تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 66 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

در این مورد چند تا مساله هست

1- برای اینکه یه فایل قابل پخش باشه باید دو تا چیز مشابه با لیست قابل پخش دستگاه داشته باشه
    اول extension یا پسوند مشابه با لیست قابل پخش توسط دستگاه مثلا mp4
    دوم codec یا کدک مشابه با لیست دستگاه مثلا h.264
    بنابراین باید هر دوشو چک کنید
    ضمنا برای صدا هم همینطور

2- اگر یکی از این دوتا مشابه نبود باید فایل رو تبدیل کنید مثلا با adobe premire یا jet audio
    اما اینکار برای یه فایل hd خیلی خیلی طول میکشه بنابراین باید از فکرش بیای بیرون و اصلا به صرفه نیست( مثلا برای هر دقیقه فیلم نیم ساعت)

3- اگر کدک یکی باشه اما پسوند یکی نباشه بعضی وقتا به سادگی میشه به یه فرمت دیگه تبدلیش کرد
    مثلا جایی خوندم که quick time به سادگی mov را به mp4 تبدیل میکنه
    یعنی بدون نیاز به recoding که زمانی نمیبره
    گویا این دو container خیلی شبیه هم هستند.

4- اگر دستگاه شما hdmi داره نیازی به این کارها نیست و مستقیم پخشش کنید.

به هر حال بهتره جانب احتیاط رو نگه دارید و همه اینا رو تست کنید.

خب بنظرم یا باید برم از محصولات سونی بخرم ! یا باید همین کانن رو بگیرم و یه کابل HDMI هم براش بخرم که خودش فکر کنم 30 تومنه و شما حتما می دونید که 30 تومن بالا و پایین توی دوربین یعنی 10 تا انتخاب دیگه ! که آدم پیش خودش می گه خب من که می خوام این هزینه رو بکنم ، می رم اونو می خرم .
    وای خدای من این دوربین خریدن واقعا فاجعه هست !

دارم یه فایل MOV از 4SHARED دانلود می کنم ببینم می تونه پخش کنه یا نه

اینجا هم مطالب بامزه ای پیدا کردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثلا نوشتن که lh500 می تونه MOV پخش کنه که اگر درست باشه خیلی جالبه
    یا
    مثلا این نوشته

Samsung's new B650 LCD TV series will also play Quicktime HD (.mov) files via USB only if they are renamed to .mkv files which I found very interesting. Is the Quicktime HD (.mov) format and the .mkv format practically the same? I tested this by just downloading a 1080p trailer off

که البته حدس می زنم چرت و پرت گفته باشه
    آخه من چطوری پسوند فایل رو عوض کنم . این اسمش کانورته نه rename
    حالا بازم سعی می کنم امتحان کنم

خبر می دم بزودی

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

با کمال تاسف و تاثر
    لااقل این mov که من دانلود کردم پخش نشد ( نه در تلوزیون و نه در سینما ) . اون rename عجیب و غریب به mkv هم اثر نکرد . خب بخوام کانورت کنم به mp4 کانورت می کنم دیگه
    چاره ی کار همون کابل hdmi هست . البته میشه از کابل سینما هم استفاده کرد که من دوست ندارم هی بکنم و بزنم جاش . خدایش این 30 تومن اندازه 300 تومن زور داره .

این کانن هم داغونه ها
    mp4 هم حجمش کمتره هم عمومی تره . آخه mov چرا ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:44.

4. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:44.

6. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون آقا احسان که وقت میذارید

فکر کنم چون فاکتورهای مختلفی برای play شدن فایل mov و حتی mp4 از روی b690 هست بنظرم بهتره که همون کابل HDMI رو بگیرم و خودم رو خلاص کنم .
    البته چند تا فایل MP4 رو از طریق تلوزیون با موفقیت اجرا کردم ولی بقول شما بازم معلوم نیست فیلمهای سونی اجرا بشه
    یکی از مزیت های سونی ( اگر فیلمهاش اجرا بشن ) بر کانن اینه که ، در کانن باید خود دوربین فیلم HD رو پخش بکنه و طبیعتا باطری بیشتری صرف می کنه و شارژ این دوربین ها هم به این صورت نیست که بشه مستقیم زدشون به برق و حین اجرای فیلم شارژ هم بشن . برای شارژ کردن باید باطری رو دراورد و روی شارژر قرار داد و در نهایت فکر کنم با کانن به مشکل باطری بخورم ولی خب کانن کاننه دیگه ، نمیشه ازش گذشت

الانم دارم یک فایل SAMPLE از ویدئو های SD940 کانن رو از این سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به حجم 100 مگ دانلود می کنم تا آخرین امتحانات رو انجام بدم که نتیجه اش رو براتون می نویسم ( بین SD980 و SD 940 که هردوتاشون اندازه کارت ویزیت هستند ! گیر کردم الان )

ولی خب اجرای فایل از طریق USB و توسط خود تلوزیون یه چیز دیگه س !

........

ضمنا من یه آپدیتی هم بکنم در مورد تصویر در تصویر
    دیشب اومدم فیلم تماشا کنم ( با سینما ) و متوجه شدم عملا در حالت سینما هم فقط و فقط می تونم تلوزیون های داخلی رو از طریق آنتن هوایی بصورت PIP داشته باشم و نمی تونم تصویر ماهواره رو کنار صفحه داشته باشم
    چرا ؟
    چون ----- از طریق کامپوننت به تلوزیون وصل شده و سورس کامپونت نمی تونه sub تلقی بشه پس عملا دردسترس نیست !!
    البته یه سیم دو به دو می گیرم و ----- رو بصورت AV معمولی هم به تلوزیون وصل می کنم برای چنین روزی که اینجوری یه کابل به 2000 تا کابل پشت تلوزیون اضافه می شود .
    فقط می خواستم بگم این PIP خیلی امکان درست درمونی نیست و بود و نبودش خیلی به چشم نمیاد
    Last edited by pmax; 04-12-2009 at 11:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:45.

9. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

من چند تا آزمایش موفق انجام دادم که نتایجش رو میذارم:

اگر کدک فیلم با b690 یکی باشه(H.264 BP/MP/HP یا MPEG-4 SP یا MPEG-4 ASP یا XviD) که معمولا هست
    در اینصورت راه حلهای ساده ای برای پخش mov روی b690 وجود داره
    1- با استفاده از quick time و با استفاده از گزینه passtrough در چند ثانیه container را عوض کنید(به mp4) و لذت ببرید
    اینکار بدون توجه به سایز فیلم چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه
    2- میتونید فقط فایل را rename کنید یعنی پسوندش رو mp4 یا mkv کنید!!!
    البته در اینحالت فیلم یه کم گیر میکنه و به تلویزیون فشار میاد که من توصیه نمیکنم.
    همون روش اول خیلی بهتره

اگر کدک فیلم با b690 یکی نباشه(هر چیزی به جز بالاییها)

1-باید کانورت انجام بشه
    اگر فیلم شما 1720 در 720 و فریم ریت 30 باشه با یه سیستم خوب برای هر دقیقه 6 دقیقه طول میکشه.
    2- کابل hdmi

البته هماهنگی صدا هم باید چک بشه

سلام

من از ورژن 7.6.4 نرم افزار QuickTime استفاده می کنم و راستش نمی دونم این گزینه passtrough چی هست و کجا هست ؟ میشه راهنماییم کنید ؟

از سایتی که گفته بودم دو تا فیلم دانلود دارم
    یکی یک hd mov که با sd980 گرفته شده بود ( 100 مگ ) و در تلوزیون به هیچوجه اجرا نشد و توی کامپیوتر اجرا شد
    یکی یک hd mp4 که با sd940 گرفته شده بود ( 4 مگ ) البته قاعدتا کانورت شده بود به mp4 چون کانن با فرمت mov فیلمبرداری می کنه . خلاصه این فایل در تلوزیون براحتی و باکیفیت خوبی نمایش داده شد .

من واقعا نمی دونم چطور باید یک فایل رو از mov به mp4 یا mkv ری نیم کنم . دیشب واقعا rename می کردم که بنظرم خیلی کار عجیبی هم بود چون عملا فقط اسم فایل عوض می شد نه فرمتش . اما امروز از طریق quick تایم و گزینه save as تونستم خیلی راحت فرمت فایلها رو به mp4 و mkv تغییر بدم
    هر دوی این فایلهای جدید در تلوزیون اجرا شد اما بصورت تیکه تیکه . انگار تلوزیون خودش داشت کانورتشون می کرد و خلاصه این مدل پخش بدرد بخور نبود

خواستم کانورت کنم . راستش توی quick time من گزینه کانورت پیدا نمی شد . من از گزینه export استفاده کردم که درسته تونست فایل mov رو به mp4 تبدیل کنه و توی تلوزیون هم اجرا شد ولی کیفیت فایل رو بشکل واضحی پایین اورد . موقع اکسپورت کردن ، گزینه هایی برای انتخاب اندازه تصویر وجود داشت که بیشتر از مثلا 300 در 400 رو نمی شد انتخاب کرد

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:45.

12. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

خب من توی این فاصله یک فیلم hd از دوربین w290 سونی هم دانلود کردم به فرمت mp4 که بشکل باقلوا از طریق usb پخش شد و این منو جدا توی فکر برده که بلاخره سونی بگیرم یا کانن
    از این ویژگی passthrough هم که فرمودید استفاده کردم و تبدیل خیلی سریع اتفاق افتاد و فایل هم از طریق usb بدون مشکل اجرا شد .
    فکر کنم اگر کانن بگیرم قاعدتا باید با کابل hdmi به تلوزیون وصل بشم و فیلم و عکس رو از روی خود دوربین اجرا کنم که اینکار نیاز به باطری سرحال داره . یعنی اگر فرضا من 30 دقیقه فیلم گرفته باشم ، دیگه نمی تونم بیام 30 دقیقه هم اجراش کنم ! باید اول باطری رو شارژ کنم که وسط اجرا آف نشه !! ( همونطور که گفتم باطریش باید از کیس خارج بشه تا شارژ بشه
    اما اگر سونی بگیرم می تونم از مموری دوربین استفاده کنم و با رابط usb به TV متصل بشم و فیلم و عکس رو خود تلوزیون اجرا کنه .
    البته همیشه که قرار نیست به b690 متصل بشم . اگر به تلوزیون سونی بخوام وصل بشم اونوقت احتمالا به دلیل عدم ساپورت فیلم توسط اغلب سونی ها ، پورت usb به کارم نمیاد و باید از طریق hdmi متصل بشم و از خود دوربین پخش کنم !

خلاصه داستانیه این آپشنهای مختلف

بی نهایت ممنونم از کمکی که کردید بهم
    و فکر کنم تا همینجاش به b690 مربوط می شد و اینکه بلاخره چی پخش می کنه و چی پخش نمی کنه
    و در ادامه اینکه من بلاخره کانن بگیرم یا سونی بحث جداگانه ایست که باید از طریق تالارهای مربوط پیگیری کنم .

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •