سلام
کسی میدونه اون بمب رو باید چجوری خنثی کنم...
سلام
کسی میدونه اون بمب رو باید چجوری خنثی کنم...
برای خنثی کردن بمب, فیوزهای ردیف پایین به این ترتیب مرتب بشن: D - B - E - A - C
سلام
اون وقت اینجا دیگه اخره بازیه.یا بازم ادامه داره
بعد از خنثی کردن بمب, حدودا 20 دقیقه میمونه تا اخر بازی.
سلام
چون من سیو نکرده بودم این مرحله رو .حالا باید از خیلی قبل ترش شروع کنم و برگردم و برای همین دیگه حوصله ندارم...
راستی سیو این بازی رو چجوری باید بدست بیاریم.
سیو نشدن بازی
کسانی که این بازی رو شروع میکنن ممکنه که با سیو نشدن بازی رو به رو بشن. (بازی به صورت دستی سیو نمیشه بلکه به صورت خودکاره) برای رفع این مشکل باید, بعد از اجرای بازی در صفحه راست کلیک کنین و Settings رو انتخاب کنین. سپس آیکون Local Storage (به شکل پوشه) رو انتخاب کنین. دقت کنین که گزینه None نباید انتخاب شده باشه. بلکه حداقل باید 100 KB انتخاب شده باشه.
مسیر سیو بازی
مسیر پیش فرض سیو بازی در Windows Vista و Windows 7 به آدرس زیر:
C:\Users\XXXXX\AppData\Roaming\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\YYYYY\localhost\Program Files\Machinarium\machinarium.exe
XXXXX >> نام یوزر
YYYYY >> نام تصادفی
نکته: پوشه AppData در حالت پیش فرض, مخفیست.
یعنی پس از مدتها بعد از بازی NEVERHOOD یه بازی که حال بده اومد ؛ البته نه در حد neverhood ولی خداییش باحال بود ؛ چیزی از اون کم نداشت فقط گیم پلی اش کم بود ، دیشب از ساعت 10:30 نشستم و تا 3 صبح تمومش کردم!!!!! اصلاً از زندگی انداخت من و!!!!!
دوستان لینک کامل بازی روهیچکی نداره؟
من از ------------- گرفتم و به نظر هم کامل میومد!!! 450 مگابایت بود به شکل BIN با Ultra Iso ران کردم و نصبش کردم.
برو از اونجا بگیر ؛ خدا بود.
نمی خواد دانلود کنی .برویه روزنامه فروشی شماره جدیده دنیای بازی رو بخر البته dvd شو.توی این شماره جدیدش setup شوداره.
(الان همه میگن داره تبلیغ میکنه به خدا من هیچ نسبتی با دنیای بازی ندارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)