تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1027 از 3195 اولاول ... 27527927977101710231024102510261027102810291030103110371077112715272027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,261 به 10,270 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy_teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا بعضي از شما دوستان نسبت به بلو ري حساسيت داريد . بلو ري فعلا كاملا ناكارامد هست . غير از اينه كه تو بازيهاي مشترك مثل پرنس 4 و وانتد با اينكه سوني از بلو ري (50گيگ) استفاده كرده باز هم جلوي دي وي دي مايكروسافت كم مياره .
    البته تو خيلي از بازيهاي مشترك گرافيك پي اس 3 ضعيفتره و اين ثابت شده هست .
    حدود 4 ساله كه سوني پي اس 3 رو با بلو ري داده ولي اين ديسك 50 گيگي چه كار عجيب و غريبي كرده ؟
    ميخوام بگم كه وقتي كنسولي ميخواد 2014 جاشو بده به كنسول جديد - تو اين 3 - 4 سال ميخواد با بلو ري جادو كنه ؟
    هنوز بلو ري جا نيافتاده . بچه هايي هم كه دوست داشتن پي اس 3 كپي خور بشه قيمت بلو ري خام رو در نظر داشته باشن كه حتي با كپي خور شدن هم قيمت معمولي نداشت . و تا ميومد ارزون شه و جا بيفته و ملت بهش نگن دي وي دي پي اس 4 ميومد .
    بلو ري بايد جا ميافتاد و ازش استفاده بهينه ميشد بعد رو كنسول ميشست . نه اينكه 50 گيگ باشه و ...
    بهتر بود سوني عجله نميكرد و براي استفاده از بلو ري و Cell برنامه ريزي ميكرد . البته عجله هاي مايكروسافت هم دست كمي از سوني نداشت .

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

100 درصد تایید میشه که Sony در ساخت Console کلا همیشه 1 پله جلوتره
    اما نسل جدید خیلی جالب شروع نشد برای این کنسول
    خارج شدن یک سری بازی های اختصاصی غول آسا از اختصار این کنسول وضع رو بدتر کرد برای مثال و خبر Devil May Cry 4 . Vitura Fighter 5 و بمب خبری این بود که Play Station 3 کپی خور نخواهد شد در نتیجه اینها دست به دست هم دادند تا آمار فروش افت شدیدی بکنه
    اما بازی هایی مثل Resistance Fall Of Man . Metal Gear Solid 4 . Uncharted . Heavenly Sword هم همچنان این کنسول رو پیش بردند.چند ماهی آمار فروش این کنسول کاملا افت کرد و همه تا اومدن PS3 Slim صبر کردن تا با اومدن PS3 Slim و بازی هایی مثل Uncharted 2 و Ninja Gaiden Sigma 2 این کنسول الان چند هفته ایه که بی چون و چرا از Xbox 360 جلو زده.و البته این 100 درصد جز سیاست های Sony بوده که باز هم این شرکت سیاستمند بودن خودش رو نشان داد و کارش کاملا قابل تحسین بود
    الان هم به نظرم Play Station 3 برای نسل بعد کمی جلوتره با استفاده کرده از Blu-Ray و همچنین اینکه اونها زودتر از MS بنای کپی خور نشدن کنسول رو نذاشتن و این یک امتیازه
    به لطف پردازنده ی قدرتمند Cell هم هر روز شاهد بازی های شاهکار زیادی هستیم که پیشرفت می کنن
    اما به نظر من این آمار فروش تغییری نخواهد کرد تا روزی که بازی های Alan Wake و Splinter Cell Convection بیان و در اصل MS تیر های بعدیشو اون موقع رها می کنه و دور و بر همون تاریخ 2 شاهکار PS3 یعنی God Of War 3 و Heavy Rain منتشر می شن پس منتظر یک رقابت دیدنی باشید
    ولی چیزی که واضحه اینه که MS مثل نسل قبل یک بازنده ی تمام و کمال نیست و بسیاری از اوقات از PS3 جلو زده حرفهایی زیادی برای گفتن داره

البته اینکه Ps3 کپی خور نشده تا حالا این نیست که سونی تونسته کاری بکنه که کسی نتونه !

