بايد دقيقا توپ درون ظرف باشد نه سايه آن .....
بايد دقيقا توپ درون ظرف باشد نه سايه آن .....
سلام بر تو ای صفر کیلومتر
بسیار خرسندم از اینکه کلماتت شکل جدی تری بر خود گرفتند . اگر ظرف ماست خالیست پس ماستش کو لابد صاحب ظرف آنر خورده که دیگر نباید گرسنه باشد و اگر در بیابانست پس توپ لاکی را در ظرف ماست قرار دادن چه افاقه ای برای انسان مظلوم گرمازده گرسنه خواهد کرد. باید به فکر نجات جان بود نه انداختن یک توپ لاکی در ظرف . باز هم از دقت نظرت در تایپ و نگارش دقیقتر حروف و یا بهتر بگویم چرخاندن انگشتانت بر صفحه کلید بینهایت خوشحالم . آفرین بارک الله مرحبا ماشا الله
راستی روز گذشته مراسم چهلم کلمات "نیستم " (نیصتم) و نمی تونید (نمیطونید) برگزار شد . به عنوان قاتل غیر عمد جای سبزت در مراسم خالی بود
بدرود و .....
Last edited by خورشید زمستان; 23-05-2009 at 09:51.
باشه ديگه كاريت ندارم ولي كمي بيشتر در مسئله دقت كن.
در مسئله تناقض يا پارادكس وجود دارد، ميگه هيچ وسيله اي ندارد، ولي مي گه توپ و .. داره، عزيز من اين سوال هوش نبود،
من خودم هر چند ماه يك بار يك سري اينجا ميزنم، ولي وقت سوال گذاشن ندارم، انشالله از اين به بعد سوالت بهتري قرار بگيره،
سلام.
یه سوال: اونجا تنهاییم؟![]()
تو سوال گفته شده که شما حق ندارید با ظرف تماس داشته باشید ولی نگفته که نباید با توپ هم تماس داشته باشید. بنابراین صبر میکنیم تا باد توپ را به حرکت درآورد. آنقدر صبر میکنیم تا بر حسب اتفاق هم که شده توپ بغلتد و به طرف ما بیاید. اگر هم نیامد سنگهای بیابان را طوری در مسیر توپ پرت میکنیم که بالاخره توپ به سمت ما بیاید. در کل ممکن است این مرحله سالها به طول انجامدبعد از اینکه این اتفاق افتاد از اونجایی که محدودیتی در تماس با توپ نیست توپ را برداشته و با آن کاسه را نشانه میگیریم و توپ را در درون آن میاندازیم. اگر توپ داخل کاسه رفت که رفت وگرنه چند سال دیگر برای بدست آوردن مجدد توپ تلاش میکنیم و ...
موفق باشین.
88/6/8
به نظر من کوچکترین زاویه در ساعت دوازده و یک دقیقه س که با تناسب در میاد پنج و نیم درجه درسته؟ اگه درسته تناسبشو بگم
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw chi migi ajib ajabe make hichi navafahmidam
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
sasasdadada
تاپیکی که آخرین پستش برای 10 ماه پیش رو آوردی بالا. تازه اونم با یه اسپم
قوانین فروم رو هم که معلومه نخوندی (فینگیلیش نوشتن ممنوعه)
خوب میخوام یه مساله بگم.
10 میله داریم . و در هر میله 10 وزنه داریم.
وزنه های 9 تا از این میله ها 100 گرمی هستن
اما تمامیه وزنه های یکی میله ها 90 گرمی هست.
با یک بار وزن کردن.نشان دهید که کدام یک از میله ها وزنه های 90 گرمی دارد؟
از دوستانی که قبلا این مساله را حل کردند و جواب را میدانند میخواهم که جواب را نگویند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)