فقط ویوتی 2
فقط ویوتی 2
الان شما چرا این را گفتید؟........اینجا تاپیک مخصوص این گوشیه........جای مقایسه نیست..........
سلام. عزیز بحث تعصب نیست . من خودم کلی بین چند گوشی داشتم بررسی میکردم تا این گوشی رو گرفتم و اگه قیمتها یکی بود احتمال زیاد انتخابم کریستال بود. ولی اینجور ویوتی 2 گفتن با نهایت احترام حالت بچه بازی داره . انگار اودیم اینجا کل کل استقلال پرسپولیس کنیم. اینجا باید یا سوال پرسید تا اونهائی که اطلاعات بیشتری دارند کمکمون کنند یا اگه اطلاعات خوبی داریم در اختیار بقیه بگزاریم.مثل این میمونه که یکی که بنز داره بیاد بقل یکسری پژو بوق بزنه و بگه فقط بنز.خوب که چی.اگه به دلایلی به این نتیجه رسیدی که تو این رنج قیمت ویوتی بهتره بیا و به بقیه هم دلایلت رو بگو تا بقیه هم استفاده کنند و گرنه...
بچه ها یک سوال نمیشه زنگ اس ام اس رو عوض کرد؟من هر کاری کردم نتونستم.
منم نتونستم عوض کنم مهدی جان .. نمیدونم میشه یا نه ... تا حالا که نشده ..
یک سوال دیگه عزیز. کجا میشه این ch5.1 رو هنگام فیلم دیدن روشن کرد؟؟من یک فیلم avi روش ریختم ولی جائی ندیدم همچین تنظیمی رو. البته من صرفا میرم تو فایل و video و اجراش میکنم. نمیدونم باید با نرم افزار خاصی دیدش؟؟
مهدی جان ببین این قابلیت صرفا رو فیلمها و موزیکهایی کاربرد داره که صداشون از قبل تنظیم شده باشه .. وگرنه اگه صداشون معمولی باشه وقتی 5.1 رو روشن میکنی بدتر میشه ... معمولا تا جایی هم که دیدم رو فیلمهای تک dvd این قابلیت هستش ...
ولی ch5.1 در بعضی از فیلمها روشن میشه در بعضی ها نه ... وقتی که داری فیلمو نگاه میکنی ! یه تقه روش بزن که ابزار play و عقب جلو کردن میاد .. بالا سمت چپ 5.1 هم ظاهر میشه
پالپ عزیز سلام.من تو پخش فیلم رو صفحه کلیک میکنم ولی ch5.1 نمیاد
گفتم که عزیزم برای همه فیلمها نمیاد ... ///
رو 80 درصد فیلمها میاد
اگه منظورتون اینه که از آهنگی جز آهنگ فابریک گوشی واسه اس ام اس بذاری،من یادمه که گذاشته بودم،فقط الان یادم نیست چجوری یعنی حضور ذهن ندارم
اگه منظورتون این باشه تو این یکی دو روزه در اواین فرصت یه نگاه میندازم میگم.ولی خودتون هم یکم ور برید میتونید.![]()
واقعا من موندم! این سامسونگ مخش عیب میکنه هان!
خب الان اگر این گوشی رو با سیمبین و WiFi میزد چی ازش کم میشد؟
همیشه یه جای کارش میلنگه!
یا قیمت ، یا یه سری از امکانات مهم!
الان این گوشی به نظر من فوق العاده هست. حالا WiFi هم قابل چشم پوشیه. اما خب مثلا روی همچین گوشی با ین CPU حیف نیست برنامه نصب نشه؟
نشه تمش رو عوض کرد؟
نشه هر بازی روش نصب کرد؟
چرا روش سیستم عامل نذاشته خب؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)