ببینید یک دستگاه Ps3 اسلیم 299 یورو قیمتشه و این در صورتیه که یک دستگاه 360 همش 111 یورو قیمتشه .

خوب طبیعی هستش که یک هکر نمیاد 300 یورو پول بیزبون رو از بین ببره . همون طور که میدونید برای اینکه بفهمین یک دستگاه رو چه طوری میشه کپی خور کرد مهم ترین نکته سر در آوردن از مدارش هست و این یعنی مهندسی معکوس و در نتیجه برداشتن لایه محافظ چیپ های دستگاه که توی هر 10 بار تلاش یک بار این کار درست انجام میشه یعنی 3000 یورو پول ، در صورتی که همین کار رو میشه به راحتی با 1000 یورو برای 360 انجام داد . مهم ترین عاملی که تا حالا Ps3 کپی خور نشده قیمت سنگینشه . این داستان در مورد PSP هم صدق میکنه . البته سری 3000 به بعد . من خودم PSP 3000 ای که خریدم میتونستم با پولش یه 360 بخرم با یه بازی و تجهیزات جانبی لازم 30 یورو هم پس اندار کنم !

در مورد باقی حرفهاتونم هیچ حرفی برای گفتن ندارم چونکه حرف حساب جواب نداره

3. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چرا بعضي از شما دوستان نسبت به بلو ري حساسيت داريد . بلو ري فعلا كاملا ناكارامد هست . غير از اينه كه تو بازيهاي مشترك مثل پرنس 4 و وانتد با اينكه سوني از بلو ري (50گيگ) استفاده كرده باز هم جلوي دي وي دي مايكروسافت كم مياره .
    حدود 4 ساله كه سوني پي اس 3 رو با بلو ري داده ولي اين ديسك 50 گيگي چه كار عجيب و غريبي كرده ؟
    ميخوام بگم كه وقتي كنسولي ميخواد 2014 جاشو بده به كنسول جديد - تو اين 3 - 4 سال ميخواد با بلو ري جادو كنه ؟
    هنوز بلو ري جا نيافتاده . بچه هايي هم كه دوست داشتن پي اس 3 كپي خور بشه قيمت بلو ري خام رو در نظر داشته باشن كه حتي با كپي خور شدن هم قيمت معمولي نداشت . و تا ميومد ارزون شه و جا بيفته و ملت بهش نگن دي وي دي پي اس 4 ميومد .
    بلو ري بايد جا ميافتاد و ازش استفاده بهينه ميشد بعد رو كنسول ميشست . نه اينكه 50 گيگ باشه و ...
    بهتر بود سوني عجله نميكرد و براي استفاده از بلو ري و Cell برنامه ريزي ميكرد . البته عجله هاي مايكروسافت هم دست كمي از سوني نداشت .
    بلو ری خام 100 گیگی همش 10 یورو هستش ، 10 یورو کجا و 50 یورو کجا !!!!

این رو هم فراموش نکنید که Ps3 ارزون ترین BlueRay پلیری هست که میتونید تهیه کنید .

موقعی که DVD اومد هم از این مدل حرفها زیاد بود ، ولی نتیجه چی شد ؟ بازی هایی که 10 تا CD بودن شدند یه دونه DVD . همین الان هم اگر یک بازی مثل Metal Gear Solid 4 - Guns of Patrion بخواد روی DVD بیاد بشتر از یکی میشه ! پس سونی میدونسته داره چی کار میکنه .

حقیقت اینه که همان طور که ناتال 360 یک معجزه هستش ، بلو ری سونی هم یک معجزه هستش .

