ممنون آقا احسان که وقت میذارید
فکر کنم چون فاکتورهای مختلفی برای play شدن فایل mov و حتی mp4 از روی b690 هست بنظرم بهتره که همون کابل HDMI رو بگیرم و خودم رو خلاص کنم .
البته چند تا فایل MP4 رو از طریق تلوزیون با موفقیت اجرا کردم ولی بقول شما بازم معلوم نیست فیلمهای سونی اجرا بشه
یکی از مزیت های سونی ( اگر فیلمهاش اجرا بشن ) بر کانن اینه که ، در کانن باید خود دوربین فیلم HD رو پخش بکنه و طبیعتا باطری بیشتری صرف می کنه و شارژ این دوربین ها هم به این صورت نیست که بشه مستقیم زدشون به برق و حین اجرای فیلم شارژ هم بشن . برای شارژ کردن باید باطری رو دراورد و روی شارژر قرار داد و در نهایت فکر کنم با کانن به مشکل باطری بخورم ولی خب کانن کاننه دیگه ، نمیشه ازش گذشت
الانم دارم یک فایل SAMPLE از ویدئو های SD940 کانن رو از این سایت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به حجم 100 مگ دانلود می کنم تا آخرین امتحانات رو انجام بدم که نتیجه اش رو براتون می نویسم ( بین SD980 و SD 940 که هردوتاشون اندازه کارت ویزیت هستند ! گیر کردم الان )
ولی خب اجرای فایل از طریق USB و توسط خود تلوزیون یه چیز دیگه س !
........
ضمنا من یه آپدیتی هم بکنم در مورد تصویر در تصویر
دیشب اومدم فیلم تماشا کنم ( با سینما ) و متوجه شدم عملا در حالت سینما هم فقط و فقط می تونم تلوزیون های داخلی رو از طریق آنتن هوایی بصورت PIP داشته باشم و نمی تونم تصویر ماهواره رو کنار صفحه داشته باشم
چرا ؟
چون ----- از طریق کامپوننت به تلوزیون وصل شده و سورس کامپونت نمی تونه sub تلقی بشه پس عملا دردسترس نیست !!
البته یه سیم دو به دو می گیرم و ----- رو بصورت AV معمولی هم به تلوزیون وصل می کنم برای چنین روزی که اینجوری یه کابل به 2000 تا کابل پشت تلوزیون اضافه می شود .
فقط می خواستم بگم این PIP خیلی امکان درست درمونی نیست و بود و نبودش خیلی به چشم نمیاد