تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: مي خوام w550 سوني بگيرم.چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

همه چیز برعکس pmax میگه من اصلا نیاز پیدا نمیکنم که از تصویر در تصویر استفده کنم...
    حالا من نبود تصویر در تصویر رو در جی 10 زیاد حس میکنم..من کیس کامپیوتر رو وصل کردم به تی وی .بخاطر همین خیلی دوست داشتم که موقعی که از کامپیوتر استفاده میکردم ..گوشه تصویر تی وی رو هم داشتم.
    البته من این ایراد رو به نوعی رفع کردم چون من کارت دی وی بی دارم.بهمین خاطر میتونم موقعی که در کامپیوتر هستم.کارت ماهواره هم گوشه تصویر داشته باشم.من ----- ندارم فقط یکبار برای تست 9696 رو اورده بودم..تصویرش زیاد جالب نبود..کارت دی وی بی تصویرش در مقایسه با 9696 سالاره.
    خب دوست من هرکسی با توجه به نیازهاش خرید می کنه
    مثلا شما کامپیوترت رو به تلوزیون وصل می کنی ولی من عملا فکر کنم تا آخر عمرم 1 بار هم چنین کاری نکنم
    از نظر شما وصل نشدن کامپیوتر به تلوزیون یا نداشتن تصویر در تصویر خیلی فاجعه اس
    ولی از نظر من اینا اصلا مهم نیست .

ما هم اینجا ، هرکدوم نظرات خودمون رو صادقانه و بدون جانبداری از مارک خاصی مطرح می کنیم تا بقیه بهتر و آگاهانه تر تصمیم بگیرن
    دیگه بستگی به این داره که هرکسی چه نیازهایی داره و از تلوزیونش چه انتظاراتی داره

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من هم نگفتم که جی 10 نخرید..تجربه خودم رو گفتم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

من هم نگفتم که جی 10 نخرید..تجربه خودم رو گفتم.
    بنظرم شما باید می اومدی B690 می خریدی و من می رفتم G10 می خریدم
    در حال حاضر شما همیشه فکر می کنی اگر B690 می خریدی ( مثال عرض می کنم ) راضی تر بودی و من فکر می کنم اگر G10 خریده بودم انتخاب بهتری کرده بودم . دقیقا حس می کنم چه حالی دارید چون خودم عکس همین حالت رو دارم . البته به اون شدتی که شما از G10 ( از کمبود امکاناتش ) شکایت دارید ، من از وضعیت تصویر B690 شکایت ندارم ( الان ندارم . 20 روز پیش داشتم ! خوبشم داشتم )

ولی گاهی وقتا فکر می کنم
    اگر G10 هم می خریدم ممکن بود ته دلم دنبال B690 باشم و بگم چرا اینو نخریدم . این بیشتر یه حسه تا جنبه ی منطقی داشته باشه

الانم می خوام دوربین بخرم . این یکی دیگه 6 برابر سخت تر از تلوزیون خریدنه .
    توی تلوزیون مثلا با 1.5 اغلب دو تا انتخاب بیشتر نیست . یا G10 یا B690
    اما دوربین هر 10 هزارتومن اختلاف یه مدل دیگه وجود داره با 4 تا آپشن بیشتر و 2 تا آپشن کمتر !
    یه انتخاب فجیعیه کلا

4. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بنظرم شما باید می اومدی B690 می خریدی و من می رفتم G10 می خریدم
    در حال حاضر شما همیشه فکر می کنی اگر B690 می خریدی ( مثال عرض می کنم ) راضی تر بودی و من فکر می کنم اگر G10 خریده بودم انتخاب بهتری کرده بودم . دقیقا حس می کنم چه حالی دارید چون خودم عکس همین حالت رو دارم . البته به اون شدتی که شما از G10 ( از کمبود امکاناتش ) شکایت دارید ، من از وضعیت تصویر B690 شکایت ندارم ( الان ندارم . 20 روز پیش داشتم ! خوبشم داشتم )

ولی گاهی وقتا فکر می کنم
    اگر G10 هم می خریدم ممکن بود ته دلم دنبال B690 باشم و بگم چرا اینو نخریدم . این بیشتر یه حسه تا جنبه ی منطقی داشته باشه

الانم می خوام دوربین بخرم . این یکی دیگه 6 برابر سخت تر از تلوزیون خریدنه .
    توی تلوزیون مثلا با 1.5 اغلب دو تا انتخاب بیشتر نیست . یا G10 یا B690
    اما دوربین هر 10 هزارتومن اختلاف یه مدل دیگه وجود داره با 4 تا آپشن بیشتر و 2 تا آپشن کمتر !
    یه انتخاب فجیعیه کلا
    به جایی رسیدی یه تاپیک بزن
    هرچند من قصد دوربین خریدن ندارم(فعلا!)

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •