بچه ها EFS TOOLS ای که به رنوار بخوره رو میشناسین ؟
چون واسه ویوتی رو ریختم کار نکرد
بچه ها EFS TOOLS ای که به رنوار بخوره رو میشناسین ؟
چون واسه ویوتی رو ریختم کار نکرد
سلام بنده بین خرید این گوشی وGC900 به شدت شک دارم.لطفا دوستان راهنماییم کنند.
به اون صورت هیچ کدوم برتری قاطعی نسبت به هم ندارند.
دوربین رنوار خوب بهتره.اینو خیلی جاها عنوان شده.جنس بدنش بهتره.
صفحه ی نمایش GC900 باکیفیت تر هست.قیافه ی ظاهریش باکلاس تر هست.منوی سه بعدی S-Class داره.gps بهتری داره(البته نسبت به رنوار)
نهههههههههه
صفحه ی رنوار خیلی با کیفیت تره
میتونی بزاریی کناره هم تست کنی
درسته 262000 ولی من تستش کردم خیلی از G900 بهتره
کلا گوشی های ال جی به نسبت هم رده های خودشون صفحه های با کیفیت تری دارن اونم به این خاطر که ال جی ید طولایی در ساخت LCD داره![]()
دوست عزیز g900 کجا بود؟!!!
gc900
ملقب به ویوتی 2
آها
ویوتی 2 به نظر من قیمتش فعلا خیلی بالاس
باید وایسی تا برسه به قیمت واقعیش به نظر من
الان مگه چنده؟
بچه ها ، رنوار برای هر دقیقه فیلمبرداری با فرمت dvix حدود 20 مگابایت فضای حافظه احتیاج داره . فرض کنیم بخوایم فیلمایی که گرفتیم رو بزنیم روی سی دی . در این صورت روی یک سی دی بیشتر از نیم ساعت جا نمیشه ؟ درست میگم ؟
من حساب نکردم واسه هر دقیقه چقدر حجم میگیره ولی گمون کنم که بسته به نور محیط و رنگهای
موجود کیفیت و حجمش تغییر کنه
ولی درسته .. با این که divx میگیره ولی هنوزم حجیم میگیره که میشه برای حل این مشکل با ابعاد کمتر
فیلم گرفت .. مثلا WQVGA اندازه مناسبیه ..البته از بقیه موبایلا با فورمتای معمول خیــــــــــــــــــلی بهتره .. مثلا n95 فیلماش خیلی پر حجم تره .. خیلی هم بی کیفیت تر
کلا به نظرم دور ویوتی 2 نرو
اگه دوربین آنچنان برات فوق العاده مهم نیست میتونی آرنا بگیری که از هرنظر از رنوار و ویوتی 2 سرتره فقط
دوربینش ضعیف تره..
درعوض اینترفیسش فوق العادس قابل رقابت با مال اپل !!! (البته مال ویوتی2 هم همینجوره)
سخت افزار قوی تری داره .. فرستنده ی رادیویی داره .. حافظشم بیشتره
کلا اگه دوربین خیلی برات مهمه رنوار اگه مهم نیست آرنا
نه .. الان تقریبا رسیده به قیمت واقعی .. شده حدود 450 !! با گارانتی خدمات پارسه موجوده
نمیدونم منظورت چیه از اینکه اصلا دنبال این گوشی نرم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مگه ایراد خاصی داره؟
بجز دوربین تو بقیه ی موارد سرتر از رنوار هست.به گفته ی چندین سایت معتبر قابلیت رقابت با ارنا رو هم داره
ویوتی 2 که الان با گارانتی اصلی کامتل 380 هست رفیق.
تا 2 ماه دیگه پایین تر هم میاد
Last edited by mahmoodtaker; 27-11-2009 at 22:08.
جدی ؟ مطمئنی ؟ من چندوقت پیش که تاپیکشو میخوندم 400و خورده ای بود .. به همین زودی ارزون شد ؟؟!
آرنا چند شده ؟
اگه اینجوریه که ویوتی 2 رو بگیر حالشو ببر !!
البته اگه آرنا هم همین قیمت باشه میرزه چون فکر کنم سخت افزارش قوی تر باشه فرستنده رادیو
و حافظه ی بالاتری هم داره ولی درعوض دوربینش ضعیف تره ..
بهتره تو قسمت مشاوره یه تاپیک بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)