تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 220 از 755 اولاول ... 120170210216217218219220221222223224230270320720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,191 به 2,200 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه shkz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

طرف میگفت 4600 اندازه نصف 4300 هم کیفیت نداره گفت T50 EPSON بگیر تو مایه های 4300 هستش

ا
    الان تو مادیران دیدم
    چاپ وضوح Eposn 5760x1440 dpi

در حالیکه مدل ای پی 4600 کانن 9600 در 2400 هستش
    این مزیت کانن نسبت به اپسون رو نشون میده ؟؟؟

در ضمن اپسون 6 کاتریج میخوره ولی کانن 3 کاتریج این تو کیفیت عکس تاثیر دارد ؟
    سلام.

راجع به اون مورد اول دلیل فروشنده برای حرفش چی بود؟ بعضیها همینطوری یه چیزی میپرونن.

اصلی ترین عامل برای کیفیت عکس مقدار رزولوشن چاپ هست که همونطوری که خودتون هم گفتین کانن بالاتر از اپسون قرار گرفته.

بیشتر بودن تعداد کارتریج ها ممکنه که در کیفیت تاثیر بذاره(دقیقا" نمی دونم) ولی بیشتر از لحاظ اقتصادی مقرون بصرفه تر میشه. درضمن شما که تجربه کانن را داشتی و راضی هم بودی بعیده که در مدلهای جدیدتر افت کیفیت داشته باشه. راستی معمولا" تعداد کارتریجها بصورت زوج قرار میگیره مطمئنی که اون مدل 3 کارتریج داره؟

2. این کاربر از shkz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.

راجع به اون مورد اول دلیل فروشنده برای حرفش چی بود؟ بعضیها همینطوری یه چیزی میپرونن.

اصلی ترین عامل برای کیفیت عکس مقدار رزولوشن چاپ هست که همونطوری که خودتون هم گفتین کانن بالاتر از اپسون قرار گرفته.

بیشتر بودن تعداد کارتریج ها ممکنه که در کیفیت تاثیر بذاره(دقیقا" نمی دونم) ولی بیشتر از لحاظ اقتصادی مقرون بصرفه تر میشه. درضمن شما که تجربه کانن را داشتی و راضی هم بودی بعیده که در مدلهای جدیدتر افت کیفیت داشته باشه. راستی معمولا" تعداد کارتریجها بصورت زوج قرار میگیره مطمئنی که اون مدل 3 کارتریج داره؟
    سلام
    حقیقتش در مورد کاتریجش مطمین نیستم فکر کنم رو کارتنش زده بود 3 کاتریج

خدا کنه اندازه 4300 کیفیت داشته باشه
    4300 اک اگه کسی سراغ داره خریدارم

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز. اگر از قدیما خواننده مطالب این تالار بوده باشین جریان شارژ کردن پرینترم یادتونه. ازین جا شروع شد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد پرینتر HP P1006 که من ده ماهی هست که خریدم باید به این نکات توجه کنین:
    1 - این پرینتر کارتریج بسیار ساده ای داره. خیلی راحت باز و بسته میشه و برای باز کردنش نیاز به شکستن و سوراخ کردن نداره . تعویض چیپ اون هم بعد از شارژ الزامی نیست .
    2 - کیفیت چاپ برای مصارف خونگی و کسب و کارکوچیک خوبه.
    3 - تو بازار تمام قطعات یدکی مورد نیازش هست.
    4 - مهمترین مشکل این پرینتر
    عدم وجود تونر مناسب در بازار هستش. که نتیجش عموما بصورت شارژ کم رنگ خودشو نشون میده . برای همین هست که میگن این پرینتر خوب شارژ نمی شه در واقع مشکل نبود تونر درسته وگرنه خوب هم شارژ میشه ، همه جای دنیا دارن شارژ میکنن و استفاده میکنن ولی تو ایران پودر مناسبش نیست (توپرانتز بعضی از شارژکارهای حرفه ای به تجربه پودری رو پیدا کردن اصلا هم مال این پرینتر نیست ولی رو این پرینتر خوب جواب میده!!!)
    5 - انواع تونر مخصوص این پرینتر که تو بازار یافت میشه عمدتا مارک SuperGraphix و Uninet هستش. که سوپرگرافیکس پودری بسیار آشغال و یونینت یکم بهتر از آشغاله!

6 - مهمترین مشکل کارتریج این پرینتر بعد از مساله پودر، نداشتن درپوش مخصوص ریختن تونر اصطلاحا fill cap یا fill plug هستش. برای همین مجبورین مگنت رو بردارین و پودر رو بریزید داخل شکاف که بهش DB Slot میگن. سپس مگنت رو جا بذارین که نتیجش به گه کشیده شدن کارتریجه.

حالا چاره کار برای این مشکل اینه:
    باید اول کارتریج رو کامل باز کنین، تمیزش کنین و باد بگیرین، ببندینش. آخر سر از سوراخی که مثل شکل بالاست و میگم که چجوری درستش کنین تونر رو بریزین توش. ازین دو فایل برای جزییات باز کردن استفاده کنین:
    کد:
    کد:

از مغازه هایی که وسایل بخاری گازی میفروشن چند سانتیمتر لوله مسی نمره هشت بخرین . بچپونینش سر هویه. با انبر دست تهش رو سفت کنین. بگذارین داغ شه. کارتریج رو نرم و آروم سولاخ کنین. فقط مواظب اون فیلم جاروب کننده و مغزی داخل محفظه تونر باشین. برای ریختن تونر از قیفهای استیل شیرنی پزی یا هر چیز دیگه میشه استفاده کرد. برای پوشوندن سوراخ هم از سلفون پشت چسبدار رنگی ( که عنوان مغازه ها رو با اونا رو شیشه مینویسن ) استفاده کنین.

فایل PDF ازین پست دراین آدرس موجود است:
    کد:
    Last edited by Masoud.Neshat; 17-11-2009 at 16:40.

5. 5 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه p30surff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

14 مشکل چاپ حروف

با سلام به دوستان عزیز
    من توی محل کارم یه پرینتر اپـسون ال کیـو 2180 سوزنی دارم و خیلی راحت فرم مشخصات
    را با فارسی و انگلیسی پر میکنم. اما هنگام چاپ حروف انگلیسی رو نمیـزنـه و جاشون
    مربعهای تو خالی میـزنـه!! بقیه همکارام این مشکل رو ندارن، درحالیکه پرینتـرهامون و
    تنظیماتشون مثل همه (font=san serif و pitch=10cpi) و برنامه ای که توش فرم مشخصات
    را پر میکنیم هم ، روی سرور شبکه اینترنت است.پس مشکل کجاست؟ ظاهرا" بایستی به
    تنظیمات سیستمم مربوط باشه اما وقتی فرم را پر میکنم خیلی راحت فارسی و انگلیسی
    را مینویسه! لطفا" هر کی اطلاعاتی داره ، کمک کنه. ممنون و متشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان
    یه چندکاره hp 4355 دارم تا موقعی که درایورش رو توی xp نصب نکردم وقتی توی word حاشیه میندازم همه ی جهات حاشیه رو توی print preview نشون میده ولی بعد از نصب درایور و نرم افزار پایین حاشیه تو پیش نمایش نشون نمیده و تو پرینت هم نمیندازه.
    اگه کسی میتونه راهنماییم کنه
    ویندوز من xp هستش و روی office 2003 و 2007 هم تست کردم

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كسي نرم افزار يا فايلي سراغ داره كه بشه فريمور پرينتر سامسونك مثل ml1640 را بخونيم و سيو توي كامپيوتر كينم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من یه مخزن جوهر واسه پرینتر اپسون R220 خریدم نصبش کردم اولش که مشکلی نبود زدم هد کلین که هوای شیلنگش بره بعد یهو پرینتر قاطی کرد و وقتی روشنش میکنم دو تا چراق قرمزش که یکی مربوط به جوهر ه و یکی مربوط به کاغذ به ترتیب چشمک میزنن
    جوه اصلیشو هم گذاشتم باز هم اینجوریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من یه مخزن جوهر واسه پرینتر اپسون R220 خریدم نصبش کردم اولش که مشکلی نبود زدم هد کلین که هوای شیلنگش بره بعد یهو پرینتر قاطی کرد و وقتی روشنش میکنم دو تا چراق قرمزش که یکی مربوط به جوهر ه و یکی مربوط به کاغذ به ترتیب چشمک میزنن
    جوه اصلیشو هم گذاشتم باز هم اینجوریه

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

من میخوام یه پرینتر لیزری با یک اسکنر بخرم اگر دستگاه copy هم با این دوتا باشه که عالی میشه فقط اگر سایز دستگاه کوچیک باشه بهتره میخواستم ببینم شما دوستان چه مارکی و مدلی و... انتخاب میکنید قیمت مهم نیست
    فقط اینا با هم باشه از دست این پرینتر جوهری دیوانه شدم .در ضمن سایز دستگاه یادتون نره هر چی کوچکتر باشه جای بهتری میگیره وبهتره قیمت دستگاه هم بگین لطفا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa.yey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

سلام
    من یه 2571 سامسونگ دارم کارتریجشو که عوض کردم بعد از دو هزار تا پرینت تونرش تمام شد و با شارژ مجدد ،کم رنگ میزنه
    به نظر شما مشکل از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •