سلام
به طور متوسط هزينه خريد (منظور سودي هست كه روي قطعات كشيده ميشن) ، اسمبل و نصب ويندوز و نرم افزار
هاي عادي براي يه سيستم روي هم رفته چه مقدار عرف هستش كه توسط فروشنده دريافت بشه ....
مثلا براي يه سيستم كامل كه 750 تومن تحويل داده شده ....
ممنون
سلام
به طور متوسط هزينه خريد (منظور سودي هست كه روي قطعات كشيده ميشن) ، اسمبل و نصب ويندوز و نرم افزار
هاي عادي براي يه سيستم روي هم رفته چه مقدار عرف هستش كه توسط فروشنده دريافت بشه ....
مثلا براي يه سيستم كامل كه 750 تومن تحويل داده شده ....
ممنون
سلام دوست عزیز .
معمولا 15 - 20 تومان اما من خودم 10 تومان می گیرم
سلان
هزینه اسمبل + نصب ویندوز و نرم افزار حداکثر 15 تومن هست
این طور که من شنیدم کل سود در حدود8درصد قیمت کل قطعات
مثلا اگر براي فروشنده كل قطعاتي كه خريده از بازار در بياد مثلا 600 تومن حداكثر عرفشه كه 620 بگيره؟
پس سودي كه روي قطعات كشيده ميشه چي؟ اونم حساب كردين ...
ایشون به قیمت همکار میگیره قطعات رو و به شما به قیمت یوزر میده (این میشه سودش)پس سودي كه روي قطعات كشيده ميشه چي؟ اونم حساب كردين ...
خوب ميخوام بدونم براي يه سيستم چقدر درمياد؟ و چقدر براي فروشنده سود داره؟یشون به قیمت همکار میگیره قطعات رو و به شما به قیمت یوزر میده (این میشه سودش)
خب تو هر قطعه سودش فرق میکنهخوب ميخوام بدونم براي يه سيستم چقدر درمياد؟ و چقدر براي فروشنده سود داره؟
از 2-3 تومن تو هر قطعه بگیرید تا 10-15
حداقل 50-60 تومنی واسه فروشنده میمونه (بدون هزینه اسمبل)
شرمنده اين قدر مي پرسما......
مي خوام براي كاري دستم بياد قيمتا ....
ممكنه مثلا بگو كدوما 2-3 تومنين كدوما مثلا 10 15-از 2-3 تومن تو هر قطعه بگیرید تا 10-15
يعني سيستم براي فروشنده حدود 80 سود ميكنه ؟حداقل 50-60 تومنی واسه فروشنده میمونه (بدون هزینه اسمبل)![]()
تو قطعاتی مثل هارد،رم، دی وی دی رایتر،موس،کیبرد و... 2-5 تومنممكنه مثلا بگو كدوما 2-3 تومنين كدوما مثلا 10 15-
و قطعاتی مثل مانیتور،مادربرد،CPU،کارت گرافیک،پاور و...5-15 تومن
بله تقریبايعني سيستم براي فروشنده حدود 80 سود ميكنه ؟![]()
البته بسته به قطعات سیستم فرق میکنه (سیستم ارزونتر سود کمتر و گرونتر سود بیشتری داره معمولا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)