آره با گارانتی خریدم اما به وب وصل نیست - یعنی حتما باید به اینترنت وصل شه گوگل مپ کار کنه؟
تهران 87-85-88 رو هم امتحان کردم اصلا نصب نمی شه!!!
گارانتی هم پارس مایکروتل هست اصل و 365 از علا الدین خریدم
چکار کنیم نقشه گوگل هم به خوب ینقشه تهران هست؟
آره با گارانتی خریدم اما به وب وصل نیست - یعنی حتما باید به اینترنت وصل شه گوگل مپ کار کنه؟
تهران 87-85-88 رو هم امتحان کردم اصلا نصب نمی شه!!!
گارانتی هم پارس مایکروتل هست اصل و 365 از علا الدین خریدم
چکار کنیم نقشه گوگل هم به خوب ینقشه تهران هست؟
مبارک باشه
بله حتما باید به اینترنت وصل بشین ... گوگل مپ عزیز انلاینه ... موقعیت شما در نقشه و مسیری که میخواین برین رو براتون مشخص میکنه ...
اما تهران 87 رو بچه ها ریختن .. صبر کنید ... هر موقع بیان جوابتونو میدن
راضیم-اما اس ام اس فارسی باید حتما شماره شماره حروفو وارد کنی؟
دوباره تهران 87 رو سعی می کنم.
با اجازه، خزعبلات آلترا تاچ رو براتون میزارم صفا کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قبلا همه نقشه های تهران رو امتحان کردم.روی این گوشی اجرا نمیشه،فقط یه نقشه تهران اجرا میشه که اونم فکر کنم مال سال 83 هست.اگه خیلی خیلی احتیاج دارید همون رو نصب کنید و استفاده کنید.بلاخره معلومه چی به چیه دیگه.
سلام به همه دوستان
صد سلام به مهدي جان كه اخره مرامه ونبود مارو حس كرد با اجازت مسافرت بودم.
بله من هم نتونستم نقشه تهرانو نصب كنم
دوستان من روز اوليكه گوشي رو خريدم يادمه باهاش عكس مينداختم اينقدر سرعت بالا بود كه حس نميكردم داره ذخيره ميكنه اما الان يه تاخير حسابي مثل گوشي سوني اريكسون قبليم داره به نظرتون علت اين تغيير چيه؟ يه تاخير هم موقع عكس گرفتن پيدا كرده نكنه جايي ديافراگم تنظيم ميشه؟ضمنا خودش كادر عكسو نسبت به كادري كه موقع عكسبرداري ميبيني كوچيكتر ميكنه!!مثلا تا پيشوني سوژه مفقودالاثر ميشه.
اينو هم بگم اصلا از رم داخلي استفاده نميكنم كه به اون مربوط باشه.رم خارجيم همون يه گيگه.
مرادي جان بله اس ام اس فارسيش به همين رسواييه كه ميبيني اما دوستان گفتن كه تموم گوشياي تاچ همينطورين.حالا راضي باش وبا زبان عربي يا اردو تايپ كن زبان اردو يه خوبي داره گ چ پ ژ داره فقط عيبش اينه ه آخر چسبان نداره."يادش بخير ياد اول ابتداييم افتادم". من با همين اردو حال ميكنم الحمدلله به لطف ....اس ام اس ور افتاد مثه قديم نيست وگرنه من دق مي كردم.
راستي كسي ميدونه قيمت اس ام اس فارسي وفينگليش چجوريه؟
سلام ...
میخواستم آخرین قیمت گوشی با گارانتی و بدون اون بدونم.
از گوشیتون راضی هستین؟مشکلای الکی نداره؟اذیت نمیکنه؟یادمه قبلا" با چند تا سامسونگ کار کردم حالمو میگرفتن.الآن هم اینجورین یا خوب شدن؟
کلا" این S8300 چجوریاست؟
اگه نکته ای لازمه بگید ...
ممنون ...![]()
اینکه میگی کادر کوچیک شده مال تنظیمات دوربینه که دستکاری کردی.اسم گزینش یادم نیست.انشالله رفیقمون پالپ میاد بهت میگه.در مورد سرعت هم بستگی به عکسهایی که میگیری داره.هرچه حجم عکس بالاتر بشه سرعت سیو کمی فرق میکنه ولی اونقدر زیاد نیست که اذیت کنه.حالا نمیدونم مال شما چقدر طول میکشه.
قیمت اس ام اس هم،فارسی هشت تومنو خورده ای،شما حساب کن همون 9 تومن و فینگلیپ بیستو یک و خورده ای شما حساب کن همون 22 تومن توی همراه اول.بقیه خطها هم که قیمت فارسی و انگلیسی فرقی نداره.(قیمتشون هم نمیدونم)
قیمت رو یکی از بچه ها چنتا پست قبلتر گفته.
راضی هم که هستیم.
مشکلات که معلومه داره.مگه گوشی بدون مشکل وجود داره؟منتهی شما که با سامسونگ اذیت میشدی و حالتو میگرفت باید بگی توی چه مواردی حالتو میگرفت تا بهت بگیم این گوشی نسبت به اون موارد چجوریاست.
کلا این گوشی سری s هست و با مدل های دیگه سامسونگ نظیر سری d , e , f, .... فرق میکنه و خیلی بهتر و سرحال تر هستش.
من وقتي يك تماس را رد ميكنم يا جواب نميدم بلافاصله براي طرفي كه زنگ زده يك اس ام اس خالي ارسال ميشود
چگونه اين قابليت را غيرفعال كنم
يا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)