دوستان یه خبر سوپر خوب !
به شاتل ایمیل زدم و جوابش گفت که داریم ردیف میکنیم به زودی کرمانشاه رو هم تحت پوشش میگیریم !!!!
دوستان یه خبر سوپر خوب !
به شاتل ایمیل زدم و جوابش گفت که داریم ردیف میکنیم به زودی کرمانشاه رو هم تحت پوشش میگیریم !!!!
یعنی شاتل به قول یکی از دوستان دیگه دل دزد نیست ؟یعنی از دست کرانی راحت میشیم ؟؟؟
اگه اینجوره صبر میکنیم تا بیاد این شاتل ... نپرسیدی که به زودی یعنی کی ؟![]()
اوووووووف ! شاتل خداس ! یعنی بیاد اینجا دیگه هیچی ! 128 که میخری با 3 گیگ حجم 13900 بعد سرعتش اندازه 512 هست و دانلودش اونطور که من شنیدم زیر 60 نمیاد
بعد تو مناسبت های مختلف هم حجم هدیه میدن !!
کرانی !! کارت تمومه پسرم !!
دمت گرم پسر بهترین خبر زندگیمو بهم دادی !!
دوستان تبریک!
یه سوال داشتم و اون اینکه توی شهر کجا میشه یه کافی نت پرسرعت گیر آورد بیشتر هدفم اینه که سرعت بالای 50KBps رو راحت بده و پائین تر نیاد ولی اگه کافی نت پرسرعتتر مثلا در حد ۱۰۰ هم سراغ دارین بگین...(هر پورتی هم بود مال مخابرات هم بازم عیبی نداره) هزینه اش هم تا حد معقول مهم نیست فقط بشه بدون نرم افزار خاصی راحت بالای ۶۰ ۷۰ تا سرعت بده...
ممنون
خب همین 1 مگابیت ها سرعتشون حدودا 100 کیلوبایت در ثانیه هست
اگه میخوای نامحدود باشه باید پهنای باند اختصاصی بگیری
Last edited by BZ7; 05-12-2009 at 21:27.
ممنون دوست عزیز
میدونم ولی من یه کافی نت پرسرعت میخواستم.....ADSL خودم کفاف نمیده........
در واقع میخوام لینوکسمو چند ساعته آپدیت کنم (روی لپ تاپ) واسه همین سریعترین کافی نتی که میشه توی شهر گیر آورد کجاست؟ و سرعتش در چه حدیه؟
مثلا همین حسابگر کافی نتش همچین سرعتی رو میده یعنی وقتی لپ تاپ رو وصل میکنم روی پورت من حداقل یه ۵۱۲ بیافته واسه یکی دو ساعت....
خلاصه کلام پرسرعت ترین کافی نت توی شهر کدومه؟ یا کدوماست؟
من دیشب حدود 9 بود سرعت شده بود 3 بعد تا شب کلا قطع شد !
امروز صبح بهتر شد ولی بازم مشکل داره هر از گاهی قطع میشه خواستم ببینم باقی دوستان که از حسابگر اشتراک داران دچار همچین مشکلی شدن ؟
ممنون
دوستان کلا اینترنت خونه من قطعه .
الان کافی نتم .
کس دیگه ای مشکل داره ؟
والا دیشب سرعت افتضاح بود ولی خب قطع نشد
من که قطعی ندارم![]()
آقا من که روزا با 250Kbps دانلود میکنمفقط مشکلم با شباست که سرعت دانلود خیلی کم میشه
-----------
میگم سروش برو حسابگر بگو پورتت رو تو محابرات عوض کنن شاید درست شد ... وقتی میری میگی اینترنتم قطع شده چی میگن ؟
صفربند سر راه تلفنتون نیست ؟
Last edited by mehr film; 06-12-2009 at 22:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)