گرافیک بالاتر 360 هم در تست با نرم افزار های مختلف ثابت شده و گرنه در رندرینگ چشم شما نمیتونه بیشتر از اینی که میبینی رو تشخیص بده یعنی نمیتونه بیشتر از 256 کیلو بیت رنگ رو تشخیص بده . در مورد سایر قابلیت های گرافیکی هم مثل پولیگون رندرینگ یا مشینگ یا شیدینگ چیزی از 360 کم نداره . اتفاقا اینکه 360 سخت افزار قوی تری داره بک امتیاز به حساب نمیاد ، چون خیلی راحت قابل تشخیصه که شرکت بیلی و دوستان از مواد اولیه نا مرغوب استفاده کرده برای تولید کنسول خودش که با سخت افزاری قوی تر قیمتش کم تره !!!! نمونش رو هم دارید میبینید 5000 مدل مشکل مختلف داره از همه مهم تر RROD .

شما خودت مقایسه کن :

و اما 360 :

توی 360 رو که آدم میبینه یاد پنتیوم 2 های قدیم میوفته !!!

و البته این رو هم قبول دارم که اگر Ps3 اون 4 تا بازی تخصصی رو نداشت 100% ورشکست میشد .
    هر دوی این کنسول ها یک سری برتری های نسبت به همدیگه دارند ، پس بهتره آدم هر دو تاشو داشته باشه باهم
    Last edited by sonixax; 02-12-2009 at 18:47.

5. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بلو ری خام 100 گیگی همش 10 یورو هستش ، 10 یورو کجا و 50 یورو کجا !!!!

این رو هم فراموش نکنید که Ps3 ارزون ترین BlueRay پلیری هست که میتونید تهیه کنید .

موقعی که DVD اومد هم از این مدل حرفها زیاد بود ، ولی نتیجه چی شد ؟ بازی هایی که 10 تا CD بودن شدند یه دونه DVD . همین الان هم اگر یک بازی مثل Metal Gear Solid 4 - Guns of Patrion بخواد روی DVD بیاد بشتر از یکی میشه ! پس سونی میدونسته داره چی کار میکنه .

حقیقت اینه که همان طور که ناتال 360 یک معجزه هستش ، بلو ری سونی هم یک معجزه هستش .

