نه عزیز تندا به درد نمی خوره. tp-link بخری بهتره. اگر asus wl-am604g بخری بازار بزرگ زیر پله برقی دوتا مغازه کوچیک هست یکیشون آرمان سیستم از جفتی می تونی بخری به قیمت 95 تومان که شدید گرونه ولی باز asus دیگه...
نه عزیز تندا به درد نمی خوره. tp-link بخری بهتره. اگر asus wl-am604g بخری بازار بزرگ زیر پله برقی دوتا مغازه کوچیک هست یکیشون آرمان سیستم از جفتی می تونی بخری به قیمت 95 تومان که شدید گرونه ولی باز asus دیگه...
به نظرم چون مودم با IP ای که دستی دادی (192.168.1.2) خودش رو ست کرده ، وقتی میذاری رو اتومات ، سیستم اون رو عوض میکنه ، درحالی که تو مودم خودشو با 192.168.1.2 به سیستم معرفی میکنه. مودم رو از سیستم جدا کن ،( Internet Protocol (TCP/IP رو بذار رو اتومات ، مودم رو بعد از یه ریست کامل وصلش کن ، تنظیمات رو هم باید دوباره بدی. امیدوارم همین Bridge ای هم که داری نپره !!!!!!!!
یه عکس از speedtest.net بذار ببینیم دنیا دست کیه؟ اگه 513 Real باشه ، خوبه. ماهی چند؟
زنگ بزن کچلشون کن ، تا کارتو راه بندازن![]()
Last edited by a6l3i; 20-11-2009 at 16:13.
واقعا مممنون اما متاسفانه من انگلیسیم ضعیفه .
میشه بگی فارسیش چی میشه .
مدلهای جایگزینش هم بعبارتی اومده؛ الان سری n11 , n13 و n15 توی بازار رضا هست ولی قیمتشون هنوز گرونه، صرف نمی کنه.. من خودم می خوام یه wl600g یا wl500g بخرم که الان تقریبا قیمتشون مناسبه. (حدود100 تومن) نسبت به 604 بهتر بنظر می رسن.
دوست عزیز WL500g مودم نیست روتر وایرلسه. n15 مطمئنی اومده؟ من توی سایت ندیدم کی زده؟ شاید اونم مودم نیست.
Dear Valued Customer,
Sorry my friend, for WL-AM604g, please use this way:
1. Set static IP address for your PC, which must be in the same subnet with WL-AM604g
Ex. The IP address of WL-AM604g is 192.168.1.1 , in this circumstance you could set you PC IP address as 192.168.1.2~254
2. Power off Wl-Am604g first , then hold the reset button on the rear panel and power on the router at the same time,
And keep holding the reset button for more than 20 sec, the power LED would black out during that time.
3. Open your web browser and key in 192.168.1.1( IP address of your router), and the rescue mode interface will come out.
4. Browse your file and update software ,which would take you 2 minutes to wait.
5. Now the router is back to normal.
If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.
Best Regards,
Vivian
ASUS Customer Service
1- IP استاتیک سیستم رو تو (Internet Protocol (TCP/IP ) ست کنید ، که باید زیر مجموعه ای از IP مودم باشه. معمولا IP مودم 192.168.1.1 هستش در نتیجه شما باید سیستم رو بین 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 بذارین. ( که اونطور که تو عکسای قبلیت دیدم همین گذاشته بودی)
2- مودم رو اول خاموش کنید ، دکمه ریست رو نگه دارید و روشنش کنید و تا 20 ثانیه دکمه رو نگه دارید. LED پاور مودم در این مدت خاموش خواهد بود.
3- از طریق یه مرورگر به تنظیمات برید و مودم رو آپدیت کنید.
شما اول Version 2.0.3.1 رو بریز ، ببین همون error رو میده؟ اگه نداد ، 2.0.3.4A رو تست کن ،
همه حالات رو چک کن و ببین سر هرکدوم چه error ای میده. از error ها عکس بذار تا واسه asus بفرستم ، تا شیرفهم بشه که مشکل چیه.
----------------------------------------------------
مواظب باش اشتباه یه ماه پیش منو نکنی!
سری WL-500 و WL-700 فقط Wireless Router هستن و مودم ADSL ندارن.
واسه همین قابلیت های شبکه اونها خیلی بیشتر از مودم های ADSL هستش. مثل داشتن Download Machine
در نتیجه فکر کنم تنها گزینه wl-600g هستش.
البته اگه دانلود ماشین میخوای ، میتونی 500 یا 700 رو بگیری و مودم فعلی ( یا هر مودم LAN دار دیگه ای ) رو باهاش با topology زیر استفاده کنی:
![]()
آره می دونم . منتها خودم یه 602 بیکار دارم. گفتم اگه بجای wl600 که 105 تومنه یه wl500 که 90 تومنه بگیرم بندازم روی 602 خودم، هم ارزونتر تموم می شه هم امکاناتش خوبه. فقط setup کردنش با 602 امیدوارم سخت نباشه..
البته یه انتخاب وسوسه کننده دیگه هم دارم؛ دیدم توی بازار رضا دستگاههای netgear آورده بودن، البته طرف می گفت چون اینا چینیه وارد شده؛ در هر صورت می ترسم isp های ما زیاد از اینا خوششون نیاد!!
( مثلا من تو سایت tp-link دو مدل 8811 دیدم V5 و V1 ، که هر کدوم firmware جداگانه ای دارن.)
------------------------------------------------------------------
مشکل درست همینجاست ورژن فایرور زیر مودم 2.3است حالا کودومشو بریزم ؟مگه مدل سخت افزار (8811) چند تا فایرور میتونه داشته باشه که هرکودوم برای یک سخت افزار ورژن متفاوتی داشته باشه؟؟؟؟
فکر خوبیه ، مخصوصا Download machine اش. روتورهای شبکه معمولا کاملا اتومات هستن . خیلی راحت همه چیز رو خودشون ست میکنن. بعید میدونم با مشکلی بر بخوری.
مگه چین netgear با چین asus فرق داره؟!؟ هرچه میخواهد دل تنگت بگیر . ولی مطمئناً ISP گیر میده.![]()
Last edited by a6l3i; 21-11-2009 at 00:23.
آقا بلاخره موفق شدم PPPOE رو SEt کنمبلا خره با راهنمایی های استاد a6|3i تونستن با PPPOE وصل بشم....دست گلت درد نکنه با هزار بدبختی و 50000000000بار ریست کردن مودم هم تونستم IP رو Automatically کنم هم با PPPOE کانکت شم....آقا شیرینیشو کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟تازه جالب تر اینجاست که سرعتم حدودا 2 برابر شده خیلی بهتر از قبل شده انگار یه اکانت جدید گرفتم.
راستی واسه سرعت که گفتی با Speedtest یه عکس واست بزارم تو سرورای مختلفش سرعتم متغیر بود اگه سرور خاصی سراغ داری بگو تا با اون چک کنم ولی این عکسو می زارم شاید به دردت خورد....
بازم می گم یه دنیا ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)