سلام
<<<< خوش آمدید به بازی >>>>
سلام
<<<< خوش آمدید به بازی >>>>
قضیه Res rune فرقی نکرده.ما HM هامون لول بالا شدن و داریم فارم می کنیم.اینجوری پول res rune در میاد.
مثلا مجتبی war HM 55 داره یا من War HM 57 دارم.با اینا پول res rune رو درآوردیم.
شما فایتر هستی یا defender ؟ اگه fighter هستی shield لازم نداری .الان 32 شده لولم . ولی لول بالا بردن تنهایی خیلی سخت شده . کوئست هاهم کم شدن .
رفتم اون بازاره که با فوری ها مشترکه از یکی که نشسته بود یه سپر خریدم نصف قیمت خیلی چسبید !
هنوز هیچ گیلدی هم قبولم نکرده یعنی رفتم پیش Guild master و چندین گیلد رو جوین شدم ولی گویا قبول نکردن . لول های پایین رو می بینم عضو گیلدن ولی من ...
دو بار هم کشتنم ! با اینکه می تونستم فرار کنم ولی تا آخرین قطره خون جنگیدیم که حداقل یه امتیازی به اون برسه !
چند نفر رو بکش از این خطا (مثل درجه های سربازیه) می گیری ؟
الان برای خرید armor بهترین جا خرید از همون قسمت مزایده هست .چه armor سطح پایین چه سطح بالا
شما به نظر من از اول تو انتخاب سرور اشتباه کردی .
من به شما گفتم اگه می خوای لایت باشی برو پیش احسان و اگه می خوای fury باشی یا پیش ما بیا یا برو سرور 4 که بهترین fury ها رو داره و هر 15 دقیقه یه بار full bless میشن. شما رفتی سرور 1 !!!!؟
این یکی رو تا اطلاع ثانوی نمی گن !! مگر اینکه orc UM رو از 1-15 در بیارم. که قصدش رو ندارم .MHV is healing them
بیلد orc تو pvp 60 خالص rec هست نه مثل orc HM من خالص wis
این رو از دو تا GS که خودشون orc هستن و خودشون هم لول60 و pvper هستن پرسیدم .
orc full wis تو pvp 60 مرده حساب میشه و کاری بعد از شروع شدن pvp نمی تونه بکنه .
حداقل باید 1000 def داشته باشه و آخرین نفری باشه که کشته میشه نه مثل orc HM من اولین نفری که کشته میشم و اگه نمیرم هم در حال فرار هستم و کسی رو عمرا Heal نمی کنم.
من فایتر هستم . منتها اون سپر چیزی حدود 600 تا hp منو زیاد می کنه . در نتیجه برای سولو بازی کردن خیلی رحته . مب های سبز و زرد و پشت سر هم می کشم .
حالا نمی دونم چه گندی توی بیلدم زدم که با سپر و شمیشر حتی قدرت تهاجمیم از بدون سپر و دو تا شمشیر هم بیشتره !
این full bless هم که برای من تقریبا دو روز یه بار اتفاق می افته !
من تو انتخاب چی اشتباه نکردم ؟! الان نگاه می کنم . دقیقا توی تمام انتخاب هام اشتباه کردم ... ولی خوبیش اینه که برای هارد مود کمتر اشتباه می کنم .شما به نظر من از اول تو انتخاب سرور اشتباه کردی .
من سرور یکم ! برای هارد مودم می شه برم پیش احسان خان ؟
آقا امروز یه اتفاق خیلی بد افتاد که از بد شانسی منه .................................................. ................. وایییییییییییییییی
Res Rune 7D تموم شد و به من نرسید( تو سایت AP تموم شد همه خریدن و دیگه نیست ) من 3 روزه دارم تو 4 سرور میگردم
فکر کنم دلیلش این event مسخره جدید باشه !!
یه سری pink bear تو مپ های pvp هر 3 ساعت ظاهر میشن و ap item دراپ می کنن!!؟
ملت تا حالا کلی حال کردن ! البته وقتی ظاهر میشن گند زده میشه تو pvp
کجا ... من ندیدم ؟؟؟
شما اگر برید به یک سرور دیگه باید از NM بازی کنید .
خیلی ممنون
من صفحات اول و آخر رو دیدم یه چیزهایی هم فهمیدم ممنون
هر 45 قیقه تا 1 ساعت یکی ظاهر میشه !کجا ... من ندیدم ؟؟؟
من خودم یکیشون رو کشتم ولی لیدر نامرد ما وقتی دید من دارم یکی رو می کشم آخرین لحظه union config رو عوض کرد و Master loot کرد و drop من رو دزدید و سریع هم از pvp خارج شد ! یه تیکه هم به من انداخت !!؟ من تا چند دقیقه خشکم زده بود و نمی تونستم دستم رو روی کیبورد حرکت بدم !!؟
این Bear ها rez rune و sonic lapis و UM mount و چند تا دراپ خاص دارن .
----------
کلا مثل اینکه مبارزه با gold seller ها رو شروع کردن ! چند روز AP رو نصف قیمت می خوان بفروشن و هر ساعت اعلام می کنن که Gold نخرین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)