گرافیک بالاتر 360 هم در تست با نرم افزار های مختلف ثابت شده و گرنه در رندرینگ چشم شما نمیتونه بیشتر از اینی که میبینی رو تشخیص بده یعنی نمیتونه بیشتر از 256 کیلو بیت رنگ رو تشخیص بده . در مورد سایر قابلیت های گرافیکی هم مثل پولیگون رندرینگ یا مشینگ یا شیدینگ چیزی از 360 کم نداره . اتفاقا اینکه 360 سخت افزار قوی تری داره بک امتیاز به حساب نمیاد ، چون خیلی راحت قابل تشخیصه که شرکت بیلی و دوستان از مواد اولیه نا مرغوب استفاده کرده برای تولید کنسول خودش که با سخت افزاری قوی تر قیمتش کم تره !!!! نمونش رو هم دارید میبینید 5000 مدل مشکل مختلف داره از همه مهم تر RROD .
    توی 360 رو که آدم میبینه یاد پنتیوم 2 های قدیم میوفته !!!
    و البته این رو هم قبول دارم که اگر Ps3 اون 4 تا بازی تخصصی رو نداشت 100% ورشکست میشد .
    هر دوی این کنسول ها یک سری برتری های نسبت به همدیگه دارند ، پس بهتره آدم هر دو تاشو داشته باشه باهم
    ميشه گفت كه حرفمون يكيه و به قولي كفتني جفتش 2تاست هر دو كنسول نقاط ضعف و قوتي دارند .
    اتفاقا پي اس 3 در نورپردازي و سايه مشكل داره . اونم بخاطر برنامه نويسي دشوار براي سخت افزارش هست كه كار بازي سازهارو سخت كرده . يعني يه جورايي براي اينده هست نه حال .
    قبول دارم بلو ري خوب هست و واقعا فناوري جديدي هست . اما قبول كنيد كه تو كنسولهاي نسل بعدي جا ميفته (4سال پيش زود بود) . حالا تا 2014 چيزي نمونده كه به يه چشم بهم زدن ميگذره .
    اگر دو تاشو با هم داشته باشي كه عالي ميشه !!!!!!!!
    اين حرفي هم كه زدي با ديدن Main ايكس باكس ياد پنتيوم 2 ميوفتي بي انصافيه . واقعا هيولاست
    از بچگي كه پي اس 1 اومد و گرفتم (اونم ‍ژاپن) يادمه كه همه ايرانيا به پلي استيشن ميگفتن سوني هنوزم خيليها به پي اس 3 هم ميگن سوني . و اين سوني از همون قديما تو ايران جا افتاد و خودشو تو دلا جا كرد (حتي با محصولات خوب ديگش) . اشخاص خاصي دنبال نينتندو و دريم كست و ايكس باكس بودن . و در كل همه و همه ميگفتن فقط سوني . خوشحالم كه رقابت تنگاتنگ شده و ايكس باكس360 مايكروسافت تو آمريكا بيشترين فروش و تو كشورهاي ديگه هم بد عمل نكرده و با سوني قديمي خودمون كل كل كرده .
    وقتي قبلا آدم GOW رو بازي ميكنه اونم وقتي كه هنوز 360 نيومده خوب يه جورايي هيپنوتيزم ميشه ديگه .
    خيلي ها به سوني اعتماد كردند و پي اس 3 خريدند مثل دوست خودم . ولي بايد خيلي ژول اضافي داشته باشي كه دلت بياد يه بازي رو دلبخواه بخري و تجربه كني و هميشه بايد تحقيق كني كه فلان بازي رو بخري كه معروف هست و 100% قشنگه كه يه وقت ضرر نكرده باشي . چندتا از دوستام رو حساب تعصب پي اس 3 گرفتن و اول با 2 تا بازي شروع كردند و الان 5-6 تا بازي دارند و يه جورايي هر وقت بهشون بازي پيشنهاد ميكني نميخرن و فقط دنبال بازيهاي معروف و اختصاصي كه تركوندن هستن . (خب پول مفت ميخواد)
    من كه به شخصه دوست دارم جداي از بازيهاي معروف ر به ر بازي هاي نا آشنا رو تجربه كنم تا اون بازيهايي كه همه ميشناسن و تموم كردن .
    صحبت زياده ولي خسته شدم ........
    دوستون دارم

7. این کاربر از boy_teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اينارو نگيد كه مايكروسافت تو 360از سخت افزار جنس درجه چند استفاده كرده .

iSuppli ‏، شركت تحقيقاتي فناوري و ميكروچيپ ضمن تحقيقات خود روشن كرد كه هزينه ساخت هر كنسول بازي ويديويي Xbox360 مايكروسافت تقريبا 40 درصد بيشتر از قيمت فروش جزئي Xbox360 است.

به گزارش بخش خبر سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين شركت هزينه كل ساخت و تست Xbox360، ماشين مسابقه قدرتمند و جديد، غول نرم افزار را 27/552 دلار برآورد كرد. اين در حالي است كه قيمت خرده فروشي اين دستگاه 399 دلار است.
    مايكرو سافت قصد دارد تا انتهاي ماه ژوئن 5.5 ميليون دستگاه ارزان قيمت Xbox360 را بفروشد. اين دستگاه با دستگاه playstation3 شركت سوني و Revolution شركت Nintendo رقابت مي كند.
    توليد كنندگان كنسول معمولا با ايجاد و فروش بازيهاي ويديويي خود و جمع آوري هزينه هايي از ناشران توليدكننده بازيهاي ويديويي براي سيستم هايشان معمولا تا حدودي هزينه ساخت دستگاه هاي خود را جبران مي كنند. قيمت چندين بازي جديد Xbox360 در حال حاضر 60 دلار است.
    قسمت هر چيپ IBM كه درون دستگاه Xbox جاسازي شده است نيز 106 دلار است. قيمت واحد پردازشگر گرافيكي شركت ATI كه كارت هاي گرافيكي با كيفيتي براي سيستم ها توليد مي كند نيز 141 دلار است. حافظه اصلي Xbox360 نيز 65 دلار ديگر بر قيمت محصول مي افزايد.
    ساير هزينه هاي اين محصول شامل DVD درايو، لوازم يدكي، مطبوعات، بسته بندي، اسمبلي و آزمايش است.تحليل گران پيش بيني كرده بودند كه فروش اوليه Xbox360 همراه با خسارت خواهد بود.

قضيه اينجوري بوده ( حتي ضرر هم داده )

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

[sonixaxداداش عکس هایی که گذاشتی صفحه رو سنگین کرده و این کار را برای کاربران دایال آپی که با سرعت 56 kb با کلی شوق به نت وصل میشن زجر آور میکنه (از جمله خودم)((چی گفتم))

ولی من یه جا خوندم که هکر آیفون هم داره روش کار میکنه (هک کردن پلی 3)ولی هنوز موفق نشده...همین چند وقت پیش بود سایت بازی سنتر بود فک کنم

10. این کاربر از mehdi_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام به دوستان خودم

خب من تو این چند صفحه یکسری نکته ی جا افتاده دیدم که گفتم جا نمونه .

خب شما به این نکته هم توجه داشته باش که:
    اولا سونی با قرار دادن نسل جدید PALYER در کنسول های خود یک برگ برنده برای خودش درست کرده.

دوما برای UPDATE بودن و ارتقا دست خودش رو باز گذاشته.

سوما این سیستم برای شرکت SONY که خیلی روی مسئله ی Copy Write حساس هست یک امر ضروریه !!

شما به این نکته دقت نکردی که SONY امکان نسب بازی ها رو روی HDD های کنسولش خودش قرار نداده و برای خوانده شدن سریع اطلاعات و حجم زیاد اونها نیاز به یک Readable جدید با قابلیت Buffer زیاد داره که بتونه جواب گوی 60 FPS باشه !!

چون هر جور انتقال بازی روی هارد مجب کپی حور شدن اون دستگاه میشه.
    بچه ها وقتي gears o w بازي ميكنم . البته saw هم همينطور . بعضي وقتا وسط بازي(در حين بازي كردن) يهو نور صفحه كم ميشه . جريان چيه ؟
    مثل وقتي كه ال سي دي گوشي قبل از رفتن به استندباي نورش كم ميشه . چرا ؟

كسي نميدونه چرا ؟
    این مشکل مربوط به تنظیمات سایه روشن تصویر در خود Xbox 360 و تنظیمات Power Saving خود LCD یا LED هست.

شما ابتدا وارد آدرس زیر در تنظیمات Xbox360 شو ببین روی چه گزینه ای تنظیم هست:

System Setting>>Console Setting>>Displaye>>Reference Levels

اگه روی گزینه ی Expanded بود اونو روی Intermediat تنظیم کنید و اگه روی Intermediat بود اونو روی Standard تنظیم کنید.

گزینه ی HDMI Color Space رو هم چک کنید که حتما روی Auto باشه.

حالا برای LCD باید گزینه ی Power Saving Mode یا همون ذخیره ی انرژی رو پیدا کرده و غیر فعال کنید.
    Last edited by SamGun; 03-12-2009 at 00:21.

12. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

اينارو نگيد كه مايكروسافت تو 360از سخت افزار جنس درجه چند استفاده كرده .

iSuppli ‏، شركت تحقيقاتي فناوري و ميكروچيپ ضمن تحقيقات خود روشن كرد كه هزينه ساخت هر كنسول بازي ويديويي Xbox360 مايكروسافت تقريبا 40 درصد بيشتر از قيمت فروش جزئي Xbox360 است.

به گزارش بخش خبر سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين شركت هزينه كل ساخت و تست Xbox360، ماشين مسابقه قدرتمند و جديد، غول نرم افزار را 27/552 دلار برآورد كرد. اين در حالي است كه قيمت خرده فروشي اين دستگاه 399 دلار است.
    مايكرو سافت قصد دارد تا انتهاي ماه ژوئن 5.5 ميليون دستگاه ارزان قيمت Xbox360 را بفروشد. اين دستگاه با دستگاه playstation3 شركت سوني و Revolution شركت Nintendo رقابت مي كند.
    توليد كنندگان كنسول معمولا با ايجاد و فروش بازيهاي ويديويي خود و جمع آوري هزينه هايي از ناشران توليدكننده بازيهاي ويديويي براي سيستم هايشان معمولا تا حدودي هزينه ساخت دستگاه هاي خود را جبران مي كنند. قيمت چندين بازي جديد Xbox360 در حال حاضر 60 دلار است.
    قسمت هر چيپ IBM كه درون دستگاه Xbox جاسازي شده است نيز 106 دلار است. قيمت واحد پردازشگر گرافيكي شركت ATI كه كارت هاي گرافيكي با كيفيتي براي سيستم ها توليد مي كند نيز 141 دلار است. حافظه اصلي Xbox360 نيز 65 دلار ديگر بر قيمت محصول مي افزايد.
    ساير هزينه هاي اين محصول شامل DVD درايو، لوازم يدكي، مطبوعات، بسته بندي، اسمبلي و آزمايش است.تحليل گران پيش بيني كرده بودند كه فروش اوليه Xbox360 همراه با خسارت خواهد بود.

قضيه اينجوري بوده ( حتي ضرر هم داده )
    شما داستان رو یک طرفه دیدید عزیزم ، مایکروسافت داره ضرر میده از اونور سونی هم میده ، دیگه فکر کنم همه ما 360 دار ها با مشکل RROD به خوبی آشنا باشیم ، این در حالیه که Ps3 رو میزارن توی کلوب های بازی مثل تراکتور ازش کار میکشن این کار رو با 360 بکنی همون روز اول فاتحه ....

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

[sonixaxداداش عکس هایی که گذاشتی صفحه رو سنگین کرده و این کار را برای کاربران دایال آپی که با سرعت 56 kb با کلی شوق به نت وصل میشن زجر آور میکنه (از جمله خودم)((چی گفتم))

ولی من یه جا خوندم که هکر آیفون هم داره روش کار میکنه (هک کردن پلی 3)ولی هنوز موفق نشده...همین چند وقت پیش بود سایت بازی سنتر بود فک کنم
    خب دیگه چند سال مگه مونده که کنسول جدید بیاد کپی خور نشه بهتره باید بپریم هی اپدیت کنیم ...
    شما داستان رو یک طرفه دیدید عزیزم ، مایکروسافت داره ضرر میده از اونور سونی هم میده ، دیگه فکر کنم همه ما 360 دار ها با مشکل RROD به خوبی آشنا باشیم ، این در حالیه که Ps3 رو میزارن توی کلوب های بازی مثل تراکتور ازش کار میکشن این کار رو با 360 بکنی همون روز اول فاتحه ....
    این قضیه واسه چند تا از همشهریامون بود که ps3 و xbox گذاشته بودن که xbox بعد مدتی وا رفت...
    البته ps3 هم زود گرم می کنن. هر کی اول خرید برده...
    ولی باید قبول کرد که دیگه نمیشه با این کنسولها کلوپ زد ...یهو ددی بچه دسترو با خودش برد........

15. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اینجاست که من و پدرام و یحیی میام به شما میتوپیم !!! (شوخی)

من خودم تا حالا شده که روزی 12 الی 13 ساعت بازی کردم بدون خاموشی .یک روز هم از 10 صبح تا 5 صبح فردا ی اون روز بازی کردم که فکر میکنم 18 ساعت شد .

یحیی جان هم یکبار 15 ساعت بازی کرده + روزی 7 الی 8 ساعت.

پدرام جان هم که ماشالا روزی 12 الی 13 رو شاخشه

که البته اینو هم بگم که تمام این آمار مربوط به Falcon ها میشه !!

17. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •