سلام از جوابتون متشكرم فقط اگر لطف كنيد چون من تازه كارم منو راهنمايي كنيد كه چطوري اين فايل به چند فايل 4مگابايتي تقسيم كنم و روش اپلود ftp هم به من ياد بدهيد متشكرم
سلام از جوابتون متشكرم فقط اگر لطف كنيد چون من تازه كارم منو راهنمايي كنيد كه چطوري اين فايل به چند فايل 4مگابايتي تقسيم كنم و روش اپلود ftp هم به من ياد بدهيد متشكرم
سلام
ببیند دوست عزیز پوشه جوملاتون را از حالت زیپ در آورده سپس پوشه هاشو تقیسم کنید مثلا theme , admin در یک قسمت
بعد هر کدام از این قسمت ها را زیپ کنید توجه کنید حجمش کمتر از 5 مگابایت باشد . در ضمن من با این هاست کار نکردم
panel این هاست چیه ؟؟؟
بگید تا بگم چطوری با ftp آپلود کنید .
تو قسمت فايل منينجر سه تا جاي اپلود داره و ميگه فايلهارو نميشه بيشتر از 500كيلو هر دفعه اپلود كرد اين گزينه ها تو قسمت اف تي پي هم هست لطفا منو راهنمايي كنيد يا يا هاست خوب به من معرفي كنيد چون مي خوام يك فروشگاه مجازي را بندزم
تو كنترل پانل اين سايت قسمت فايل منيجر و اف تي پي فايل سه تا جاي خالي براي اپلود هست ولي نميذاره بيشتر از 500كيلو را هر دفعه اپلود كنم و نمي دانم چطوري جوملا را اينطوري اپلود كنم لطفا منو راهنمايي كنيد يا يه هاست رايگان خوب به من معرفي كنيد چون مي خوام يك فروشگاه مجازي را بندازم
اين هم ادرس سايت
http://www.awardspace.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)