تلویزیون وصل شد از نظر همه چی که فکر کنید عالیه از کسایی که کمک کردن و نظر دادن ممنون.
تلویزیون وصل شد از نظر همه چی که فکر کنید عالیه از کسایی که کمک کردن و نظر دادن ممنون.
عکس هم بزار از تصویرش !
اولین فرصت خودم میندازم این عکسارو ببین اگه از اینا بهتر نباشه بدتر نیست همین فیلم جیمز باند و باهاش دیدم چندتا بازی کردم
![]()
البته عکس معیار خوبی برای سنجش کیفیت تصویر تلویزیون نمی تونه باشه.
ولی با توجه به عکسا به نظر من فوق العاده هست همینو می تونم بگم.
تو گیرز جزییات رو فوق العاده نشون داده با رنگ های طبیعی , واقعا میخکوبم کرد.
تو عکس ها من دقت کردم چیزی از پایه اش معلوم نیست به نظر میرسه پایه تلویزیون مستعطیلی باشه درسته یا گرده ؟
اگر مستعطیلی بود ظاهرا واس سایز 58 در نظر گرفتنش این نوع پایه رو .
یه نگاه به پشت تلویزیون کن ببین خروجی coaxial هست یا خیر , made in japan خورده پشت پنل ؟
Last edited by Ami R 940; 06-12-2009 at 22:54.
نه اون خروجی که شما میگی نداره پایه هاش مستطیلیه پشتش زده made in japan در مورد تصویرشم دقیقا همین حرفی که شما زدی درسته اولین تفاوتی که خود من تو این تلویزیون با قبلیا که داشتیم حس کردم همین طبیعی بودن و به قول شما زیاد بودن جزئیاتش بود
مبارک باشه دوست عزیز ,
مد dcc مخفف Digital Cinema Color , همچین مدی در منو تلویزیون هست یا خیر ؟
در مورد پایه گرد من فکر می کنم واس سایز 58 این پایه البته واس ورژن آسیایی در نظر گرفته شده,من هر پنل آسیایی سایز 50 دیدم با پایه گرد بوده.
من تو کف مشکی فوق العادشم واقعا در حد pioneer kuro هست !(عکس اول)
به امید عرضه شدن سایز 50 این مدل با قیمت زیر 2.8 برای قشر درآمد متوسط جوان جامعه![]()
Last edited by Ami R 940; 06-12-2009 at 23:11.
DCC داره ولی یه چیز عجیبی الان متوجه شدم تلویزیون ما منوی فارسی و دفترچه فارسی نداره ولی به 7-8 زبون اروپایی نوشته به نظر شما چرا اینجوریه؟
قاعدتا , وقتی وسیله صوتی و تصویری که برای منطقه خاصی عرضه میشه شامل زبان های اون منطقه هم هست با توجه به محصولات و مدل های قبلی پاناسونیک با زبان فارسی واس منطقه خاومیانه این مدل هم قاعدتا همین رویه رو باید داشته باشه .
پسوند قبل از شروع مدل چی هست th tc و.. ؟
مثال Th-pv10 یا ..
از این طریق میشه متوجه تولید برای کدوم منطقه هست شد
اولش TH داره فردا میرم ببینم جریان چی هست واسم نداشتن منو فارسی زیاد مهم نیست گارانتی شرکت کوفرده.
th واس منطقه خاورمیانه هست .
Last edited by Ami R 940; 07-12-2009 at 00:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)