بچه ها راهی نیست که بدون وصل شدن به لایو کدکت avi رو نصب کنم ؟؟؟؟ (رو فلشی چیزی بریزم یا رایت کنم )
بچه ها راهی نیست که بدون وصل شدن به لایو کدکت avi رو نصب کنم ؟؟؟؟ (رو فلشی چیزی بریزم یا رایت کنم )
سلام
3 تا سوال و پیشاپیش ممنون بابت جواب ها
الان جدیدترین ورژن داشبورد، ورژن چنده؟
از کجا میشه بدون وصل شدن به لایو فهمید که کنسول بن شده یا نه؟
برای من یه ایمیل اومد که اکانت لایوت داره تموم میشه و اگه میخوای بیا تمدید کن...ممکنه این به این معنی باشه که کنسولم بن نشده؟
اين مسلمه که يه باتريه غير شارژي از يک باتريه شارژي مدت زمان دوام بيشتري داره !!
شما ميگي که يک باتريه شارژي 5 ساعته خالي ميکنه و يک باتريه غير شارژي تا چند روز کار ميکنه !!
در صورتي که اصلا اينطوري نيست و اگه شما بدونين با يک باتريه شارژي چطور بايد رفتار کرد ديگه اين مشکلات رو ندارين.
خب پس بايد توضيح بدم اينطوري نميشه !
ببين دوست عزيز ما 2 نوع ماده براي باطري هاي قلمي داريم که بيشتر استفاده ميشن , يکي Ni-Cd يا همون Nickel Cadmium و
ديگري Ni-MH يا همون Nickel Metal Hydrid است که ميشه گفت تقريبا ميزان عمر عملکرد باتري هاي Ni-Cd کمي بيشتره.
اين 2 نوع باتري براي شارژ شدن حتما بايد کاملا خالي بشن تا بعد از 3 الي 4 بار شارژ شدن زمان استفادشون کم نشه !
علتش هم اينه که باتري زماني که بخواد شارژ بشه از خونه ي اول شروع به شارژ ميکنه و اين باعث ميشه که باتري با عبور
الکترسيته ي دوباره از اون قسمت باعث Decharge شدن اون ميشه !!
هر 2 مدل داراي زمان تأخير هاي متفاوت هست که باتري هاي Ni-Cd داراي زمان تاخير 1.9ms و باتري هاي Ni-MH داراي زمان تأخير
1.2ms هست و همچنین هر 2 دارای اختلاف پتانسیل 190 هستن که ميتوان از فرمول زير ميزان زمان لازم براي شارژ شدن استاندارد
هر مدل رو محاسبه کرد :
Ni-MH :
میزان ظرفیت باتری(mAh) × زمان تأخیر باتری (1.2)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ = زمان لازم برای شارژ به ساعت
اختلاف پتانسیل بین قطب منفی و مثبت (190)
و
Ni-Cd :
میزان ظرفیت باتری(mAh) × زمان تأخیر باتری (1.9)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ = زمان لازم برای شارژ به ساعت
اختلاف پتانسیل بین قطب منفی و مثبت (190)
در ضمن شارژ اولیه حتما باید 3 ساعت بیشتر از زمان بدست آمده باشد !
(بعید میدونم این مطلب جایی نوشته شده باشه)
موفق باشید
GPU و CPU و Main Board خود Xbox360 دارای Heat Sensor System هستند که فنها طبق اون RPM اشون تنظیم میشه . در دمای معمولی فنها در حالت 5V و در دمای زیاد در حالت 8V الی 9V کار میکنند.
چرا هست ولی به ریسکش نمی ارزه !! چون برای این کار باید هارد Xbox به PC وصل بشه و با نرم افزار Xplore360 هارد خوانده بشه و کدک مورد نظر داخلش کپی بشه که احتمال اینکه Sectore های هارد LOCK بشه خیلی زیاده و در این صورت دیگه توسط Xbox360 قابل شناسایی نیست
در حال حاظر آخرین ورژن 2.0.8955.0 هست که مشکل اجرای بازی های جدید (Wave 4 و Wave 5) رو حل کرده.
هیچ جور !
نه , شما یک USER ساختی و یک اکانت 1 ماه ی Gold برای شما فعال شده و این ایمیل فقط برای اطلاع رسانی شما است.
Last edited by SamGun; 18-11-2009 at 18:15.
ممنون
فرمول خوبي بود، تا به حال نديده بودم
ولي باتري شارژي كلي دنگ و فنگ داره اينطور كه شما ميگي
و همين طور زمان بره
و همچنين مدت زمان شارژ كمتري هم داره
من كه خودم دسته با سيم رو توصيه ميكنم
طول سيمش هم خدايي خوبه...
آخه شنيدم كه دوستان ميگن فن كنسول رو 12 ولت كرديم و...
ولي من كه نگاه داخل كنسول كردم ديدم خودش 12 ولت هستش
خواستم ببينم ماله كساني هم كه كنسولشون رو خيلي وقته گرفتن، 12 ولته يا كمتره!؟
آره , ولی طبق چیزی که گفتم اگع عمل بشه تا 20 الی 25 ساعت جواب میده .خودم الان با باتریه Camelion دارم حدود 25 ساعت بازی میکنم !! واقعا ازش راضی ام.
منم سیمی رو ترجیح میدم ولی خب چون از فاصله ی 2.5 متری بازی میکنم زیاد جالب نمیشه .
درست شنیدی ولی منظور از 12V کردن فنها تغییر ولتاژ اونها نیست بلکه تغییر ولتاژ کاریه اونهاست و همچنین اینکه این ولتاژ دیگه با
گرمای دستگاه کم و زیاد نمیشه و همیشه رو 12V کار میکنه.
اگه امکانش هست لینک دانلود آخرین ورژن داشبورد رو بزارید تا رو CD رایتش کنم و دستگاه ر up کنم
مرسی
دوستان تا الان
هیچ راهی برای خارج
کردن دستگاه از بن به وچد نیومده!!
امروز با اینکه بازیم پچ شده بود کاملا و
خیلی وقت بود که باهاش بازی میکردم
اما متاسفانه بن شد.
حالا چی کار کنم؟؟
پست اول این تاپیک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز XBOX من به اون دنیا پیوست! (Elite Jasper)
اصلا روشن نمیشه (مثل زمانی که به برق متصل نیست) ... اتصال ها رو چک کردم همه سالم هستند و آداپتور هم سالمه. کسی این مشکل رو داشته؟
ممنون
عجیبه
اتفاق خاصی افتاد که اینطور شد ؟
نوسان برقی چیزی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)