سیستم عامل مک دیگه ترکونده....![]()
سیستم عامل مک دیگه ترکونده....![]()
به نظرم یک PSP + Canon 12 MP + NOKIA E52 با کمتر از 800 تومان کارتو بهتر راه می ندازه!
ایشون گوشی میخواد نه دوربین و کنسول !به نظرم یک PSP + Canon 12 MP + NOKIA E52 با کمتر از 800 تومان کارتو بهتر راه می ندازه!
یه 3GS بگیر خودتو راحت کن !
N900 هــم عالیه !
از لحاظ ساپورت بازی و برنامه فعلا هیچ سیستم عاملی به مک نمیرسه.که میتونی به 3gs فکر کنی.
آندروئید هم خوبه ولی اگه تونستی motorola milestone یا همون droid رو بخر که ورژن 2 آندروئید روش هستش و تاچ خازنی و مولتی تاچ و ....(در ضمن این گوشی موتورولا فعلا وارد ایران نشده)
در کل اگه اهل بازی و برنامه هستی آیفون 3gs بخر.
دوستان واقعا خیلی ممنونم...من از 3gs خیلی خوشم میاد...ولی ظاهرا واسه نصب بازی وبرنامه خیلی دنگ و فنگ داره.....شما که این گوشی رو داری راست میگن ...واسه هر کاری باید کلی دردسر کشید
زیاد نه ! فقط باید آنلاک و جیلبریک بشه !دوستان واقعا خیلی ممنونم...من از 3gs خیلی خوشم میاد...ولی ظاهرا واسه نصب بازی وبرنامه خیلی دنگ و فنگ داره.....شما که این گوشی رو داری راست میگن ...واسه هر کاری باید کلی دردسر کشید
یه سوالی برام پیش اومده...جا قهطی بید...با اجازتون اینجا مطرح میکنم:
روی وین موبایل میشه برنامه و بازی های سیمبین نصب و اجرا کرد؟ ()
با تشکر![]()
برنامه های سیمبین روی ویندوز اجرا نمیشن ولی اکثر برناکه هایی که در سیمبین وجود داره برای ویندوز موبایل هم وجود داره.
در مورد سوال تاپیک هم به نظره من از لحاظ بازی با توجه به تحقیقاتی که خودم کردم ویندوز موبایل بهتر از اندورویید عمل کرده البته شاید در اینده فرق کنه....
به نظره من در حال حاظر البته با کمی صبر تاچ اچ دی2 بهترین گزینه میباشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)