عزیز پست قبلی من رو ببین. کابل صدا رو گفتم جدا خریدم و عکسش رو هم گذاشتم ولی نمیدونم چرا صدا از تلویزیون نمیاد
عزیز پست قبلی من رو ببین. کابل صدا رو گفتم جدا خریدم و عکسش رو هم گذاشتم ولی نمیدونم چرا صدا از تلویزیون نمیاد
سلام !! ببخشید که سوالم رو اینجا مطرح میکنم !! نخواستم تاپیک اضافی ایجاد کنم !! من وقتی کابل hdmi رو از dvd player به Lcd میزنم فقط تصویر میده !! کسی میدونه باید چی کار کنم؟؟
لطفا کمک کنید
کسی کمک نمیکنه؟
برای تصویر که مشکلی نیست ،برای صدا هم کافیه یه کابل یه سر دو سر استریو (همونی که عکسشو گذاشتین) داشته باشین ،روی LCD ها معمولا کنارشون سه تا ورودی هست که یکیشون برای ویدئو هست که کاری باهاش ندارین ،دو تا دیگه ورودی صدا هست که کافیه همون کابل رو بهش وصل کنین و اون سر دیگه رو به خروجی صدای لپ تاپ ،دیگه هیچ کار دیگه ای نمیخواد انجام بدین !
----------
در ضمن لپ تاپ شما هم خروجی HDMI نداره .
با تشکر از شما. عکسی که صفحه قبل گذاشتم را خریدم ولی صدا ندارد
من هم همين راهي رو كه شما توضيح داديد رو رفتم اما جوابي نگرفتم.
ظاهرا" تنها راهش استفاده از كابل اچ دي ام آيه!! و يا اينكه مجبور باشيم صدا رو از كامپيوتر گوش كنيم.
هنوز كه هنوزه هيچ كس نتونسته جوابي بده. ظاهرا" مجبوريم بريم همون كابل اچ دي ام آي رو با قيمت گزاف بخريم.
مشکل من هنوز حل نشده. من تصویر رو منتقل کردم ولی صدا رو روی lcd نمیتونم منتقل کنم. این کابل رو هم برای صدا خریدم حتی 3 بار از 3 جای مختلف خریدم ولی بازم کار نمیکنه.ببینید لپتاپ من hdmi نداره. حالا چطور میتونم صدا و تصویر رو همزمان منتقل کنم؟ برای تصویر که کابل vga گرفتم و مشکلم حل شد. برای صدا هم این کابلی که گفتم رو گرفتم ولی کار نکرد. چطوری صدا رو منتقل کنم؟با تشکر از شماکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من واقعا دیگه درمونده شدم چون هرکاری میکنم نمیشه.به فکرم رسید شاید باید توی لپتاپ کاری کنم؟ ببینید من تصویر رو با کابل vga منتقل میکنم ولی قضیه اینهکه وقتی کابل رو وصل میکنم بعدش توی ویندوز گزینه option داره که output رو میذارم روی تلویزیون. خب حالا میگم شاید وقتی کابل صدا رو هم وصل میکنم بعدش باید تو ویندوز چیزی رو بزنم؟ چون من فقط یک سر کابل رو به فیش هدفون لپتاپ میزنم و دون دو فیش دیگه رو پشت تلویزیون. نباید کار دیگهای هم بکنم؟ من که دیگه درمونده شدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)