تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: معرفی هاست های رایگان + آموزش نصب بر روی آنها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام
    اونو به چند بخش 4 مگابایتی تقسیم کنید و هر قسمت را زیپ سپس اونارو با ftp آپلود کنید

سلام از جوابتون متشكرم فقط اگر لطف كنيد چون من تازه كارم منو راهنمايي كنيد كه چطوري اين فايل به چند فايل 4مگابايتي تقسيم كنم و روش اپلود ftp هم به من ياد بدهيد متشكرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه eimanpaladin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اطراف خونمون

پيش فرض

سلام
    ببیند دوست عزیز پوشه جوملاتون را از حالت زیپ در آورده سپس پوشه هاشو تقیسم کنید مثلا theme , admin در یک قسمت
    بعد هر کدام از این قسمت ها را زیپ کنید توجه کنید حجمش کمتر از 5 مگابایت باشد . در ضمن من با این هاست کار نکردم
    panel این هاست چیه ؟؟؟
    بگید تا بگم چطوری با ftp آپلود کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    ببیند دوست عزیز پوشه جوملاتون را از حالت زیپ در آورده سپس پوشه هاشو تقیسم کنید مثلا theme , admin در یک قسمت
    بعد هر کدام از این قسمت ها را زیپ کنید توجه کنید حجمش کمتر از 5 مگابایت باشد . در ضمن من با این هاست کار نکردم
    panel این هاست چیه ؟؟؟
    تو قسمت فايل منينجر سه تا جاي اپلود داره و ميگه فايلهارو نميشه بيشتر از 500كيلو هر دفعه اپلود كرد اين گزينه ها تو قسمت اف تي پي هم هست لطفا منو راهنمايي كنيد يا يا هاست خوب به من معرفي كنيد چون مي خوام يك فروشگاه مجازي را بندزم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض راهنمايي

سلام
    panel این هاست چیه ؟؟؟
    تو كنترل پانل اين سايت قسمت فايل منيجر و اف تي پي فايل سه تا جاي خالي براي اپلود هست ولي نميذاره بيشتر از 500كيلو را هر دفعه اپلود كنم و نمي دانم چطوري جوملا را اينطوري اپلود كنم لطفا منو راهنمايي كنيد يا يه هاست رايگان خوب به من معرفي كنيد چون مي خوام يك فروشگاه مجازي را بندازم
    اين هم ادرس سايت
    http://www.awardspace.com

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •