تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدوم سرویس دهنده راضی هستین؟

راي دهنده
106. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حسابگر ( داتک) www.hesabgar.net

57 53.77%
  • مهران ( پارس آنلاین)www.mcd.ir

9 8.49%
  • صبا نتwww.sabadsl.ir

40 37.74%
  • کرمانشاه www.krnet.ir

4 3.77%
  • سایر

8 7.55%
Multiple Choice Poll.
صفحه 118 از 144 اولاول ... 1868108114115116117118119120121122128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,171 به 1,180 از 1440

نام تاپيک: Adsl / شهر كرمانشاه

داره خودمونی میشه pedramharmonica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

آقا من که روزا با 250Kbps دانلود میکنم فقط مشکلم با شباست که سرعت دانلود خیلی کم میشه
    البته یه بخشی از کم بودن سرعت دانلود ما در ساعات رایگان پهنای باند سایتهای اینترنتی هست ! من خودم تا حالا نشده سرعت دانلودم شبها از mediafire زیر 100 بیاد ! اما وقتی میری از سرور مستقیم سایتی دانلود میکنی که خوب با گدا بازی سایت زده و پهنای باند کمی داره خوب مشخصه دیگه کل ایران در اون ساعات دارن دانلود میکنن شما هم روش معلومه که بلاخره سرعت پایین میاد ! شما شبها از همین p30world دانلود کن غیر ممکنه افت سرعت داشته باشی چون سایت قدرتمندی هست !

2. این کاربر از pedramharmonica بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

اوووووووف ! شاتل خداس ! یعنی بیاد اینجا دیگه هیچی ! 128 که میخری با 3 گیگ حجم 13900 بعد سرعتش اندازه 512 هست و دانلودش اونطور که من شنیدم زیر 60 نمیاد
    بعد تو مناسبت های مختلف هم حجم هدیه میدن !!
    کرانی !! کارت تمومه پسرم !!
    دمت گرم پسر بهترین خبر زندگیمو بهم دادی !!
    اره منم به شدت منتظر هستم که بیاد البته ازشون پرسیدم کی گفتن هنوز مشخص نیست !

البته امیدوارم اینطور نباشه یه مدت بیاد عالی باشه بعد کم کم اون سناریو صبانت برای این هم تکرار بشه ....

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    میدونم ولی من یه کافی نت پرسرعت میخواستم.....ADSL خودم کفاف نمیده........
    در واقع میخوام لینوکسمو چند ساعته آپدیت کنم (روی لپ تاپ) واسه همین سریعترین کافی نتی که میشه توی شهر گیر آورد کجاست؟ و سرعتش در چه حدیه؟
    مثلا همین حسابگر کافی نتش همچین سرعتی رو میده یعنی وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم روی پورت من حداقل یه ۵۱۲ بیافته واسه یکی دو ساعت....
    خلاصه کلام پرسرعت ترین کافی نت توی شهر کدومه؟ یا کدوماست؟
    این چیزی که تو می خوای اصلانیست بالاخره سرعت کم و زیاد داره اگه کاربری دانلود کنه سرعت کم می شه و...
    مخصوصا که می خوای بدون دانلود منیجر کار کنی انتظار سرعت بالا نداشته باش
    ولی این جاهایی رو که می شناسم
    1-کافی نت ال کلاسیو تو دبیراعظم سرعت دانلود با idm 200 کیلوبایت سیستماش از لحاض سرعت افتضاح باید لب تاپ ببری
    2-یه کافی نت هست اسمش یادم نیست پیش ترمینال2 خط واحده سرعت دانش با idm 100 بود الانو نمی دونم (دوتا کافی نت اونجا هست اونی که بقل دست فتوکوپیه منظوره )

5. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته یه بخشی از کم بودن سرعت دانلود ما در ساعات رایگان پهنای باند سایتهای اینترنتی هست ! من خودم تا حالا نشده سرعت دانلودم شبها از mediafire زیر 100 بیاد ! اما وقتی میری از سرور مستقیم سایتی دانلود میکنی که خوب با گدا بازی سایت زده و پهنای باند کمی داره خوب مشخصه دیگه کل ایران در اون ساعات دارن دانلود میکنن شما هم روش معلومه که بلاخره سرعت پایین میاد ! شما شبها از همین p30world دانلود کن غیر ممکنه افت سرعت داشته باشی چون سایت قدرتمندی هست !
    درسته اما من از سایت های مختلف امتحان کردم ... از مگا آپلود و رپیدشیر تا 4شیر و مدیافایر ... درسته منم شبا یه زمانی زیر 100 نمیومد دانلودم ولی الان حدود یک ماهه واسه همه اینطور شده

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بلاخره این حسابگر یه کار مثبت انجام داد ... اینترنت هوشمند و راه اندازی کرد .
    البته از ما که گذشت خیلی وقته با Dialup کاری نداریم .. اما دیگه هیچکی واسه کارت اینترنت لنگ نمیمونه
    (هیچکس تنها نیست.. ببخشید .. هیچکس بدون اینترنت نیییست)

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

آقا بلاخره این حسابگر یه کار مثبت انجام داد ... اینترنت هوشمند و راه اندازی کرد .
    البته از ما که گذشت خیلی وقته با Dialup کاری نداریم .. اما دیگه هیچکی واسه کارت اینترنت لنگ نمیمونه
    (هیچکس تنها نیست.. ببخشید .. هیچکس بدون اینترنت نیییست)
    امروز یکی از کارکنان حساب گر خیلی بدجور بامن برخورد کرد ! کم مونده بود توک پامون بگیره !
    هیچی بهش نگفتم . حیف ! پول بدیمو بی ادبی هم بهمون بکنن !!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

درسته اما من از سایت های مختلف امتحان کردم ... از مگا آپلود و رپیدشیر تا 4شیر و مدیافایر ... درسته منم شبا یه زمانی زیر 100 نمیومد دانلودم ولی الان حدود یک ماهه واسه همه اینطور شده
    من یه مدتی زیاد دانلود نداشتم اما دیشب چک کردم 4 شیر که اصلا 2 الی 3 سرعت دانلود مگا اپلود هم که فیلتر بود تازگیها بین 10-12 هست رپید هم که اب بردتش کلا .... مدیافایر دمش گرم 30-40 میومد لینک مستقیم هم دیگه خیلی بالا بود خیلی حال داد بهم بین 70-80 دیگه نهایت بود !

کرانی خدا نابودت کنه

راستی من تعجب میکنم هر شرکت و موسسه و .... هرچی رفتم زن مدیر اونجا هم جز کارکنا بوده لامصب انقدر به شوهر هاشون شک دارن تو محل کار هم رصدشون میکنن !

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

من یه مدتی زیاد دانلود نداشتم اما دیشب چک کردم 4 شیر که اصلا 2 الی 3 سرعت دانلود مگا اپلود هم که فیلتر بود تازگیها بین 10-12 هست رپید هم که اب بردتش کلا .... مدیافایر دمش گرم 30-40 میومد لینک مستقیم هم دیگه خیلی بالا بود خیلی حال داد بهم بین 70-80 دیگه نهایت بود !

کرانی خدا نابودت کنه

راستی من تعجب میکنم هر شرکت و موسسه و .... هرچی رفتم زن مدیر اونجا هم جز کارکنا بوده لامصب انقدر به شوهر هاشون شک دارن تو محل کار هم رصدشون میکنن !
    زنا کلا احمقن ! زن اون کرانی هم به زور بلده با ورد کار کنه گذاشتنش نمیدونم مدیر چی چی !!
    یارو تو پشتیبانی فنی نمیدونه MAC Address یعنی چی ! خب چه انتظاری باید از اینا داشت ؟!!!

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

این چیزی که تو می خوای اصلانیست بالاخره سرعت کم و زیاد داره اگه کاربری دانلود کنه سرعت کم می شه و...
    مخصوصا که می خوای بدون دانلود منیجر کار کنی انتظار سرعت بالا نداشته باش
    ولی این جاهایی رو که می شناسم
    1-کافی نت ال کلاسیو تو دبیراعظم سرعت دانلود با idm 200 کیلوبایت سیستماش از لحاض سرعت افتضاح باید لب تاپ ببری
    2-یه کافی نت هست اسمش یادم نیست پیش ترمینال2 خط واحده سرعت دانش با idm 100 بود الانو نمی دونم (دوتا کافی نت اونجا هست اونی که بقل دست فتوکوپیه منظوره )
    ممنون دوست عزیز
    همینو میخواستم اگه با idm ۲۰۰ تا میده با لینوکس هم میشه همین کار رو کرد البته دردسر داره ولی ۱۵۰ رو راحت میشه گرفت....
    راستش من حدود ۱.۵ گیگ آپدیت دارم معمولا همین کارو میکنم (یه کافی نت پرسرعت پیدا میکنم و آپدیتش میکنم) حجمش زیاده و سرعت خطم هم بالا نیست ممکنه بدم جمعش کنن واسه همین ترجیح میدم ۲ ساعته کارشو درست کنم....
    ممنون

پی نوشت:
    راستی امکانش هست ازین کافی نت ال کاسیو آدرس دقیقتری بدین؟ کجای دبیراعظم؟ اون کافی نت دانش رو قبلا یه بار رفتم...
    Last edited by MasterGeek; 08-12-2009 at 00:50.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

زنا کلا احمقن ! زن اون کرانی هم به زور بلده با ورد کار کنه گذاشتنش نمیدونم مدیر چی چی !!
    یارو تو پشتیبانی فنی نمیدونه MAC Address یعنی چی ! خب چه انتظاری باید از اینا داشت ؟!!!
    برادر خوش خیالی ها !!!

اصلا یکی از دخترهایی که اونجا هست و جالبه وقتی زنگ میزنی پشتیبانی گاهی اون گوشی رو میداره مثلا سوالات تخصصی شما رو جواب بده تا 3 ماه پیش اموزشگاه یکتا بود ! قبل اون هم فروشنده بوده گویا ! از اونجا انداختنش بیرون بس که نفهم بود حالا اومده شده کارشناس برا ما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •