تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 66 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما
    من باید آپدیت کنم که سورس کامپوننت هم به شما امکان تصویر در تصویر میده . یعنی من الان وقتی مشغول تماشای ماهواره هستم می تونم کانالهای تلوزیون خودمون رو هم بصورت تصویر در تصویر از طریق آنتن هوایی بگیرم
    چه جوری دوست عزیز؟ مگه رسیوری که با کامپوننت وصل شده باشه و خود تلویزیون هر2 سورس فرعی برای بی690 محسوب نمیشن؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

چه جوری دوست عزیز؟ مگه رسیوری که با کامپوننت وصل شده باشه و خود تلویزیون هر2 سورس فرعی برای بی690 محسوب نمیشن؟؟
    نه دیگه دوست من
    ورودی کامپونت میشه سورس اصلی و ورودی آنتن هوایی میشه فرعی
    این چیزیه که ظاهرا همه نمایندگی ها هم می دونن ( چون سینما می فروشن و سینما هم ، هم بصورت HD هم بصورت کامپوننت به تلوزیون وصل میشه ) همونطور که گفتم همشونم گفتن اگه کابلت 5 به 5 نباشه تصویر در تصویر رو نخواهی داشت که من با 3 به 3 امتحان کردم و هیچ مشکلی هم نبود ولی خودم 5 به 5 خریدم .
    البته نمایندگی ها اغلب فکر می کردند می خوام سینما رو به تلوزیون وصل کنم به همین خاطر پیشنهاد کابل HD می دادند که من توضیح می دادم که سینما همین الان با HD وصله ( کابل روی خود سینما بود ) و اینو برای ----- می خوام . بهرحال فرقی نمی کرد

الان من در حالیکه دارم با ----- مثلا کانال PMC نگاه می کنم . می تونم PIP رو داشته باشم و 7-8 تا کانال داخلی رو که از طریق آنتن هوایی به تلوزیون وصله ، گوشه ی تصویر اصلیم داشته باشم .

ظاهرا سامسونگ یادش رفته که روی این قضیه مانور بده ! و توی تبلیغاتش می گه PIP فقط روی سورس HDMI قابل اجراست .

3. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

شماره یکی از نماینده های فروششون هم بدین ممنون می شم.
    دوست من
    از روی کارتهایی که موقع چرخ زدن توی جمهوری دستم مونده برات شماره ها رو می نویسم امیدوارم به دردت بخوره

دنیای پاناسونیک ( نمایندگی مجاز فروش پاناسونیک )
    66737115 - 66709605

فروشگاه ایرانیان ( نمایندگی رسمی محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک )
    66701787 - 66716141 - 66724919

موفق باشی

5. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست من
    از روی کارتهایی که موقع چرخ زدن توی جمهوری دستم مونده برات شماره ها رو می نویسم امیدوارم به دردت بخوره

دنیای پاناسونیک ( نمایندگی مجاز فروش پاناسونیک )
    66737115 - 66709605

فروشگاه ایرانیان ( نمایندگی رسمی محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک )
    66701787 - 66716141 - 66724919

موفق باشی
    ممنون خانم pmax. ریویو و آپدیت هاتون هم واقعا قابل تقدیره.
    یک سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا خود سینمای خانگی -که قاعدتا ورودی AV کامپوزیت هم باید داشته باشه- می تونه آپ اسکلینگ روی input انجام بده با خروجی hdmi یا لااقل کامپوننت به تلویزیون بفرسته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

ممنون خانم pmax. ریویو و آپدیت هاتون هم واقعا قابل تقدیره.
    یک سوالی که برای من پیش اومده اینه که آیا خود سینمای خانگی -که قاعدتا ورودی AV کامپوزیت هم باید داشته باشه- می تونه آپ اسکلینگ روی input انجام بده با خروجی hdmi یا لااقل کامپوننت به تلویزیون بفرسته؟
    شمام از کی سوال پرسیدی من تا 10 روز پیش اصلا نمی دونستم این اصطلاحات وجود داره ...
    ببخشید دوست من ، ولی واقعا نمی تونم به این سوالتون پاسخ بدم چون هیچ اطلاعاتی ندارم . منظورتون اینه که مثلا ----- رو از طریق AV کامپوزیت وصل کنیم به سینما بعد از سینما خروجی HD بگیریم برای تلوزیون ؟ سوالتون در مورد تاثیر این کار روی کیفیت تصویر بود ؟
    واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم ولی اگر سرم خلوت شد سعی می کنم امتحان کنم و نتیجه رو بگم .

راستی در مورد نمایندگی پاناسونیک فکر کنم این یکی بیشتر به دردتون بخوره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

8. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک عکس از جی 10 پاناسونیک ورودی هم انتن معمولی..

از دوستان اگر کسی پلاسما سامسونگ 50 b650 رو داره لطف ک از شبکه های دخلی ایران عکس بگیره و بزاره..

10. 6 کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه دیگه دوست من
    ورودی کامپونت میشه سورس اصلی و ورودی آنتن هوایی میشه فرعی
    این چیزیه که ظاهرا همه نمایندگی ها هم می دونن ( چون سینما می فروشن و سینما هم ، هم بصورت HD هم بصورت کامپوننت به تلوزیون وصل میشه ) همونطور که گفتم همشونم گفتن اگه کابلت 5 به 5 نباشه تصویر در تصویر رو نخواهی داشت که من با 3 به 3 امتحان کردم و هیچ مشکلی هم نبود ولی خودم 5 به 5 خریدم .
    البته نمایندگی ها اغلب فکر می کردند می خوام سینما رو به تلوزیون وصل کنم به همین خاطر پیشنهاد کابل HD می دادند که من توضیح می دادم که سینما همین الان با HD وصله ( کابل روی خود سینما بود ) و اینو برای ----- می خوام . بهرحال فرقی نمی کرد

الان من در حالیکه دارم با ----- مثلا کانال PMC نگاه می کنم . می تونم PIP رو داشته باشم و 7-8 تا کانال داخلی رو که از طریق آنتن هوایی به تلوزیون وصله ، گوشه ی تصویر اصلیم داشته باشم .

ظاهرا سامسونگ یادش رفته که روی این قضیه مانور بده ! و توی تبلیغاتش می گه PIP فقط روی سورس HDMI قابل اجراست .
    من که نفهمیدم. یا من خنگم یا باز من خنگم! )

ببینید ----- این رفیق ما که بی690 داره مثل ----- منه که از این معمولی هاست و فقط 3 تا جای فیش کامپوننت داره که با فیش 3 به 3 به کامپوننت تی وی وصل میشه یعنی AV یک یا دو و یه فیش 2 به 2 کامپوننت هم زده به سینما تا صدای تی وی رو روی سینما داشته باشه (علاوه بر hdmi برای تصویر سینما) و دیگه هیچی. یعنی یه کامپوننت 5 به 5 خریده که 3 تاش برای ----- و 2 تاش برای سینماست.اینارو که گفتم توضیح الواضحات بود که همه اگه رسیورشون از این معمولی ها باشه همین کارو می کنن. حالا تصویر در تصویری که شما میگی رو نداره. شما دقیقا چه طوری فیش هات رو وصل کردی؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:38.

13. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

من که نفهمیدم. یا من خنگم یا باز من خنگم! )

ببینید ----- این رفیق ما که بی690 داره مثل ----- منه که از این معمولی هاست و فقط 3 تا جای فیش کامپوننت داره که با فیش 3 به 3 به کامپوننت تی وی وصل میشه یعنی AV یک یا دو و یه فیش 2 به 2 کامپوننت هم زده به سینما تا صدای تی وی رو روی سینما داشته باشه (علاوه بر hdmi برای تصویر سینما) و دیگه هیچی. یعنی یه کامپوننت 5 به 5 خریده که 3 تاش برای ----- و 2 تاش برای سینماست.اینارو که گفتم توضیح الواضحات بود که همه اگه رسیورشون از این معمولی ها باشه همین کارو می کنن. حالا تصویر در تصویری که شما میگی رو نداره. شما دقیقا چه طوری فیش هات رو وصل کردی؟؟

نه دیگه . شاید اصلا منظور اون نمایندگی ها هم از اینکه اگر 3 به 3 بگیری تصویر در تصویر نخواهی داشت همین بوده که من بد متوجه شدم و گفتم چرند می گن

دوست من برای اینکه تصویر در تصویر رو داشته باشید باید هر 5 فیش کامپوننت پشت تلوزیون پر باشه
    یعنی 3 تا تصویر و 2 تا صدا ( که دوست شما دو تا صدا رو از ----- مثکه زده به سینما )

من 5 به 5 ی که دارم دقیقا 2 تاش از صدای ----- و 3 تاش از تصویر ----- گرفته شده و هر 5 تا به قسمت کامپوننت 1 یا 2 فرقی نمی کنه خورده
    بعدش عرض کردم که 3 به 3 هم می تونه استفاده کنه بشرطی که یه دو به دو هم برای تامین صدا بذاره کنارش . اون 2 به 2 لزوما نباید کامپونت باشه می تونه کامپوزیت عادی باشه ، اما باید از صدای ----- گرفته بشه و به صدای کامپونت وصل بشه . من اینو امتحان کردم و بازم تصویر در تصویر بود
    اما نکته همونه که گفتم
    از ----- 5 تا خروجی گرفتم ( حالا چه یه 5 به 5 . چه 3 به 3 + 2 به 2 ) و هر 5 قسمت ورودی 1 ( یا 2 ) کامپونت رو پر کردم با این 5 تا و تصویر در تصویرم هست

( برای اینکه صدای ----- و کلا هرچیزی که در تلوزیون دیده میشه از طریق باندهای سینما هم شنیده بشه ( که من خودم اینو دوست ندارم ) می تونید یک 2 به 2 تهیه کنید . از خروجی صدای خود تلوزیون ( دقیقا یک قسمت دوتایی خروجی داره ) بگیرید به ورودی سینما . لازم نیست از ----- مستقیم بگیرید به سینما . اینجوری هرچیزی از تلوزیون پخش بشه ( آنتن هوایی . فایل های تصویری روی usb . دوربین های دیجیتالی که متصل شده اند و ... صداش از سینما شنیده میشه )
    برای من الان این اتصال وصله ولی خودم کم پیش میاد سینما رو روشن کنم .

فکر کنم بد توضیح واضحات دادم . شرمنده .

از آقا احسانم بابت این عکسی که از تصویر اصلی و فرعی گذاشتند متشکرم
    بازم سوالی بود در خدمتم
    Last edited by pmax; 28-11-2009 at 10:16.

15. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

عکس از b650 plasma :

17. 6 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •