تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 218 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اون بحث عدم امکان نصب برنامه رو ازین جهت گفتم که ممکنه اسم درایو بعد از بوت هر بار تغییر بکنه و این برای نصب برنامه ها و ثبت در ریجیستری مشکل زاست ...

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

az seriye ( Barracuda 7200.12) st3500410as behtare ya st3500418as.

asleshon sakhte kojast.
    to bazar ham chin hast ham thailand

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان طبق مقایسه هایی که در این تاپیک شده من قصد دارم یه هارد1ترا Seagate Barracuda 7200.12 - 32mb buffer - Model : ST31000528AS -بخرم اما چند تا سوال دارم لطفا منو راهنمایی کنید.
    1:ایا این مطلب صحت داره که گارانتی این هارد مشکل داره و به علت تازه بودن محصول ساپورت خوبی نداره؟ در ضمن بهترین گارانتی مربوط به چه شرکتی هست؟
    2:بهترین مارک و مدل هارد 1ترا چی هست؟ قیمت زیاد مهم نیست.
    3:من میخوام روی اون سیستم عامل نصب کنم و استفاده کنم یعنی هم برای ارشیو هم کار توی سیستمم. مشکلی در این زمینه نداره؟
    4: کیفیت سخت افزاری هارد500 گیگ مطمئن تره یا هارد1 ترا؟ منظورم کیفیت جنس و خرابی اون هست چون یکی از دوستانم بهم گفت که هارد 500 کیفیت کاری بهتری داره و بجای اینکه 1 ترا بذارم دو تا 500 سوار کنم اینجوری به جهت احتمالی خرابی نصف اطلاعات از بین نمیره.
    با تشکر
    Last edited by ghanoon; 08-11-2009 at 05:09.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

من شنیدم که هاردهای سیگیت مشکلات زیادی از بابت دیتکت شدن دارند. این مدلی که معرفی کردید(Seagate Barracuda 7200.12 1TB) این مشکل رو نداره ؟شرکت سیگیت مگر زیر مجموعه ی مکستور نیست ؟ پس کیفیتش باید مشابه مکستور باشه!؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من شنیدم که هاردهای سیگیت مشکلات زیادی از بابت دیتکت شدن دارند. این مدلی که معرفی کردید(Seagate Barracuda 7200.12 1TB) این مشکل رو نداره ؟شرکت سیگیت مگر زیر مجموعه ی مکستور نیست ؟ پس کیفیتش باید مشابه مکستور باشه!؟
    هاردهای 7200.11 مشکلاتی داشتند... هاردهای 7200.12 به هیچ وجه اون مشکلات رو ندارند.

Maxtor زیرمجموعه Seagate به حساب میاد ... گرچه زیرمجموعه هم بودن دلیلی برای کیفیت مشابه نیست ولی هاردهای جدید Maxtor و Seagate کیفیت مشابهی دارند.

7. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

هاردهای 7200.11 مشکلاتی داشتند... هاردهای 7200.12 به هیچ وجه اون مشکلات رو ندارند.

Maxtor زیرمجموعه Seagate به حساب میاد ... گرچه زیرمجموعه هم بودن دلیلی برای کیفیت مشابه نیست ولی هاردهای جدید Maxtor و Seagate کیفیت مشابهی دارند.
    از روی لیبل روشون میشه تشخیص داد سری 12 هست یا 11 ؟ نظرت درباره ی هیتاچی چیه ؟ فکر کنم هیتاچی اصالت بیشتری داره چون 50 ساله داره هاردیسک تولید میکنه

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

از روی لیبل روشون میشه تشخیص داد سری 12 هست یا 11 ؟ نظرت درباره ی هیتاچی چیه ؟ فکر کنم هیتاچی اصالت بیشتری داره چون 50 ساله داره هاردیسک تولید میکنه
    بله از روی لیبل به راحتی میشه تشخیص داد.

Seagate فعلا بزرگترین تولید کننده هارد دیسک دنیا به حساب میاد .. درسته که IBM قدیمی ترین تولید کننده هارد دیسک بوده (و بخش هارد دیسک IBM فعلا در اختیار HITACHI هست) ولی این دلیل نمیشه الان بعد از حدود 50 سال که تولید کننده های دیگه ای هم حدود 30 سال در این کار هستند کماکان قدیمی ترین کمپانی بهترین محصولات رو داشته باشه

هیتاچی محصولات خوبی داره ... ولی بهترین محصولات فعلی بازار همونهایی هستند که در پست قبل بهشون اشاره کردم (اون محصولات در RAID0 هم بطور کاملا محسوس عملکرد بهتری نسبت به بقیه هاردها دارند)

10. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

بله از روی لیبل به راحتی میشه تشخیص داد.

Seagate فعلا بزرگترین تولید کننده هارد دیسک دنیا به حساب میاد .. درسته که IBM قدیمی ترین تولید کننده هارد دیسک بوده (و بخش هارد دیسک IBM فعلا در اختیار HITACHI هست) ولی این دلیل نمیشه الان بعد از حدود 50 سال که تولید کننده های دیگه ای هم حدود 30 سال در این کار هستند کماکان قدیمی ترین کمپانی بهترین محصولات رو داشته باشه

هیتاچی محصولات خوبی داره ... ولی بهترین محصولات فعلی بازار همونهایی هستند که در پست قبل بهشون اشاره کردم (اون محصولات در RAID0 هم بطور کاملا محسوس عملکرد بهتری نسبت به بقیه هاردها دارند)
    ممنون
    این هارد 1ترابایتی رو من برای آرشیو میخوام. از صحبتهایی که کردیم این نتیجه بر میاد که باید بیخیال رید 0 کردن بشم چون دیگه هارد 1 ترا ندارم (دوتا 250 گیگی هست که الان رید هست و یدونه 500 گیگی)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام
    امروز رفتم پاساژ ایران
    هارد دیسکهای 1 ترا که موجود بود :
    سامسونگ HD 103SI (و32 مگ بافر) 84500 تومان
    مکستور 91 تومان
    هیتاچی 86 تومان
    سیگیت 7200.11 90 تومن

سایر مدلها موجود نبودند
    حتی سامسونگ هم موجود نبود و فقط یکی از نمایندگیها 1 ترا داشت که در بالا قیمتش رو گفتم.
    حالا یک سوالی برام پیش اومده . من رفتم یکی از واحدهایی که نماینده ی سام سرویس هستن. و دیگه کاملا فراموش کردم درباره ی گارانتی سوال کنم . الان که روی لیبلش دقت کردم دیدم چیزی از سام سرویس نیاورده . ساخت چین هست و یک هولوگرام روش زده شده که روش نوشته Real و یک برچسب هم زده و تاریخ انقضای گارانتی رو نوامبر 2010 نوشته و تاریخ ساخت هارد هم 10 /2009 هستش. کسی از دوستان اطلاعی درباره ی گارانتیش نداره ؟ الان زنگ بزنم ازش بپرسم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

الان زنگ زدم همون فروشگاهی که خرید کردم . گفت گارانتی رئال هست . همون نام مغازه . نمیدونم هارد دیسکهای سامسونگ رو چرا خود سام سرویس گارانتی نمیکنه. یک مغازه هم جلوی در پاساژ هست که اونم نمایندگی سام سرویس هست ولی هارد دیسک ها رو به نام شرکت خودش گارانتی میکنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •