منظورت هارد PC هستش..؟ممنونم از لطف شما دوست من
یه سوال...می شه یه هارد اکسترنال رو به 360 وصل کرد و اونجوری HD دید؟
هارد رو browse می کنه؟
منظورت هارد PC هستش..؟ممنونم از لطف شما دوست من
یه سوال...می شه یه هارد اکسترنال رو به 360 وصل کرد و اونجوری HD دید؟
هارد رو browse می کنه؟
هارد اکسترنال
هارد sata معمولی که بهش وصل نمیشه اما از هارد های هک شده laptop میشه استفاده کرد برای بازی
اما برای browse کردن میتونی هارد های usb یا Flash بزنی بهش و از روش pic و movie و music رو playback کنی
کلاً هارد و تجهیزات جانبی اصلی Xbox360 همه در انحصار ماکروسافت هست، هرچی تو بازار غیر برند ماکروسافت باشه هک شده یا غیر قابل قبول ماکروسافت هست که خیلی هم روشون ماکروسافت حساسیت داره؛پس هارد اصل 360 فقط هاردیه که ماکروسافت میزنه.
در دنیا هیچ کمپانی مثل ماکروسافت انحصارطلب نیست از همین جهت هم دهن صاببچه کاربرها و شرکتها رو صاف کردهبرای همینه که مثلاً هارد 120 رو برای 360 اصلیش رو باید نزدیک 140-150 دلار بخری در این در حالیه که الان هارد 500 گیگ 2.5 اینچ 80-90 دلاره هارد 250 گیگ 40-50 دلاره یه کیسم داره فوقش 4-5 دلار، ولی 140-150 دلار پول هارد 120! (آخه شرفش کجا رفته
)
ماکروسافت میتونه و پول مردم رو تو شیشه میکنهزورگویی که مالیات نداره.
اقا بیا من یه یکی از هاردامو بدم بهت 2...3..تا اضافه گذاشتم کنار نمیدونم کی استفاده میکنم.250 گیگ 40-50 دلاره یه کیسم داره فوقش 4-5 دلار، ولی 140-150 دلار پول هارد 120! (آخه شرفش کجا رفته)
همه ظرفیت هم هست.
این دو شکلک چقدر جالبند...خخخخخخخخخخخخخخ
اونارو ببین دزد دریایند..خخخخخخخخخخخخ![]()
Last edited by Layken; 24-11-2009 at 01:05.
ولی ورشکستگی داره![]()
سلام
میخواستم بدونم دی وی دی datalife مارک خوبه واسه اجرای بازی ها...؟من خودم دارمش وقتی می زارمش تو دستگاه وحشتناک صدا میده واسه همین میترسم و زیاد ازش استفاده نمیکنم...
در ضمن کسی از سایتهای pinata و baziforoosh خرید کرده؟؟ قابل اطمینان هستن ؟ dvd هاشون مارکش چیه ؟
در کل چه سایتی رو واسه خرید بازی بیشنهاد میکنید؟
سلام
ایکس باکس واید 16:10 رو ساپورت نمی کنه؟
یعنی وقتی رزلویشن رو توی 1440 900 گذاشته شود دو تا نوار سیاه بالا و پایین صفحه میاد یعنی می شه 16:9 که کیفیت رو وحشتناک میاره پایین
میشه کاریش کرد؟ راه حلی داره؟
سلام دوست عزیز
بیاید به آدرس زیر
System Setting >> Console Setting >> Display >> Screen Format
از اونجا می تونید حالت Wide یا Normal رو انتخاب کنید
سلام دوست عزیز
مطمئنا از روی همین صدای وحشتناکی که ایجاد می کنه میشه فهمید که دیسک نامرغوبه و شاید تا الان خیلی ضرر های بزرگی به DVD Drive کنسول شما زده باشه.پس دیگه سعی کنید از دیسک های Datalife استفاده نکنید
در باره ی پیناتا هم باید بگم که کارش عالیه و مطمئنه
سلام
Screen Format غیر قابل تنظیم هست در 1440 900
و تنظیمات دیفالت در حالت واید 16:9 هست
من دنبال 16:10 هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)