من به هیچ وجه استفاده از سایت سازهای غیر رایگان رو پیشنهاد نمی کنم چون در عین حال که از شما یک مبلغی رو می گیرند چیزی که دست شما رو می گیره از بدترین سایت سازهای رایگان هم بدتره به دو دلیل:
1.توسعه دهندگانی که روی اون کار کردن محدود به کارشناسان همون شرکت می شوند ولی نرم افزار های سایت ساز رایگان و کد باز توسط تمام جامعه کدباز در حال توسعه و به روز شدنه
2.نرم افزاری که در نهایت پس از پرداخت پول به شما تحویل می شه یک نرم افزار کد بسته است که امکان تغییر در اون بسیار محدود هست
در میان نرم افزار های سایت ساز (که اصطلاح درستش سیستم های مدیریت محتوا یا CMS هست ) من دو نرم افزار رو پیشنهاد می کنم:
joomla که ساده تر هست و توسعه دهندگان بیشتری در ایران روش کار می کنند و کار فارسی سازی خوبی روی اون انجام شده
drupal که قویتر هست (میشه گفت تو بین نرم افزار های cms قویترین) و امکان توسعه بسیار بالایی داره و شرکتهای بزرگ و معتبر و سایت های خبری مهمی روی اینترنت از این نرم افزار استفاده می کنند، کار کردن با اون به آسونی قبلی نیست در ایران تعداد افرادی روی اون کار می کنند هنوز کم هستند و کار فارسی سازی زیادی روش انجام نشده
برای مطالعه مستندات فارسی جوملا به joomla.ir برای مطالعه مستندات فارسی دروپال بهو irdrupal.com مراجعه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید