تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: راهنمايي در جهت خريد لپ تاپ براي گيم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از هر دوتون ممنون.حالا که سوني تو نمايشگر حرف اول رو ميزنه رتبه بعد مال کيه و اين مدل چندمي ميشه؟و ديگه اينکه واقعا گيج شدم هم از اين تعريف ميشه هم ميگن سوني و دل بهتره،اچ پي هم که اين وسط فکر کنم هيچه!!!!!!!!!!!يا ايسر 5739g

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما صدا این مدل رو شنفتی یا اینکه چون hp اسپیکرهای ALTEC LANSING داره صدای بهتری داره؟
    لازم به گفتن که یکی از نقاط قوت این مدل داشتن اسپیکرهای JBL هست که مطمینا توی موسیقی کسی نیست که این اسم رو نشنفته باشه!!! که البته تو تمام ریویوها به این نکته توجه شده.
    در ضمن بدلیل پایان قرارداد ویژه HP و ALTEC این اسپیکرها بروی مدلهای اسوس نیز قرار داده شده است.

البته از لحاظ کیفیت تصویر SONY حرف اول رو میزنه چون نیاز به بستن قرارداد و خرید تکنولوژی کسی نداره.
    بله من dv6 1225 دارم و اسپیکرهاش altec-lanisg هستش و خیلی صدای با کیفیتی داره .
    مدل dv6 2020 هم همینه اسپیکرهاش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور من hp نبود خودم اطلاع دارم منظورم لنوو مورد توجه ایشون بود که اسپیکرهای JBL داره
    باز جای شکرش باقیه که گفتم ASUS هم از همین اسپیکرهای ALTEC استفاده میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از هر دوتون ممنون.حالا که سوني تو نمايشگر حرف اول رو ميزنه رتبه بعد مال کيه و اين مدل چندمي ميشه؟و ديگه اينکه واقعا گيج شدم هم از اين تعريف ميشه هم ميگن سوني و دل بهتره،اچ پي هم که اين وسط فکر کنم هيچه!!!!!!!!!!!يا ايسر 5739g .اگه ممکنه از مدلهاي سوني،دل ،اچ پي و لنوو بهترين هر مدل رو بگين(واسه گيم،تصوير،صدا.......)و بگين بينشون کدوم بهتره با مشخصاتي که من ميخوام؟خيلي خيلي ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظور من hp نبود خودم اطلاع دارم منظورم لنوو مورد توجه ایشون بود که اسپیکرهای JBL داره
    باز جای شکرش باقیه که گفتم ASUS هم از همین اسپیکرهای ALTEC استفاده میکنه
    ا
    ز هر دوتون ممنون.حالا که سوني تو نمايشگر حرف اول رو ميزنه رتبه بعد مال کيه و اين مدل چندمي ميشه؟و ديگه اينکه واقعا گيج شدم هم از اين تعريف ميشه هم ميگن سوني و دل بهتره،اچ پي هم که اين وسط فکر کنم هيچه!!!!!!!!!!!يا ايسر 5739g .اگه ممکنه از مدلهاي سوني،دل ،اچ پي و لنوو بهترين هر مدل رو بگين(واسه گيم،تصوير،صدا.......)و بگين بينشون کدوم بهتره با مشخصاتي که من ميخوام؟خيلي خيلي ممنون
    آهان
    کلا بحث این تاپیک یکم گیج کننده شده .
    الان بحث سر کدوم مدلها هستش ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بحث سر لنوو y550‌ بود که من اون سوالهارو راجع بهش پرسيدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جواب ميدادينا

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه سوالی در مورد این مدل دارید در همون تاپیک خودش بپرسید .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درسته،حق با شماست ولي من اين تايپيکو زدم واسه اينکه يه لپ تاپ مناسب واسه گيم پيدا کنم حالا اگه 2 تا سوال شبيه هم شد شما ببخشيد.منم ميدونم گرافيکاشون قويه ميخوام بدونم کلا کدوم بهتره؟از نظر صفحه نمايش،کيفيت و بلندي صدا،گيم،ديدن فيلم و خلاصه کلي و اينکه تا 3،2 سال بشه باهاش گيم هاي جديد که ميادم بازي کرد گفتم مثل gta 5,call of duty 6,fifa 2010 و.................
    اينو قبلا هم گفته بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از هر دوتون ممنون.حالا که سوني تو نمايشگر حرف اول رو ميزنه رتبه بعد مال کيه و اين مدل چندمي ميشه؟و ديگه اينکه واقعا گيج شدم هم از اين تعريف ميشه هم ميگن سوني و دل بهتره،اچ پي هم که اين وسط فکر کنم هيچه!!!!!!!!!!!يا ايسر 5739g

بعدم اينو پرسيدم

از هر دوتون ممنون.حالا که سوني تو نمايشگر حرف اول رو ميزنه رتبه بعد مال کيه و اين مدل چندمي ميشه؟و ديگه اينکه واقعا گيج شدم هم از اين تعريف ميشه هم ميگن سوني و دل بهتره،اچ پي هم که اين وسط فکر کنم هيچه!!!!!!!!!!!يا ايسر 5739g .اگه ممکنه از مدلهاي سوني،دل ،اچ پي و لنوو بهترين هر مدل رو بگين(واسه گيم،تصوير،صدا.......)و بگين بينشون کدوم بهتره با مشخصاتي که من ميخوام؟خيلي خيلي ممنون

و اينو

آهان
    کلا بحث این تاپیک یکم گیج کننده شده .
    الان بحث سر کدوم مدلها هستش ؟؟؟

و اينم جواب شما بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •