اینم یک کرک تضمینی از 7:
بعد از extract کردن فایل rar کرک را اجرا کنید و بعد نوع cpu یا لب تاپ خودتون رو انتخاب کنید بعدم خودش یک restart میکنه و تمام ........................... از 7 لذت ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یک کرک تضمینی از 7:
بعد از extract کردن فایل rar کرک را اجرا کنید و بعد نوع cpu یا لب تاپ خودتون رو انتخاب کنید بعدم خودش یک restart میکنه و تمام ........................... از 7 لذت ببرید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
افیس روی هر دو سیستم نصبه.عجیب اینه که هر دو تا رو با یه دی وی دی نصب کردم.ولی تو یکی مشکل دارم.لطفا کمک کنید
دو راه داری.
1.آخرین ورژن برنامه رو از سایت رسمی دانلود کنی.برای سونی اریکسون، آخرین ورژن pc suite با ویندوز 7 سازگاره.در مورد نوکیا و بقیه نمی دونم.اما بهتر اینه که آخرین ورژن رو در هر صورت داشته باشید.
2.اگر نصب نمیشه یا خوب کار نمی کنه، می تونی آخرین شانستو امتحان کنی.properties شورت کات برنامه رو بیار و روی تب compability کلیک کن.سپس، از قسمت compability mode، آخرین نسخه ی ویندوز که برنامه روش نصب و اجرا میشه رو انتخاب کن.
فکر می کنم اگر بازم جواب نداد، یه راه دیگه هم داشته باشی: Windows XP mode.اما مطمئن نیستم چون ویندوز 7 ندارم.![]()
سلام دوستان , من برنامه KMPlayer را توی ویندوز 7 که نصب میکنم بعد از اجراش با یک ارور به این مضمون : Class Not Registered مواجه میشم البته برنامه اجرا میشه ولی با بعضی مشکلات و ارورها اینم فایل تصویری ارور:
![]()
Last edited by mansour5550; 18-11-2009 at 01:25.
واسه دانلودش لینکی چیزی هست ؟
---------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------------
دوستان میشه بگید کار Windows Media Center دقیقا چیه ؟
من وقتی سیتم رو روشن می کنم اتوماتیک این می اد
باید جی کار کنم که نیاد دیگه
و راستی وقتی فایر فاکس بز می کنم خودش اوتماتیک کانکشنمو باز می کنه اونو چطور درست کنم؟
خب چند تا سوال شما برنامه هایی که قایلیت آپدیت داشته باشه روی سیستمتون نصب نکردین؟
آنتی ویروس شما چیه؟
در مورد فایر فاکس هم بگم که مشکلی نداره. شما اگر دایل آپ کاکشن را پاک کنید دیگه نمیاد.
یه عکس از موقعی که این دایل آپ باز هست از استارت منو بزار ببینم که کدوم برنامه هست.
موفق باشید
من که نتونستم پیدا کنم آخه نکه خیلی خوب میفهمم سایت چی میگه
برای k550 ازینجا می تونی دانلود کنی:
برای هر گوشی دیگه سونی اریکسون، کافیه اون قسمت پررنگ شده رو به مدل گوشی خودت تغییر بدی؛ که باید نام کامل مدل باشه مثل k550i.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)