چرا برای آپدیت وصل شدی به لایو خوب ؟ میرفتی آپدیت رو دانلود میکردی آفلاین آپدیت میکردی دیگه ...
چرا برای آپدیت وصل شدی به لایو خوب ؟ میرفتی آپدیت رو دانلود میکردی آفلاین آپدیت میکردی دیگه ...
دوستان من الان از activator برای اجرای بازی MW2 استفاده میکنم میخواستم بدونم در حال حاضر میتونم این بازی رو در لایو بازی کنم؟
2-من ADSL ندارم راهی هست که بشه با Dial-up به live وصل شد؟ یا حرف خنده داری زدم؟
3-اگه ممکنه مختصر بگیر چه جور میتونم xbox رو به مانیتور کامپیوتر وصل کنم ؟
در ضمن این هم فیش هاییه که تو جعبه دستگاهم بود و مدل مانیترم هم از این قدیمیاست
خیلی ممنون از دوستان
Last edited by sorush_2007; 30-11-2009 at 21:50.
یه وقت بازی نکنی که بن میشی ها
2-سرعت بالای 128 باید باشه
مدل مانیتور رو بگو!!
من چه میدونستم آفلاین هم میشه خوب!!!!!
آخه پیغامش یهو یی بوووود اصلا وصل نشد! وقتی خواست تازه وصل بشه اون موقع که یه صفحه میاد که داره به لایو وصل میشه یه دفعه این پیغامه کوووووفتی رو داد که کنسوله شما توسط ماکروسافت بن شده و جزییاتی هم اعلام نمیشه نسبت به این موضوع و ....
ماکروسافته بی شرفففففف!!!! شانسه ت خ ...ی...
دوست عزیز مایکروسافت بی شرف نیست
مشکل از ماست که از دیسک کپی استفاده می کنیم!!!
چرا ... یه مقداری جنسش خورده شیشه داره .
ما هام خيلي خورده شيشه داريم !
ماکروساف نه تحریمه ، نه 50 دلار توی آمریکا میتونه یک خانواده 4 نفری رو برای مدتی سر نگه داره .
وقتی که ماکروسافت خودش کاری میکنه که سیستم هاش رو بشه هک کرد بعدش میاد به همین بهونه دستگاه ها رو بن میکنه که مردم مجبور بشن یکی دیگه بخرند .
از جنس نا مرغوب استفاده میکنه به عبارتی آت و آشغال میده دست مردم .
از شرکت های تولید بازی برای اینکه سیستم بعدی دیر تر هک بشه کلی باج میگیره .
اینها فقط در مورد کنسولش بود من جرات ندارم کنسولم رو بیشتر از 2 ساعت روشن نگه دارم که یه وقتی از بین نره ولی به جاش Ps2 به قول دوستان آشغالی و یا ps3 رو روز ها شده که روشن گذاشتم آخ نگفته .
گند سیستم عامل ویستا ، آفیس 2007 ، ویزوال استودیو 2008 و سایر نرم افزار هاش هم که نیازی به توضیح اضافی نداره .
خود من به چند دلیل 360 خریدم :
1 - ناتال
2 - کپی خور شدن (خورده شیشیه بنده !)
3 - قیمت پایین
4 - علاقه شدید بنده به جمع کردن کلکسیون کنسول ها که الان شده 3 تا و به زودی میشه 4 تا
البته این رو هم بگم که Ps2 من با اینکه مدل 30009 هستش ولی دست نخورده هست ، دلیل اینکه 360 کپی خور گرفتم فکر کنم گیج بازی شخص خودم بودچونکه براش بازی کپی نخریدم ، در این مورد به خودم دارم روزی 100 بار فحش میدم .
حالا یه سوال هم دارم ، برم بدم مایکروسافت برام به صورت معمولی برش میگردونه ؟ در ضمن من تا به حال به هیچ عنوان به لایو وصل نشدم .
بخدا رویه پیشونیه من بدبخت ...ن مالیدن یه قلتک هم روش کشیدن!
منه بیچاره اصلا نه بازی میکنم زیاد نه خره بازیم نه وقتشو دارم! 3-4 ماه یه بار یه بازی مثل MW1-2 بیاد برم بازی کنم یا لایو بزنم که اونم گند زده شد توش!
تازه میخواستم سیستم رو بفروشم یه لپتاپ بخرم که اونم گند خورد توووش!
مشکل از مسخره بودن ماکروسافت هم هست! چون پسر دایی من آلمایه و 360 داره و فقط هم اورجینال میخره ولی 3 هفته پیش بن شده! پس معلومه کیلویی یه سری رو بن میکنن به اسمه کپی خور!!!
ولی مشکله دیگه آشغال بود این کشور ماست که دیگه حالم داره ازش به هم میخوره چون همه چیزش با همه جایه دنیا فرق داره و همه چیزش برعکسه همه جاست! اگه ما هم از همون اول گوشمون به 2 دره بازی نمیخورد میرفتیم عین بچه آدم بازی اورجینال میخریدیم که اینن طوری داغه لایو بازی کردن تا 2014 رو دلمون نموونه!! خاک بر سره ایران!!!!
نه کیلویی بن نمیکنند ، استفاده از مموری های غیر استاندارد هم بن میکنه ، چیت هم بکنید بن میشید .
اگر هم اشتباهی بن بشید میتونید کلی خسارت بگیرید ، همان طور که همسایه ما گرفت .
یه Elite با 4 تا بازی مجانی گرفت + 300 یورو خسارت .
درسته ماکروسافت گنده ولی نه تا به این حد
میخوام برم یه 360 دیگه بخرم شاید ما رو هم اشتباهی بن مردند![]()
Last edited by sonixax; 30-11-2009 at 23:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)