پست تو پستو عشقه مخصوصا اگه با پیمان عزیز باشه
بر فرض مادربوردهایی هم با این قابلیت جدید و سریع بیان فکر نکنم با قیمت کمی عرضه بشن
شما قیمتی از اولین سری که قراره بیاد داری ؟
پست تو پستو عشقه مخصوصا اگه با پیمان عزیز باشه
بر فرض مادربوردهایی هم با این قابلیت جدید و سریع بیان فکر نکنم با قیمت کمی عرضه بشن
شما قیمتی از اولین سری که قراره بیاد داری ؟
برای منم همینطور
P7P55D-E Premium رو دارن الان 330$ میفروشن که وقتی بیاد ایران 100% بالای 410 تا 430 میفروشنش
دارم مدل کیسها و مشخصاتشون رو نگاه میکنم
بابک جان هر وقت اومدی چند مدل کیس زیر 100 رو با قیمتهاشون بهم معرفی کن ( از نظر تهویه ، خنک کنندگی و جادار بودنش که خودتون گفتین برای یک کیس مهمه عالی باشه با توجه به اون رنج قیمتی که گفتم )
پیمان جان تو هم اگه مدلی مد نظرت هست بهم بگو
سلامبابک جان هر وقت اومدی چند مدل کیس زیر 100 رو با قیمتهاشون بهم معرفی کن ( از نظر تهویه ، خنک کنندگی و جادار بودنش که خودتون گفتین برای یک کیس مهمه عالی باشه با توجه به اون رنج قیمتی که گفتم )
بله رفته بودم عید دیدنی
به ترتیب اولویت و خنک کنندگی:
Green Infinity
کیس خیلی خنک و جاداری هست و نسبت به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره
حدود 105 تومن
CoolerMaster CM690
اینم کیس خیلی خوب و خنکی هست
حدود 90-95 تومن
Nzxt Apollo
و اینم کیس خوب و خیلی زیبایی هست
حدود 90 تومن
Gigabyte Poseidon 310
و مورد آخر از برند گیگابایت که کیس خوبی هست
حدود 90-100
Last edited by Ultra_Black; 28-11-2009 at 20:02.
خب به سلامتی امیدوارم خوش گذشته باشه
1-بابک جان سی ام 690 که مشخصاتشو نیگاه میکردم ببنید درست متوجه شدم یا نه ؟
قابلیت نصب 7 فن رو داره ولی 4 تاش رو کولر مستر نصب کرده و 3 تا بقیشو اگه خواستی خودت باید نصب کنی . یا نه 7 تا رو نصب داره ؟
2-تحقیقاتی که من کردم nzxt عکسایی که من ازش دیدم فکر کنم فضای داخلیش از اون 3مورد دیگه کوچیکتره و 2 تا فن داره اما زیباست مدل آخری هم 2تا فن داره . نتیجه گیری که من کردم گزینه ی 1 و 2 شما خنک کنندگی بهتری داره و 3 و 4 ظاهر زیباتری
که منطقی به نظر میرسه بین دوتای اولی انتخاب صورت بگیره موافقید ؟
خیلی ممنونمخب به سلامتی امیدوارم خوش گذشته باشه
بله درسته 4 فن نصبه و 3 تا هم میتونید خودتون اضافه کنید1-بابک جان سی ام 690 که مشخصاتشو نیگاه میکردم ببنید درست متوجه شدم یا نه ؟
قابلیت نصب 7 فن رو داره ولی 4 تاش رو کولر مستر نصب کرده و 3 تا بقیشو اگه خواستی خودت باید نصب کنی . یا نه 7 تا رو نصب داره ؟
بله منم به ترتیب اولویت براتون نوشتم2-تحقیقاتی که من کردم nzxt عکسایی که من ازش دیدم فکر کنم فضای داخلیش از اون 3مورد دیگه کوچیکتره و 2 تا فن داره اما زیباست مدل آخری هم 2تا فن داره . نتیجه گیری که من کردم گزینه ی 1 و 2 شما خنک کنندگی بهتری داره و 3 و 4 ظاهر زیباتری
که منطقی به نظر میرسه بین دوتای اولی انتخاب صورت بگیره موافقید ؟
2 تای اولی حرفه ای تر هستند (از لحاظ خنک کنندگی)
1-بین گرین و کولر مستر فکر کنم گرین بدلیل جدیدتر بودن کیسش و کاور قابل رویتش در بحث زیبایی و همچنین به نظر خودم بدلیل نوع فنهاش و چیدمان خوبشون در بحث خنک کنندگی ، انتخاب بهتری باشه
2- راستی واقعا حیف که برند NZXT پاور بالای 800 وات رو نداره ؟ مدتی پیش که تو سایتش بودم تو پاور فقط 500 ، 600pp و 800pp رو داره ؟ بین برندهای پاور نمیدونم چرا از این برند بدون هیچ تجربه ای و همینجوری بیشتر خوشم میومد
Green Infinity یکی از بهترین کیس ها از لحاظ Performance/Price و البته زیبایی هست1-بین گرین و کولر مستر فکر کنم گرین بدلیل جدیدتر بودن کیسش و کاور قابل رویتش در بحث زیبایی و همچنین به نظر خودم بدلیل نوع فنهاش و چیدمان خوبشون در بحث خنک کنندگی ، انتخاب بهتری باشه
کلا یه کیس حرفه ای برای اورکلاک و Cross Fire,SLI محسوب میشه
بله2- راستی واقعا حیف که برند NZXT پاور بالای 800 وات رو نداره ؟ مدتی پیش که تو سایتش بودم تو پاور فقط 500 ، 600pp و 800pp رو داره ؟ بین برندهای پاور نمیدونم چرا از این برند بدون هیچ تجربه ای و همینجوری بیشتر خوشم میومد
محصول اصلی این برند تولید کیس هست ولی پاورهاش هم کیفیت و قیمت خوبی دارند
میگم شما درباره ی دانلود آفلاین اینترنت ماهواره ای تجربه ای دارین؟
این تعریفی هستش که ازش دیدم
دانلود آفلاین یعنی دریافت رایگان فایل های مشترکان اینترنت ماهواره ای در سراسر دنیا که شامل ده ها گیگ فیلم و بازی و برنامه و موزیک و ... در هر روز میشه. دانلودی که حتی کاربران دارای خط پر سرعت اینترنت هم خوابشو می بینند.
باید با حال باشه یا نه ؟
خیر متاسفانهمیگم شما درباره ی دانلود آفلاین اینترنت ماهواره ای تجربه ای دارین؟
بله خیلی جالب هستباید با حال باشه یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)