به سوييچ وصل كردم. فقط همين. اشتراك گذاشتم فايل ها رو هم تا حالا انجام ندادم.
آدرس آي پي ها رو هم دستي ست كرده بودم. يعني به يكي از كامپيوترها داده بودم 192.168.1.2 و به اون يكي هم 192.168,1.3
اون كامپيوتري كه عوض شده 192.168,1.3 بوده و همون طور كه گفتم اين آدرس رو اول به كامپيوتر تازه دادم و بعدش هم كه ديدم وصل نشد اون رو به 192.168,1.4 تغيير دادم.
خیر متاسفانه
مرسی از پاسختون... با عوض کردن جای مودم مشکلم حل شده.... قبلا کنج اتاق بود و فاصله تا هال نسبتا زیاد ... الان تقریبا وسط خونه گذاشتم و مشکلی ندارم.... ممنونبا چقدر دور شدن قطع می شه؟ اینا طبیعتا بردشون محدوده( مثل تلفن بیسیم). اگر Asus بگیرین یه کم قویتر می شه، می تونین بعدا آنتنشو هم عوض کن قویتر بزارین. یا اینکه برای همین دستگاهتون یه تکرار کننده بزارین.]
دلیلش طبیعه دیگه هرچقدر از مودم دور بشید امواج ضعیفتر میشند.
شما حداکثر تا چه فاصله ایی می خواهید از مودم دور بشید؟
دوست عزيز اين جوري نبايد باشه من zyxel660 دارم تا 2 طبق برد مي ده راحت كنج اطاق گذاشتمش
از امروز ظهر نت وقتی وصل میشم چراغ های کانکشن پایینی روشنه ولی بالایی خاموشه سایت ها و یاهو هم باز نمیشه با دیال اپ مشکل ندارم ممکنه این قطعی بخاطر بارون و خراب بودن کابل ها باشه ؟ یا کامپیوتر ویروسیه ؟
آقا کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)