شرمنده، اصلا حواسم به 4 تا lan نبود![]()
همون مدل AM604 (بدون g ) اگر پیدا کنی خوبه.
شرمنده، اصلا حواسم به 4 تا lan نبود![]()
همون مدل AM604 (بدون g ) اگر پیدا کنی خوبه.
چی هست؟ خوردنیه؟![]()
سلام دوستان ... یه مشکل واسه دوستم پیش اومده ممنون میشم کمک کنید :
این دوستمون قبلا از یه ISP اشتراک گرفته بود که بدون مشکل کانکت میشده ولی حالا که ISP رو عوض کرده بعد از 5 دقیقه دیسکانکت میشه ( ! )
خودش میگه ISP قبلیش از brigh mode استفاده میکرده ولی این ISP از PPPoE استفاده میکنه ( ! )
به ISP گفت ... جواب دادن مودم سوخته ... ما که باور نمیکنیم ( ! )
مدل Modem : d-link 2640t
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
باید بری توی setup مودم توی internet explorer همون آدرس 192.168.1.1
چند تا سوال درباره این مودم ایسوز 604g.......
اول اینکه بهترین تنظیم برای سیستم امنیت وایرلسش چیست؟؟؟؟ کدوم از گزینه ها بهتره....
در ضمن در منو هاش(وایرلس) یک channel هستش که روی 11 تنظیم شده این چیه؟؟؟ من گذاشتمش رو اتوماتیک ...
در ضمن سرعت دانلود من هم روی سیستم 40 هستش....اما با گوشی که دانلود میکنم از طریق وایرلس نهایتش به 15 برسه...چرا؟؟؟؟ نکنه وایرلسش تنظیم خاصی میخواد
به غضنفر تو ISP میگفتی ، اگه مودم بسوزه که دیگه وصل نمیشه![]()
حالا تونسته PPPoE رو تنظیم کنه یا نه؟
باید بعد از ریست کامل مودم ، بره تو 192.168.1.1 و موقع تنظیم ، PPPoE رو انتخاب کنه.
راستی ، D-Link تو سایتش نحوه تنظیم مودم هاش رو با تنظیمات مخصوص ISP های ایرانی ، داده:
1- سایت dlink رو باز کنید. (قسمت Middle-East ) لینک زیر:
2- قسمت بالا سمت راست دو تا منوی کرکره ای واسه Product Quick Search هست. تو سمت چپی DSL رو انتخاب کنیدو بعد از سمت راستی مدل مودمتون رو . بعد دکمه Go رو بزنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- تو صفحه جدید سمت راست یه منوی کرکره ای دیگه برای Select a Country هست . IRAN رو انتخاب کنید. و بگذارید صفحه Reload بشه.
4- زیر منو ، روی عبارت ظاهر شده ( DSL-......Iran ADSL Setup Guide) کلیک کنید.
Last edited by a6l3i; 04-12-2009 at 13:51.
چرا چراغ روسن میشه ولی کانکت نمیشه ip هارو هم دستی وارد می کنم بازم نمیشه رو اتماتیک هم نمیشه این مودم asus خودش یه ip میده ولی مودم که خوده مفابرات داده ip نداره مینویسه Automatic Private Address
دشمنت شرمنده
فکر کنم بدون g ، نو تو بازار کم باشه ؟ قیمتش چنده ؟
اگر پیدا نشد چی پیشنهاد می کنید ؟
Tanx
اونوقت همون با g هم کارتو راه می اندازه.
اگه می خوای حتما وایرلس نداشته باشه، مودم Tp-link 8841 هم 4 تا پورت لن داره هم usb داره.
درنتیجه شما باید بین 4 تا LAN داشتن و USB داشتن یکی رو انتخاب کنی.با اجازه اساتید ، ایشون 4 تا LAN میخواد و همونطور که می دونید:
1- مودم هائی که برای اتصال به سیستم USB دارن فقط یه پورت LAN دارن مثل Asus-AM602 و Asus-WL602 (بقول دوستان ، تو رنج 40 تومن)
2- و برعکس مودم هائی که چهار تا پورت LAN دارن دیگه USB ندارن . مثل Asus-WL604
دوستمون راست می گن اما انگار گفته بودن 1usb(optional) یعنی usb براشون اون قدر مهم نیست
در کل من am604g دارم راضیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)