تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 529 از 1759 اولاول ... 2942947951952552652752852953053153253353957962910291529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,281 به 5,290 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

سلام
    می خوام یه مودم وایرلس بگیرم
    یه مدل دیدم tenda 548d به قیمت 63
    کسی میدونه کیفیتش چه طوره؟
    البته دنبال asus 604g بودم که گیرم نیومد
    نه عزیز تندا به درد نمی خوره. tp-link ‎ بخری بهتره. اگر asus wl-am604g بخری بازار بزرگ زیر پله برقی دوتا مغازه کوچیک هست یکیشون آرمان سیستم از جفتی می تونی بخری به قیمت 95 تومان که شدید گرونه ولی باز asus دیگه...

2. 2 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

آره ISP گفته که VPI=10 و VCI=35 بزارم.....راستی وقتی IP رو رو حالت automatically می زارم حالت لیمیت پیدا می کنه و نمی تونم وارد کانفیگ مودم بشم(192.168.1.1)مثل عکس زیر :

همونجور که می بینی Limite ......انگار کلا من با شبکه و کل توپولوژیا و پروتوکلا مشکل دارم (میگن کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره همینه...!!!!)

به نظرم چون مودم با IP ای که دستی دادی (192.168.1.2) خودش رو ست کرده ، وقتی میذاری رو اتومات ، سیستم اون رو عوض میکنه ، درحالی که تو مودم خودشو با 192.168.1.2 به سیستم معرفی میکنه. مودم رو از سیستم جدا کن ،( Internet Protocol (TCP/IP رو بذار رو اتومات ، مودم رو بعد از یه ریست کامل وصلش کن ، تنظیمات رو هم باید دوباره بدی. امیدوارم همین Bridge ای هم که داری نپره !!!!!!!!
    راستی تو گفتی که طبق قانون واسه اشخاص حقیقی سرعت بیشتر از 128 داده نمی شه پس چرا من سرعت 512 دارم؟؟؟؟تازه من سرعتمو می تونم تا 2Mb هم از طریق سایت شرکت ISP تغیر بدم...من با شرکت شبدیز کرج قرارداد دارم از همه چیزش راضیم ولی Ping یا همون Latency بالاستو آنلاین سخت می تونم بازی کنم.
    یه عکس از speedtest.net بذار ببینیم دنیا دست کیه؟ اگه 513 Real باشه ، خوبه. ماهی چند؟

بزرگترین مشکلمم PPPOE آخه من خیلی PC میاد زیره دستمو هی رو حالت Bridge تنظیم کنم.
    شما هم نمی دونید این مودم یا ISP یا خودم چه مرگمونه که رو حالت PPPOE تنظیم نمی شه؟؟؟؟
    زنگ بزن کچلشون کن ، تا کارتو راه بندازن
    Last edited by a6l3i; 20-11-2009 at 16:13.

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فکر کنم ایسوس نیتروژن موتور بخش تخصصیش رو روشن کرده. این دفعه ایمیلم رو 2 ساعته reply کرد.
    ضمناً بهش گفتم که 2باره همون error رو داده:

مراحلش که کاملا واضحه ، 8 تاش رو طی کن ببینیم چی میشه.

واقعا مممنون اما متاسفانه من انگلیسیم ضعیفه .
    میشه بگی فارسیش چی میشه .

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مدل جایگزینش هم بیاد من میخرم
    بهترین چیزیه که تا حالا دیدم حداقلش اینه که تا حالا خبر شوخنشو مثه سیمفونی نشنیدم
    اگه یه جستجو بزنی میبینی که اصلا این مودم سوختن نداشته در صورتی که خیلیها گزارش دادن که مودموشن سوخته
    مودم خیلی خوبیه
    مدلهای جایگزینش هم بعبارتی اومده؛ الان سری n11 , n13 و n15 توی بازار رضا هست ولی قیمتشون هنوز گرونه، صرف نمی کنه.. من خودم می خوام یه wl600g یا wl500g بخرم که الان تقریبا قیمتشون مناسبه. (حدود100 تومن) نسبت به 604 بهتر بنظر می رسن.

6. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

مدلهای جایگزینش هم بعبارتی اومده؛ الان سری n11 , n13 و n15 توی بازار رضا هست ولی قیمتشون هنوز گرونه، صرف نمی کنه.. من خودم می خوام یه wl600g یا wl500g بخرم که الان تقریبا قیمتشون مناسبه. (حدود100 تومن) نسبت به 604 بهتر بنظر می رسن.
    دوست عزیز WL500g مودم نیست روتر وایرلسه. n15 مطمئنی اومده؟ من توی سایت ندیدم کی زده؟ شاید اونم مودم نیست.

8. 2 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

واقعا مممنون اما متاسفانه من انگلیسیم ضعیفه .
    میشه بگی فارسیش چی میشه .
    Dear Valued Customer,

Sorry my friend, for WL-AM604g, please use this way:

1. Set static IP address for your PC, which must be in the same subnet with WL-AM604g
    Ex. The IP address of WL-AM604g is 192.168.1.1 , in this circumstance you could set you PC IP address as 192.168.1.2~254
    2. Power off Wl-Am604g first , then hold the reset button on the rear panel and power on the router at the same time,
    And keep holding the reset button for more than 20 sec, the power LED would black out during that time.
    3. Open your web browser and key in 192.168.1.1( IP address of your router), and the rescue mode interface will come out.
    4. Browse your file and update software ,which would take you 2 minutes to wait.
    5. Now the router is back to normal.

If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.

Best Regards,

Vivian

ASUS Customer Service

1- IP استاتیک سیستم رو تو (Internet Protocol (TCP/IP ) ست کنید ، که باید زیر مجموعه ای از IP مودم باشه. معمولا IP مودم 192.168.1.1 هستش در نتیجه شما باید سیستم رو بین 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 بذارین. ( که اونطور که تو عکسای قبلیت دیدم همین گذاشته بودی)
    2- مودم رو اول خاموش کنید ، دکمه ریست رو نگه دارید و روشنش کنید و تا 20 ثانیه دکمه رو نگه دارید. LED پاور مودم در این مدت خاموش خواهد بود.
    3- از طریق یه مرورگر به تنظیمات برید و مودم رو آپدیت کنید.

شما اول Version 2.0.3.1 رو بریز ، ببین همون error رو میده؟ اگه نداد ، 2.0.3.4A رو تست کن ،

همه حالات رو چک کن و ببین سر هرکدوم چه error ای میده. از error ها عکس بذار تا واسه asus بفرستم ، تا شیرفهم بشه که مشکل چیه.

----------------------------------------------------

مواظب باش اشتباه یه ماه پیش منو نکنی!
    سری WL-500 و WL-700 فقط Wireless Router هستن و مودم ADSL ندارن.
    واسه همین قابلیت های شبکه اونها خیلی بیشتر از مودم های ADSL هستش. مثل داشتن Download Machine
    در نتیجه فکر کنم تنها گزینه wl-600g هستش.
    البته اگه دانلود ماشین میخوای ، میتونی 500 یا 700 رو بگیری و مودم فعلی ( یا هر مودم LAN دار دیگه ای ) رو باهاش با topology زیر استفاده کنی:

10. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مواظب باش اشتباه یه ماه پیش منو نکنی!
    سری WL-500 و WL-700 فقط Wireless Router هستن و مودم ADSL ندارن.
    آره می دونم . منتها خودم یه 602 بیکار دارم. گفتم اگه بجای wl600 که 105 تومنه یه wl500 که 90 تومنه بگیرم بندازم روی 602 خودم، هم ارزونتر تموم می شه هم امکاناتش خوبه. فقط setup کردنش با 602 امیدوارم سخت نباشه..

البته یه انتخاب وسوسه کننده دیگه هم دارم؛ دیدم توی بازار رضا دستگاههای netgear آورده بودن، البته طرف می گفت چون اینا چینیه وارد شده؛ در هر صورت می ترسم isp های ما زیاد از اینا خوششون نیاد!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

پيش فرض

( مثلا من تو سایت tp-link دو مدل 8811 دیدم V5 و V1 ، که هر کدوم firmware جداگانه ای دارن.)
    ------------------------------------------------------------------
    مشکل درست همینجاست ورژن فایرور زیر مودم 2.3است حالا کودومشو بریزم ؟مگه مدل سخت افزار (8811) چند تا فایرور میتونه داشته باشه که هرکودوم برای یک سخت افزار ورژن متفاوتی داشته باشه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

آره می دونم . منتها خودم یه 602 بیکار دارم. گفتم اگه بجای wl600 که 105 تومنه یه wl500 که 90 تومنه بگیرم بندازم روی 602 خودم، هم ارزونتر تموم می شه هم امکاناتش خوبه. فقط setup کردنش با 602 امیدوارم سخت نباشه..
    فکر خوبیه ، مخصوصا Download machine اش. روتورهای شبکه معمولا کاملا اتومات هستن . خیلی راحت همه چیز رو خودشون ست میکنن. بعید میدونم با مشکلی بر بخوری.

البته یه انتخاب وسوسه کننده دیگه هم دارم؛ دیدم توی بازار رضا دستگاههای netgear آورده بودن، البته طرف می گفت چون اینا چینیه وارد شده؛ در هر صورت می ترسم isp های ما زیاد از اینا خوششون نیاد!!
    مگه چین netgear با چین asus فرق داره؟!؟ هرچه میخواهد دل تنگت بگیر . ولی مطمئناً ISP گیر میده.
    Last edited by a6l3i; 21-11-2009 at 00:23.

14. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه G4nd0lf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظرم چون مودم با IP ای که دستی دادی (192.168.1.2) خودش رو ست کرده ، وقتی میذاری رو اتومات ، سیستم اون رو عوض میکنه ، درحالی که تو مودم خودشو با 192.168.1.2 به سیستم معرفی میکنه. مودم رو از سیستم جدا کن ،( Internet Protocol (TCP/IP رو بذار رو اتومات ، مودم رو بعد از یه ریست کامل وصلش کن ، تنظیمات رو هم باید دوباره بدی. امیدوارم همین Bridge ای هم که داری نپره !!!!!!!!

یه عکس از speedtest.net بذار ببینیم دنیا دست کیه؟ اگه 513 Real باشه ، خوبه. ماهی چند؟

زنگ بزن کچلشون کن ، تا کارتو راه بندازن
    آقا بلاخره موفق شدم PPPOE رو SEt کنم بلا خره با راهنمایی های استاد a6|3i تونستن با PPPOE وصل بشم....دست گلت درد نکنه با هزار بدبختی و 50000000000بار ریست کردن مودم هم تونستم IP رو Automatically کنم هم با PPPOE کانکت شم....آقا شیرینیشو کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟تازه جالب تر اینجاست که سرعتم حدودا 2 برابر شده خیلی بهتر از قبل شده انگار یه اکانت جدید گرفتم.
    راستی واسه سرعت که گفتی با Speedtest یه عکس واست بزارم تو سرورای مختلفش سرعتم متغیر بود اگه سرور خاصی سراغ داری بگو تا با اون چک کنم ولی این عکسو می زارم شاید به دردت خورد....

بازم می گم یه دنیا ممنون

16. این کاربر از G4nd0lf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •