من 1 مگ دارم
20 تا30 دانلود داره![]()
من 1 مگ دارم
20 تا30 دانلود داره![]()
واقعا حسابگر دیگه حرفی واسه گفتن نداره .
خیلی سرویس دهیش آشغال شده .
خیلی وقتا اینترنت من از طرف اونا قطع میشه ، میگن سیم تلفنت مشکل داره .
باور کنین من رفتم یه دور کامل از اول سیم کشی کردم با سیم جدید بازم مشکل داره بعضی وقتا .
ولی این نامردا زیر بار نمیرن و میگن مشکل از اونجاست .
منم این دفعه میخوام باهاشون صحبت کنم اگه قراره اینطوری ادامه داشته باشه شرکت رو عوض کنم .
واقعا دیگه خسته شدم !!
Last edited by Oracle_Eldorado; 02-12-2009 at 20:34.
دقیقا .... روزا به خاطر اینکه حجمه همه تموم بشه سرعت مثل سرعت نوره ... من 1 مگ دارم با 250 دان میکنم
ولی شبا افتضاح میشه .... حالا بیا برو اینو به شرکت بگووو .. کیه که جواب بده
من به یکی از کارکنای حسابگر پرسیدم که میخواد همینوجوری بمونه حسابگر .. گفت شلوغ شده به خاطر همینه سرعت شبانه پایینه ... یادم رفت که بپرسم چطور روزا شلوغ نیست که سرعت به این خوبیه ؟
از عمد این کارو میکنن ... مثلا من سری قبل 11 گیگ تو تایم مجانی دان داشتم خوب بیچاره ها 10 نفر مثه من باشن شرکت آباد میشه
دیروز داشتم با خودم فک میکردم که یه شکایت دسته جمعی تنظیم کنیم![]()
دیشب بعد از 7 شب تونستم بالای 200 مگ بگیرم
تا ساعت 3 شب که چک میکردم با 11 کیلو دانلود میکردم ولی صبح که نگاه کردم 700 مگ دانلود شده بود
فک کنم دیشب از 3 به اونور سرعت خوب شده بوده
دوستان دیگه نظری ندارن ؟سلام بچه ها
من اشتراک نا محدود حسابگر رو دارم
الان تقریبا دو ماهی میشه از پایان اشتراکم میگذره
اما هنوز اینترنتم قطع نشده،اگه اشتباه کردن تا برم شرکت و بهشون خبر بدم !
اگه اشتباه کرده باشن وجدانم راضی نمیشه باید بهشون خبر بدم !
شخص دیگه ای هم اینطوری شده ؟
منتظر جوابتون هستم
منم اوضاعم خرابه مثلا الان شدیم 2 مگ سرعت دانلودم شبا بین 30 تا 50 هست !!
منم یه بار با زن کرانی و منشیش دعوام شد بدجور ! کلی شستمشون ! زنش میاد بهم میگه آقای محترم چه انتظاری داری به اندازه پولت آش میخوری ! اینو که گفت جوش اوردم 2 تا گفتم بهش گفتم من پول 1 مگ دادم آشی که بهم میدین نصف اینم نیست ! بعد کرانی هم که میگه همه جای کشور اینطوره و از این حرفا
همه جا به ما چه ما سرویس درست میخوایم بعد میگه ناراحتی برو یه شرکت دیگه ! یا پهنای باند اختصاصی بگیر 1 میلیون تومن ... !!!
من بالای 10 بار رفتم گیر دادم بهشون همش جواب سر بالا میدن !
حجم رو هم سر خود کردن 2 گیگ تا نصف ماه هم دووم نمیاره همش تموم میشه ! کجای دنیای آخه حجمیه که مای بدبخت حجمی هستیم اونم 2 گیگ در ماه ! یه دوستی دارم تو انگلستان 158 مگ سرعتشه ! در ساعت 71 گیگ دانلود میکنه ! واقعا بدبختیم ما ...
دوستان اگه هستین بریم 5 نفری یا بیشتر شکایت کنیم
حداقل 5 نفر باشیم بریم حسابی سرویسشون کنیم ! حتی شده داد و قال هم میکنیم ! حقمونه
میخوان پلیس بیارن سرمون ؟! داریم پول میدیم ! یادتون نره ! مفت بهمون سرویس ندادن که طلب کار بشن
Last edited by BZ7; 17-01-2010 at 20:52.
دوست عزیز ! بیکاری ها ! بزن دهنشونو سرویس کن بزن دانلود کنه حالتو بکن ! وجدان کیلو چند
مگه این کرانی وجدان داره ؟! حق ماهارو میخوره هر چی هم بهش میگی انگار داری با دیوار حرف میزنی !
بزن اینقدر دانلود کن تا سرویس شن !! حال خودتو بکن
سلام دوستان دقت كنيد بيش از چهار پنجم كاربران شركت اشتراك حجمي دارند حجمي يعني اينكه همه مي خوان تو ساعت رايگان دانلود كنند خوب طبيعي است كه تو اون ساعات كاربران روي خط بيشتر باشه و پهناي باند بين اونها تقسيم بشه و سرعت پايين بياد تازه اگر دقت كرديد ساعت 3 به بعد سرعت خوب مي شه چون همون حجم زياد كاربران غالبا به خاطر سرعت پايين پشيمان مي شند و مي خوابند و اين باعث مي شه كاربران كم بشه و سرعت بازم خوب بشه پس ببين اين كاهش و افزايش سرعت اصلا عمدي نيست در ضمن حسابگر نه هر شركت ديگه اي هم به جاي اون بود اوضاع همين مي شد
دوست عزيز من نه كارمند حسابگرم نه شركت مال بابامه ولي خوبه كه كمي هم واقع بين باشيد
اییییی آقاااااا اون انگلیسهههه ... اینجا ایرانه با مدیریت ا.ن ...
ببین من و شما و امثال ما 100 بار رفتند داد و بیداد اما فایده نداره باید از راه قانونی وارد بشیم .. جنگ و دعوا هم با کسی نداریم حقمونو میخوایم .
میریم یه شکایت مینویسیم تا بازرس یا هرکی که مربوط به امور ISP ها میشه بره حسابگر و بازرسی کنه .. بازم خودش خوبههههه
من الان با یک گیگ اضافه برای یک ماه نزدیک به 25 تا 30 هزار تومن پول دادم یا بقیه ی بچه هاا .. واسه یک ماه پول کمی نیست ... من واقعا حاضرم بگن ماهی 100 هزار تومن ولی سرویس درست حسابی بدن
Last edited by mehr film; 04-12-2009 at 00:06.
پسر شکایت آخه از کجا ؟! کی میاد پیگیری کنه آخه ... ! اگه واقعا پیگیری میکنن منم هستم ! ولی فکر نکنم .. !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)