تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 421 از 1635 اولاول ... 3213714114174184194204214224234244254314715219211421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,201 به 4,210 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام يه همگي

من 2باره آمدم

اگه دعوام نميكنين ميخواستم يه سري اطلاعات و قيمت حدودي اين دوربينها را بهم بگيد و يه مقايسه هم بكنيد

پيشاپيش ازتون تشكر ميكنم

Panasonic Lumix DMC-FX150

Sony CyberShot DSC-H50

اين دو مدل هر دو در بازار كمياب شده و مدلهاي جديد تري به جاي اونها اومده . ولي با اين حال دوربين Panasonic FX150 سنسور 14.7 مگاپيكسل با لنز 100-28 و زوم اپتيكال 4 برابر داره كه مي تونه با رزولوشن 1280 و 24 فريم بر ثانيه فيلمبرداري كنه و جز دوربينهاي كامپكت محسوب ميشه . اما در طرف مقابل Sony H50 يه دوربين SLR Like به حساب مياد كه روزولوشن 9.1 مگاپيكسلي با لنز 460-31 داره و با اينكه زوم اپتيكالش 15 برابره ولي وايدش چندان جالب نيست . مقايسه اين دو تا دوربين با همديگه با توجه به اينكه از دو سري مختلف هستند كار درستي نمي تونه باشه .

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام يه همگي

من 2باره آمدم

اگه دعوام نميكنين ميخواستم يه سري اطلاعات و قيمت حدودي اين دوربينها را بهم بگيد و يه مقايسه هم بكنيد

پيشاپيش ازتون تشكر ميكنم

Panasonic Lumix DMC-FX150

Sony CyberShot DSC-H50

همون طور که گفتند مقایسه ی درستی نیست. H50 خیلی قوی تره. ولی کلاس کاریش هم اصلا فرق میکنه با اون یکی.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلام
    من دنبال دوربین تا قیمت 250000 تومن میگردم، ولی نمیدونم کانن بگیرم یا سونی!!!!!
    شما چه پیشنهادی دارین؟؟
    آیا راسته که دوربین های سری W از W200 به بالا لنزهاشون زود خراب میشه؟؟؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من دنبال دوربین تا قیمت 250000 تومن میگردم، ولی نمیدونم کانن بگیرم یا سونی!!!!!
    شما چه پیشنهادی دارین؟؟
    آیا راسته که دوربین های سری W از W200 به بالا لنزهاشون زود خراب میشه؟؟؟
    هر دو دوربین در این حدود مدلهای خوبی دارن و انتخاب هرکدوم به نظر من بیشتر به سلیقه فرد برمی گرده و یه سری پارامترهای ریز ... مثلاً سونی به طراحی دوربین اهمیت بیشتری میده ... یا اینکه مدلهای سونی اغلب باتری شارژی دارن در حالیکه Canon مدلهای قلمی خور هم داره ... یا اینکه کارت حافظه مورد نیاز کارای سونی مخصوصه؛ در حالیکه Canon از همین کارت های حافظه SD مرسوم حمایت می کنه ...

//

نه - این حرفی که زدی در مورد W200 و بالاتر صحت نداره و دوربین های خیلی خوبی هستند.

//

در این حدود قیمتی که گفتی A2100 خوبه .. W270 سونی خوبه...

کمی بالاتر اگه بخوای هزینه کنی: W290 هست (سونی - که البته قدری از بودجه شما بالاتر).. SD960 هست (canon) ..

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض خرید دوربین دیجیتال مناسب با توجه به نیازهایم!

سلام دوستان من این بحث را با توجه به حرف آقا آرمان (Stream) در قسمت مشاوره و راهنمايي براي خريد لوازم صوتي و تصويري" زدم که البته توجه زیادی نشد (یه مقدار هم توقع رفته بالا تازه صبح تاپیک زدم ولی انتظارم چیز دیگه بود) تا اینکه دیدم اینجا بحث همونه که من دنبالشم. پس کل مبحث را اینجا کپی میکنم و لینم را هم میگذارم هر جا صلاح میدونید پاسخ بدید. با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام بر دوستان عزیز و گرامی به خصوص عکاسان و حرفه ای ها در زمینه ی عکس و عکاسی

بنده میخوام یه دوربین دیجیتال تهیه کنم که با تحقیقات وسیعی که انجام دادم همچنان در گمراهی بزرگی قرار دارم حالا این یعنی چی یعنی اینکه من رفتم گزینه ها را پیدا کردم حالا نمیدانم این مناسب با نیازها من است یا نه ؟! (یعنی بودنش که هست میخوام زیادی نباشه که این همه اضافه پول بدم بابتش)

از دوستان گرامی که منت نهاده و میخواهند اینجانب برادر کوچک خود را راهنمایی کنند این نظرات من و مقدمات را کامل بخونند تا راهنمایی و هدایت شما برای من کاملا کاربردی و مفید باشد.

نظرات من :

من با دنیای دوربین دیجیتال و اینها نا آشنا نیستم دیگه وایت بالانس و هیستوگرام و فوکوس و فلاش و ... اینها را کامل میفهمم ولی دیگه در مورد مثلا دهانه دیافراگم و شارپنینگ و اولویت دیافراگم و .. نرفتم تخصصی یاد بگیرم (هر چند اینها را هم تا حدودی بلدم) و کلا علاقه ی زیادی به عکسبرداری دارم و هنر عکاسی را درک میکنم و دوستان و آشنایان هم لطف دارند برای عکس انداحتن همیشه از ما استفاده میکنند (برای همینه که آلبومها را که میبینم نهایتا تو 1-2 تا عکس خودم هستم )

من دوربین آماتور را دوست ندارم؟! چرا ؟ چون اولا آدم را کم اطلاعات فرض میکنه و اوتوماتیک گذاشتن همه چیز و سپردن آن به دوربین و سنسورهاش همیشه جواب مطلوب و دل به خواه را به ما نمیده. دوست دارم تنظیمات تا حد زیادی در اختیار خودم باشه و البته که حالت اوتوماتیک هم باشه.

دوربینها اس ال آر هم که پر واضح است که به کار من نمیاد! چون نه اونقدر تخصصی با عکس کار دارم و نه خبرنگارم و شکر خدا هیچ شغلی را هم انتخاب نخواهم کرد که با این تخصص در ارتباط باشد. و همچنین برای من با توجه به هزینه های سنگینش ارزشش را نداره. پس دوربینی کمه لنزش عوض میشه و در این رده قرار داه به کار من نمیاد.

پس میمونه کامپکت (جمع و جور و فشرده!) و آماتور پیشرفته (Advanced Amature) و اس ال آر لایک (SLR-Like) یا همون نیمه حرفه ای ! من اینها را تو اصطلاحات دیدم ولی به نظرم آماتور و کامپکت و آماتور پیشرفته مرزبندی خیلی دقیق نداره یعنی داره ولی تولید کننده تقریبا هر طور حال کرده مدل گذاری کرده (البته بعضی برند ها).

بنده تا میزان 600 تومان میتونم هزینه کنم ولی این برای تعیین سقف خرید نیست و اینکه هر دوربینی که نزدیک به این عدد بود را میخرم! من کلا نظرم تو خرید وسایل و تجهیزات الکترونیکی اینه که به اندازه نیازم خرید میکنم و به جیبم نگاه میکنم و نه این که به جیبم نگاه کنم و هر چی تا این اندازه بود بخرم. و همیشه بهترین را انتخاب میکنم و تحقیقات گسترده انجام میدم که خدایی نکرده پشیمون نشم از خریدم.

استفاده ی من عکاسی شخصی است. یعنی خانوادگی و مراسم و اتفاقات و اینها و درمواردی هم عکاسی از طبیعت و اینها .... و همچنین کمی هم فیلمبرداری البته در حد معقول وگرنه اچ دی بودن یا نبودنش عامل اصلی انتخاب من نیست میخوام اگر یه جا لازم شد بتونم با همون بگیرم که خب اکثر این مدلها حداقل تا کیفیت دی وی دی فیلمبرداری میکنند.
    میخوام عکسی که میگیرم تر و تمیز باشه (از لحاظ پردازش تصویری و حسگر میگم وگرنه با بهترین دوربینها هم میشه بدترین عکسها را گرفت با توجه به شرایط و محیط) و قابلیت چاب هم به خوبی داشته باشه و عدد مگاپیکسل برام مهم نیست. اصلا یه چیزی بگم من چند وقت پیش از رفیقم کانن پاورشات جی3 گرفتم که 4 مگاپیکسل بود دوربین خیلی خوبی بود ولی سنسورها ی اتوماتیکش خیلی دقیق عمل نمیکرد (البته با توجه به دوربینها فعلی وگرنه زمان خودش غولی بوده) ولی جدا همین اندازه عکس برای من کافیه.

ببینید من اولین گیجی و گمراهیم اگر حل بشه مسلما انتخاب خیلی خوبی خواهم دشت و اون اینکه : کدام دسته از دوربینها به درد من میخوره؟!

یعنی شما تمام تلاشتو بکنید که من را از خرید دوربین گران منصرف کنید البته با دلیل و دقیق قانعم کنید. من تو مدلهای اس ال آر لایک و نیمه حرفه ای

گشتم این چند مدل را دیدم که با قیمتش مینویسم.

Olympus SP-590 Ultra Zoom
    459000 تومان

Nikon Coolpix P90
    429000 تومان

Canon PowerShot SX20 IS
    445000 تومان

Canon PowerShot SX1 IS
    555000 تومان

Sony Cybershot DSC-HX1
    490000 تومان

البته قیمتها تقریبی است و از اینترنت در آوردم.

خب اینها را میبینم تقریبا احساس میکنم که برای من زیادند (هر چند پولم میرسه ولی پاسخگویی به نیازها من کافیه) و البته که دلم به خرید سری ایکسوز و سریهای تی و دبلیو سونی راضی نمیشه نمیدونم چرا لنزشو میبینم احساس میکنم دوربین خوبی نیستند و ...

این مدل هم جالبه با توجه به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره :

Nikon Coolpix L100
    282000 تومان

نظر خودم :

از مدل الیمپوس و اس ایکس 20 خوشم اومده در حد عالی البته. از سونی در جزئیات (یعنی مشخصات فنی) خوشم اومد ولی در نمایشگاه الکامپ نمونه گذاشتند کار کردم اصلا خوشم نیومد یعنی اون چیزی که توقع داشتم نبود! این دوربین آخری یعنی نیکون ال100 را هم خیلی خوشم اومده که با توجه به قیمت و امکانات چیز خوبی است ولی شما دوستان فکرتون را فقط بر مدلهای معرفی شده من نگذارید و چیزی به نظرتون میرسه معرفی کنید.

واقعا از دوستان و سروران گرامی نهایت راهنمایی و همکاری مساعدت آمیز را میخواهم که انشاءالله خرید خوبی کنم و انشاءالله پشیمون نشم. و من نهایتا باید روز 4 شنبه دوربین را تهیه کنم که خب فرصت خوب و زیادی در اختیارمون هست.

خواهش من : اول بنده را روشن بفرمایید برای نیاز های من کدام دسته دوربین مناسبه! در مرحله ی بعد در همان دسته ی مورد نظرتون نمونه های عالیشو را با توجه به نیازهای من و قیمتش معرفی کنید. و از همه ی شما دوستان گل و با معرفت و حرفه ای معذرت میخوام که اینو میگم البته که برای شما حرفه ایها نیست برای اقل 1درصدی است که بالاخره حضور دارند: لطفا به جدال و تعصب نپردازید و به نظر همدیگر نهایت احترام را بگذاریم!

هر گونه ایراد و خدشه ای بر متن بنده وارد است و از تمامی نظرات دوستان با کمال ادب و تقدیم احترام استقبال میکنم و حتما استفاده خواهم کرد.

متعاقبا از لطف همه ی دوستان و عزیزان گرامی کمال تشکر را دارم.

قربانتان: مصطفی عشقی

6. این کاربر از mostafaeshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

راهنمایی برای خرید دوربین حدود 500 تومان نظر خودم hx1 هست ولی تو بعضی پست ها خوندم کیفیت عکساش پایینه برای من اول کیفیت عکس مهمه بعد وزن دوربین فیلمبرداریش هم برام مهم نیست روی هیچ مارکی هم تعصب ندارم لطفا کمکم کنید

داره خودمونی میشه habib mahvare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ابهر

پيش فرض

من hx1 داشتم فروختم حالا هم به دنبال fz35 هستم .تاييد ميشه :كيفيت عكسهاش نسبت به پولي كه خرج كردم راضي كننده نبوداما الان فكرم شده فقط و فقط fz35.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان من این بحث را با توجه به حرف آقا آرمان (Stream) در قسمت مشاوره و راهنمايي براي خريد لوازم صوتي و تصويري" زدم که البته توجه زیادی نشد (یه مقدار هم توقع رفته بالا تازه صبح تاپیک زدم ولی انتظارم چیز دیگه بود) تا اینکه دیدم اینجا بحث همونه که من دنبالشم. پس کل مبحث را اینجا کپی میکنم و لینم را هم میگذارم هر جا صلاح میدونید پاسخ بدید. با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام بر دوستان عزیز و گرامی به خصوص عکاسان و حرفه ای ها در زمینه ی عکس و عکاسی

بنده میخوام یه دوربین دیجیتال تهیه کنم که با تحقیقات وسیعی که انجام دادم همچنان در گمراهی بزرگی قرار دارم حالا این یعنی چی یعنی اینکه من رفتم گزینه ها را پیدا کردم حالا نمیدانم این مناسب با نیازها من است یا نه ؟! (یعنی بودنش که هست میخوام زیادی نباشه که این همه اضافه پول بدم بابتش)

از دوستان گرامی که منت نهاده و میخواهند اینجانب برادر کوچک خود را راهنمایی کنند این نظرات من و مقدمات را کامل بخونند تا راهنمایی و هدایت شما برای من کاملا کاربردی و مفید باشد.

نظرات من :

من با دنیای دوربین دیجیتال و اینها نا آشنا نیستم دیگه وایت بالانس و هیستوگرام و فوکوس و فلاش و ... اینها را کامل میفهمم ولی دیگه در مورد مثلا دهانه دیافراگم و شارپنینگ و اولویت دیافراگم و .. نرفتم تخصصی یاد بگیرم (هر چند اینها را هم تا حدودی بلدم) و کلا علاقه ی زیادی به عکسبرداری دارم و هنر عکاسی را درک میکنم و دوستان و آشنایان هم لطف دارند برای عکس انداحتن همیشه از ما استفاده میکنند (برای همینه که آلبومها را که میبینم نهایتا تو 1-2 تا عکس خودم هستم )

من دوربین آماتور را دوست ندارم؟! چرا ؟ چون اولا آدم را کم اطلاعات فرض میکنه و اوتوماتیک گذاشتن همه چیز و سپردن آن به دوربین و سنسورهاش همیشه جواب مطلوب و دل به خواه را به ما نمیده. دوست دارم تنظیمات تا حد زیادی در اختیار خودم باشه و البته که حالت اوتوماتیک هم باشه.

دوربینها اس ال آر هم که پر واضح است که به کار من نمیاد! چون نه اونقدر تخصصی با عکس کار دارم و نه خبرنگارم و شکر خدا هیچ شغلی را هم انتخاب نخواهم کرد که با این تخصص در ارتباط باشد. و همچنین برای من با توجه به هزینه های سنگینش ارزشش را نداره. پس دوربینی کمه لنزش عوض میشه و در این رده قرار داه به کار من نمیاد.

پس میمونه کامپکت (جمع و جور و فشرده!) و آماتور پیشرفته (Advanced Amature) و اس ال آر لایک (SLR-Like) یا همون نیمه حرفه ای ! من اینها را تو اصطلاحات دیدم ولی به نظرم آماتور و کامپکت و آماتور پیشرفته مرزبندی خیلی دقیق نداره یعنی داره ولی تولید کننده تقریبا هر طور حال کرده مدل گذاری کرده (البته بعضی برند ها).

بنده تا میزان 600 تومان میتونم هزینه کنم ولی این برای تعیین سقف خرید نیست و اینکه هر دوربینی که نزدیک به این عدد بود را میخرم! من کلا نظرم تو خرید وسایل و تجهیزات الکترونیکی اینه که به اندازه نیازم خرید میکنم و به جیبم نگاه میکنم و نه این که به جیبم نگاه کنم و هر چی تا این اندازه بود بخرم. و همیشه بهترین را انتخاب میکنم و تحقیقات گسترده انجام میدم که خدایی نکرده پشیمون نشم از خریدم.

استفاده ی من عکاسی شخصی است. یعنی خانوادگی و مراسم و اتفاقات و اینها و درمواردی هم عکاسی از طبیعت و اینها .... و همچنین کمی هم فیلمبرداری البته در حد معقول وگرنه اچ دی بودن یا نبودنش عامل اصلی انتخاب من نیست میخوام اگر یه جا لازم شد بتونم با همون بگیرم که خب اکثر این مدلها حداقل تا کیفیت دی وی دی فیلمبرداری میکنند.
    میخوام عکسی که میگیرم تر و تمیز باشه (از لحاظ پردازش تصویری و حسگر میگم وگرنه با بهترین دوربینها هم میشه بدترین عکسها را گرفت با توجه به شرایط و محیط) و قابلیت چاب هم به خوبی داشته باشه و عدد مگاپیکسل برام مهم نیست. اصلا یه چیزی بگم من چند وقت پیش از رفیقم کانن پاورشات جی3 گرفتم که 4 مگاپیکسل بود دوربین خیلی خوبی بود ولی سنسورها ی اتوماتیکش خیلی دقیق عمل نمیکرد (البته با توجه به دوربینها فعلی وگرنه زمان خودش غولی بوده) ولی جدا همین اندازه عکس برای من کافیه.

ببینید من اولین گیجی و گمراهیم اگر حل بشه مسلما انتخاب خیلی خوبی خواهم دشت و اون اینکه : کدام دسته از دوربینها به درد من میخوره؟!

یعنی شما تمام تلاشتو بکنید که من را از خرید دوربین گران منصرف کنید البته با دلیل و دقیق قانعم کنید. من تو مدلهای اس ال آر لایک و نیمه حرفه ای

گشتم این چند مدل را دیدم که با قیمتش مینویسم.

Olympus SP-590 Ultra Zoom
    459000 تومان

Nikon Coolpix P90
    429000 تومان

Canon PowerShot SX20 IS
    445000 تومان

Canon PowerShot SX1 IS
    555000 تومان

Sony Cybershot DSC-HX1
    490000 تومان

البته قیمتها تقریبی است و از اینترنت در آوردم.

خب اینها را میبینم تقریبا احساس میکنم که برای من زیادند (هر چند پولم میرسه ولی پاسخگویی به نیازها من کافیه) و البته که دلم به خرید سری ایکسوز و سریهای تی و دبلیو سونی راضی نمیشه نمیدونم چرا لنزشو میبینم احساس میکنم دوربین خوبی نیستند و ...

این مدل هم جالبه با توجه به قیمتش امکانات خیلی خوبی داره :

Nikon Coolpix L100
    282000 تومان

نظر خودم :

از مدل الیمپوس و اس ایکس 20 خوشم اومده در حد عالی البته. از سونی در جزئیات (یعنی مشخصات فنی) خوشم اومد ولی در نمایشگاه الکامپ نمونه گذاشتند کار کردم اصلا خوشم نیومد یعنی اون چیزی که توقع داشتم نبود! این دوربین آخری یعنی نیکون ال100 را هم خیلی خوشم اومده که با توجه به قیمت و امکانات چیز خوبی است ولی شما دوستان فکرتون را فقط بر مدلهای معرفی شده من نگذارید و چیزی به نظرتون میرسه معرفی کنید.

واقعا از دوستان و سروران گرامی نهایت راهنمایی و همکاری مساعدت آمیز را میخواهم که انشاءالله خرید خوبی کنم و انشاءالله پشیمون نشم. و من نهایتا باید روز 4 شنبه دوربین را تهیه کنم که خب فرصت خوب و زیادی در اختیارمون هست.

خواهش من : اول بنده را روشن بفرمایید برای نیاز های من کدام دسته دوربین مناسبه! در مرحله ی بعد در همان دسته ی مورد نظرتون نمونه های عالیشو را با توجه به نیازهای من و قیمتش معرفی کنید. و از همه ی شما دوستان گل و با معرفت و حرفه ای معذرت میخوام که اینو میگم البته که برای شما حرفه ایها نیست برای اقل 1درصدی است که بالاخره حضور دارند: لطفا به جدال و تعصب نپردازید و به نظر همدیگر نهایت احترام را بگذاریم!

هر گونه ایراد و خدشه ای بر متن بنده وارد است و از تمامی نظرات دوستان با کمال ادب و تقدیم احترام استقبال میکنم و حتما استفاده خواهم کرد.

متعاقبا از لطف همه ی دوستان و عزیزان گرامی کمال تشکر را دارم.

قربانتان: مصطفی عشقی
    L100 و p90 و hx1 بخاطر كيفيت نامناسب عكس توصيه نمي شود
    بهترين كيفيت عكس در اين رنج قيمت متعلق به sx20 مي باشد
    بهترين كيفيت فيلم متعلق به sx1 ميباشد
    باتوجه به توضيح شما بهترين گزينه sx20 ميباشد با عكس 12 مگا پيكسل وفيلم برداري hd
    يا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

راهنمایی برای خرید دوربین حدود 500 تومان نظر خودم hx1 هست ولی تو بعضی پست ها خوندم کیفیت عکساش پایینه برای من اول کیفیت عکس مهمه بعد وزن دوربین فیلمبرداریش هم برام مهم نیست روی هیچ مارکی هم تعصب ندارم لطفا کمکم کنید
    در اين رنج قيمت بهترين گزينه sx20 ميباشد كه با باطري ومموري حدود 500 ميشود
    يا حق

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

تا 500 تومن فقط در صورتی که فیلمبرداری و یک سری امکانات فرعی براتون اولویت داشته باشه HX1 توصیه میشه. در غیر این صورت از نظر کیفیت عکس انتخاب های بهتری هست. SX20 پیشنهاد میشه و در کنارش FZ35 از پاناسونیک.
    من hx1 داشتم فروختم حالا هم به دنبال fz35 هستم .تاييد ميشه :كيفيت عكسهاش نسبت به پولي كه خرج كردم راضي كننده نبوداما الان فكرم شده فقط و فقط fz35.
    انتخاب خیلی خوبیه. به SX20 هم فکر کن. در مقایسه ی بین این دو تا کفه ی ترازو بیشتر به سمت SX20 سنگینی میکنه. مهمترین برتری های FZ35 به SX20 استفاده از باتری لیتیومی و عملکرد فوکوس و محدوده ی دیافراگم هست.

ببینید دوست عزیز. دوربین های حرفه ای (منظور SLR) نیکون بسیار با کیفیت هستند و رقابت تنگاتنگی با کنان دارند. انتخاب اول بسیاری از عکاس های حرفه ای نیکون هست. اما در مورد دوربین های کامپکت و SLR-Like این شرکت قضیه فرق میکنه. از نظر مشخصات شاید حتی از بقیه هم بهتر باشند ولی کیفیت عکسشون از ضعیفترین ها هست. همین وضعیت در مورد الیمپوس هم وجود داره. اگه مایل بودید من نمونه عکس ها رو براتون میذارم تا خودتون مقایسه کنید.
    اگر اندازه براتون مهم نیست من پیشنهاد میکنم روی FZ35 و SX20 فکر کنید. البته قبلا هم گفتم که دوربین هایی مثل G11 و S90 و LX3 از نظر کیفیت عکس خیلی بهتر از این دو مدل هستند اما فلاششون مقداری ضعیفتره (مخصوصا LX3) و زومشون خیلی زیاد نیست. ضمنا کیفیت فیلمبرداریشون هم VGA هست و قابلیت زوم حین فیلمبرداری ندارند.
    حالا نظر خودتون هست. اگه کیفیت بالاتر میخواین این کامپکت ها بهتر هستند. و اگه زوم بیشتر و فیلمبرداری بهتر میخواین SLR-Like ها برای شما مناسب هستند.

12. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •