تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 259 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

آقا pooria من موضوع نویز در عکس های kc910 رو از سایت های معتبری مثل جی اس ام آرنا خوندم . شما میگید به اون اعتماد کنم یا حرف شما ؟
    در ضمن حتما به این سوال جواب بدید که منظورتون این بود که عکس ها رو باید با فتوشاپ تغییر داد تا نویزش حذف بشه ؟ من منظورم این بود که وقتی با اون عکس می گیری ، قبل از هر تغییری با فتوشاپ یا برنامه های دیگه ، خود عکس اولیه کیفیت داره یا نه ؟
    Last edited by omg77; 14-11-2009 at 02:26.

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

خود عکس اولیه کیفیت داره یا نه ؟
    بله یکی از با کیفیت ترین عکس هارو میگیره، شما اصلا امتیازات جی اس ام رو اگه جمع کنی میبینی بالاترین امتیاز رو داره رنوار...

3. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

آقا pooria من موضوع نویز در عکس های kc910 رو از سایت های معتبری مثل جی اس ام آرنا خوندم . شما میگید به اون اعتماد کنم یا حرف شما ؟
    در ضمن حتما به این سوال جواب بدید که منظورتون این بود که عکس ها رو باید با فتوشاپ تغییر داد تا نویزش حذف بشه ؟ من منظورم این بود که وقتی با اون عکس می گیری ، قبل از هر تغییری با فتوشاپ یا برنامه های دیگه ، خود عکس اولیه کیفیت داره یا نه ؟
    دوست خوب من
    عکس های رنوار خودشون به اندازه کافی کیفیت دارن،من منظورم این بود که سیستم نمایش عکس رنوار خیلی عالیه
    یعنی به فزض شما یه عکس با pixon که خیلی بی کیفیته میگیری
    بعد بلوتوث میکنی
    وقتی توی رنوار میبینی،خیلی کیفیتش فرق میکنه

5. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز .. نه به حرف gsm اعتماد کن نه به حرف ما
    بیا خودت ببین قضاوت کن من یه سری عکس گذاشتم میتونی ببینی .. 2تاشون هم تو نور اتاقه
    یعنی جایی که باید نویز زیادی باشه .. یه عکس منظره هم تو نور کم هست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظر آقا پوریا هم درسته .. kc910 وقتی که عکس رو میخاد نشون بده با کیفیت تر از اونی نشون میده
    که هست

7. 4 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها این jogging body منو هیچ کس درست نمیکنه ؟؟

9. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بچه ها من شاید به سرم زد رنوار بگیرم (البته الان نه......چند ماه دیگه ) البته تا اونموقع هزار تا چیز دیگه اومده! راستش یکی از دلایلش اینه که دوربین میخوام، هر چی فکر کردم گفتم بالاخره که تا 250-300 باید پای دوربین خرج کنم، خوب رنوار بگیرم که هم دوربین توپ داره هم هوار تا امکانات بیشتر از دوربین (زنگ زدن و اینترنت و موسیقی و....)

11. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام بر همگی
    دو روز اینجا نبودم کتک کاری راه انداختین...؟!
    (یادم باشه یه گپ کاملا خودمانی با مدیر سایت بزنم تا سرور سایت رو عوض کنه! اشکم در اومد تا لاگین شدم! )
    دوست خوب سلام
    من در تحلیل این گوشی در سایت gsm.ir خوندم که عمر باطری این گوشی کمه ، همچنین فلاش زنونش در حد فلاش زنونای دیگه نیست و عیب دیگه اینکه در عکس هایی که می گیره ، لبه هارو کش میده .
    شما که با این گوشی کار کردی بگو واقعاً این عیوب درستن ؟ در ضمن سیستم عامل این گوشی چیه ؟
    1. عمر باطریش بدک نیست
    2. درسته؛ فلاشر زنونش در قیاس با گوشی هایی مانند N82 ضعیفتر عمل می کنه. البته این به معنای کم قدرت بودن فلاشر نیست. پیشتر هم گفته بودم که سبک پاشش نور در N82 به گونه ای هست که نور رو به طور مساوی و یکنواخت پخش می کنه و باعث می شه که فلاشر به نظر آدم خیلی پرتوان و پر نور بیاد. اما برای رنوار به گونه ای هست که نور بیشتر به مرکز تابیده می شه تا لبه ها؛ به همین خاطر به نظر میاد توان نوری رنوار کمتره...
    4. در رنوار به هیچ وجه کشیدگی عکس وجود نداره

وفتی میگم تعصبی نگاه میکنید بدتون هم میاد!!!جناب dark fear که واقعا تعصبی نگاه میکنه.میگه مگه w995 چه برتری داره؟!!!
    از نظر کیفیت ساخت باید بگم عزیز k800 رو هیچ وقت با w995 مقایسه نکن چون w995 بدنه ی تمام فلز داره.صفحه ی ضد خش داره.به صورت فابریک 8 گیگ رم داره.
    درسته که رنوار فرمت های تصویری بیشتری رو ساپورت میکنه ولی w995 هم جی پی اس بسیار قوی به همراه مسیریاب Wayfinder داره عزیز
    Walkman 4.0 player،w995 داره،از بازیهای بازی های حرکتی پشتیبانی میکنه،نرم افزارهای YouTube رو ساپورت میکنه،قابلیت کنترل گوشی و تعویض اهنگ با حرکات دست رو داره.
    هیچ کدوم از اینا رو رنوار نداره
    در ضمن باتریش هم بسیار سرتر از رنوار هست.
    اوه! یه نمه آروم بابا!!! بزن روی ترمز که با هم بریم...
    این جور کله کردن و تند رفتن و توهین به اعضا آخر و عاقبتی نداره جز این که یه تخلف آبداره برات رد بشه. پس خودت رو کنترل کن! وگرنه باهات برخورد می کنم...
    برای این که فکر نکنی دارم جانبدارانه سخن می گم، باس بگم که گوشی خودم نوکیا N82 هست. پس با این حساب:
    1. کیفیت برند سونی اریکسون همواره پایین تر از دیگر برند هاست. اما ممکنه که درباره این گوشی صدق نکنه... اما در کل می شه گفت که کیفیت ساخت رنوار بهتر از این گوشی هست
    2. رم فابریک 8 گیگابایت داشتن هنر نیست؛ چون رنوار هم به طور فابریک رم 8 گیگ داره که متاسفانه پارس کامتل اون رو بر می داره!
    3. رنوار دارای یه GPS معمولی با یه دستیار GPS یا همون A-GPS هست. W995 هم همین طور. اون Way Finder ی که عرض می کنی یه چیزی توی مایه های نوکیا مپ ناویگیتر هست. به طور پیشفرض برای مدتی فعاله؛ سپس باس یه پول قلمبه بدی تا بتونی بخریش و تا هر وقت که خواستی داشته باشی. پس بود و نبودش هیچ فرقی به حالت نمی کنه...! در ضمن؛ رنوار گوگل مپ داره و همچنین از برنامه های رهیاب فرمت جاوا پشتیبانی می کنه.
    4. یادش بخیر... 25 سال پیش بود فکر کنم که سونی دستگاه واکمن رو داد بیرون... هنوز هم کاتالوگ محصولات سونی سال 1985 رو دارم که گل سر سبدشون تلویزیون های ترینیترون و پروفیل، ویدئو پلیر و هندی کم های بتامکس ، سری ضبط صوت های پیشرفته که توانایی پخش CD های صوتی رو داشتن و دست آخر هم دو محصول مورد علاقه همه به ویژه جوانان یعنی واکمن و واچمن ( تلویزیون همراه )...
    گلم؛ واکمن تنها یه نام تجاری هست! همین... البته نمی شه کیفیت پخش آهنگ های این نرم افزار رو انکار کرد؛ اما اگر بخوای با رنوار مقایسه کنی می شه گفت که رنوار هم با تکنولوژی دالبی موبایل یه رقیب سرسخت برای واکمن سونی اریکسون خواهد بود...
    5. رنوار هم دارای برنامه های بازدید از سایت های فیس بوک و یوتیوب هست. W995 داره که داره! شاهکار که نکرده...! بیشتر گوشی های امروزی دارن...
    6. رنوار شتابسنج داره. یعنی این که هم چهره کاربریش با چرخش گوشی تغییر می کنه و هم این که از بازی های جاوای ویژه شتابسنج پشتیبانی می کنه. فقط توانایی تعویض آهنگ با حرکت دست رو نداره که این هم یه ویژگی نرم افزاریه...
    7. آره... انصافا باطریش خیلی سرتر از رنواره...
    من صفحات قبل عکسای زیاید گذاشتم .. خودت نگاه کن و قضاوت کن

ببخشیدا منظور بدی ندارم ولی از قدیم گفتم کافر همه را به کیش ...
    من از مباحثه بدم نمیاد شما هرچی میخای بگو من تا اونجایی که به نظرم منطقی برسه جواب
    میدم
    این پست یکم طولانی خواهد شد از همه معذرت میخام

درمورد مسائلی که مطرح کردی : اولا من نگفتم کیفیت ساختش پایینه من فقط گفتم خاطره بدی
    دارم اصلا نمگیم کیفیت ساختش خوبه یا بد چون بش دست نزدم .. (با پیکسون کار کرده بودم
    که نظر دادم ) ولی فکر کنم دیگه تعصبی ترین فن های سونی (که یکیش خودم بودم) هم قبول
    دارن کیفیت ساخت گوشیای سونی اریکسون نسبت به بقیه برند ها کمی ضعیفتره.. البته به صورت
    کلی میگم ... باز تکرار میکنم درباره w995 ممکنه صدق نکنه
    دوما گمون نکنم بدنش تمام فلز باشه اگه باشه که عیبه چون امواج مغناطیسی و آهنربایی
    روش تاثیر منفی میذارن
    وگرنه قسمتی از بدنه رنوار هم فلزیه
    صفحه ضد خش هم بیشتر یه جنبه تبلیغاتی هستش .. البته مهم نیست با یه کاور درس حسابی
    حله
    رم 8 فابریک هم که برتری نیست واسه رنوار هم میشه خرید
    تاحالا که هیچکدوم ازجیزایی که فرمودید برتری محسوب نمیشده
    gps قوی ؟ ازون حرفا بودا .. مگ شما مقایسش کردی با بقیه گوشیا و دیدی قوی تر بوده ؟
    خوب رنوار هم گوگل مپ داره
    walkman 4 که مزیت نیست .. یه اسم تجاری-تبلیغالتیه .. درواقع اسم موزیک پلیرشه .. رنوار
    درعوض دالبی موبایل داره درکل درمورد صدا عرض کردم خدمتت .. طبق گفته صاحبان گوشی بلندی
    صدای w995 چه تو اسپیکر چه تو هندزفری کمه پس واکمنو بیخیال
    رنوار هم بازیای همراه با شتاب سنج داره
    رنوار هم از یوتیوب پشتیبانی میکنه
    تنها نکته ای که گفتی و درست بود همین قابلیت تعویض آهنگ با حرکت دسته .. باشه واسه
    شادی روح شهدا هم که شده اینو یه برتری حساب میکنیم (ولی انصافا از اونایی که این گوشیو
    دارن بپرس .. چندبار اینجوری آهنگ عوض کردن ؟ )
    -
    رفیق (اسم شریفت ؟) بهتر بود قبل از اینکه زود قضاوت کنی حداقل یه سرچی میکردی قابلیت های
    رنوار رو میشناختی ببین .. تمام چیزایی که گفتی اشتباه بود
    -
    بازم یاداوری میکنم .. هیچ سودی به من و شما نمیرسه که کسی رنوار بخره یا هر گوشی
    دیگه ای .. من هیچوقت از تعصب و متعصب خوشم نمیومده
    -
    یبار دیگه حرف خودتو یاد آوری میکنم :
    w995 که از رنوار خیلی سرتره
    -
    حالا یه مقایسه کوچولو :
    مزایای رنوار : دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری خیلی بهتر
    صفحه نمایش خیلی بزرگتر و لمسی
    صدای هندزفری بهتر
    پخش انواع فرمت های صوتی-تصویری و فایل های متنی (آفیس و pdf و ...)
    حالا w995 :
    فقط همون امکان تعویض آهنگ با حرکت ...

به نظرت وقتی آدم اینقدر هزینه میکنه .. دوربین و اینچیزا واسش مهمتره یا امکان تعویض آهنگ بوسیله
    حرکت ؟

-
    به نظر من تو این رنج قیمت رنوار و s8300 بهترین انتخاب ها هستن و هرکدوم رو بگیرید پشیمون نمیشید
    من خودم خیلی مردد بودم و آخرش الله بختکی رنوار گرفتم
    گزینشت بد بوده محمد جان؟ تنها بدی این گوشی نداشتن سیستم عامل سیمبین هست که باس ال جی رو بخاطرش خفه کرد! اگه سیمبین می داشت که دیگه در خط تولید امنیا HD تخته می شد... حیف که نداره...

من و دوستانم میخواهیم این گوشی رو بخریم.واقعا به نسبت پولی که داریم میدیم گوشی فوق العاده ای هست.فقط چند نکته هست که مارو از خرید نهی میکنه! و مارو تشویق به خرید محصولات نوکیا یا سامسونگ میبره.

1-رنوار محصول شرکت ال جیه! نه که بگم ال جی شرکت خوبی نیستا درسته که ال جی در سطح بین المللی معتبر هست ولی خدمات پس از فروش موبایل های ال جی در ایران ضعیفه!ادم با خودش میگه اگه موبایلم خراب ش یا از اول مشکلی داشت ولی نتونستم تعمیرش کنم چیکار کنم!
    2-رنوار تمام لمسیه!درسته که گوشی های تمام لمسی مثل ویوتی فروش بالایی در جهان داشتند ولی باید قبول کرد که مقاومت ال سی دی این گوشی ها نسبت به فشار و ضربه کمتر از بقیه ی گوشیهاست.مخصوصا هزینه ی تعمیر!
    3-رنوار تقریبا از چند وقت دیگه یه گوشی قدیمی محسوب میشه و ممکنه ال جی تصمیم بگیره این گوشی رو دیگه تولید نکنه و این یعنی افت شدید قیمت این گوشی!
    اامیدوارم اگه حرفام درست نیست دوستان منو توجیح کنند.
    ممنونم
    قربونت... تو که خودت توجیح هستی دادا! نیازی به توجیح شما نیست!

راستی یه چیز جالببببببب
    من رم توشیبایی که قبلا گرفته بودم رو (که روی ویوتی تیک میزد فیلم برداریش)
    گذاشتم روی رنوار اینم تیک زد !
    نمیدونم بگم ایراد از رمه ؟؟؟؟
    گلم من که گفتم. بهترین رم برای گوشی های امروزی به ویژه ال جی، رم های کلاس 6 هستن. رم های کلاس پایین تر معمولا یه همچین مشکلاتی رو برای گوشی ایجاد می کنن...

دوستان عزیزم . سیستم عامل گوشی kc910 چیه ؟ در ضمن فرق kc910 با kc910i در چیه ؟ این i اضافه چه فرقی می کنه ؟
    و اینکه یک گوشی سیستم عامل دار چه مزیت هایی به بدون سیستم عامل داره ؟
    واقعاً متشکرم . منتظر هستم
    1. رنوار فاقد سیستم عامل و دارای پلتفرم جاوا هست.
    2. فرق KC910 با KC910i در چهره کاربری به ویژه در بخش دوربین، بهبود سرعت گوشی و حافظه درونی 1 گیگابایتی هست
    3. مزیت های گوشی های سیستم عامل دار نسبت به گوشی های بدون سیستم عامل این هست که دست برنامه نویس ها برای ساخت برنامه برای گوشی های دارای سیستم عامل بازتره. از همین رو بهترین و کامل ترین برنامه ها رو می شه براشون نوشت. و دیگه این که امکانات این گوشی ها بیشتر بوده و سیستم عامل از حداکثر توان سخت افزاری بهره می گیرن. در حالی که در پلتفرم جاوا از این خبرها نیست...
    4. خواهش!

نه گلم... رنوار دارای بهترین الگوریتم عکس برداری و نویزگیری عکس هست ( ر.ک. ماهنامه جیبی؛ شماره 16 "البته فکر کنم 16 باشه " ). در قیاس با اینوو 8، پیکسون 8800 و سونی اریکسون سی 905 بهترین عکس ها رو می گیره. حتی از امنیا HD سامسونگ هم کمی تا قسمتی محسوس بهتر عکس می گیره...
    منظور رفیق گل ما هم این بود که خود گوشی توانایی ترمیم عکس به شکل خودکار رو داره که باعث می شه عکس بهتر و زیباتر بشه... ( البته این ویژگی به ندرت به کار میاد. چون این گوشی معمولا بهترین عکس ها رو می گیره. )

آقا خسته نباشید... تا بعد!
    شاد و پیروز باشین

13. 5 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

گزینشت بد بوده محمد جان؟ تنها بدی این گوشی نداشتن سیستم عامل سیمبین هست که باس ال جی رو بخاطرش خفه کرد! اگه سیمبین می داشت که دیگه در خط تولید امنیا HD تخته می شد... حیف که نداره...
    بــــــــــــــه آقا امیر سجاد .. چشممون به جمال ندیدتون منور شد
    نه بابا .. من غلط بکنم بگم گزینشم بد بوده (خونواده قیمه قیمم میکنن که بعد این همه پول )
    شوخی کردم
    من فقط میگم تو این رنج قیمت رنوار و s8300 بهترین ها هستن .. هرکدوم رو بگیرید ضرر نمیکنید
    البته من الان رنوارم رو با هیچی عوض نمیکنم

بچه ها من شاید به سرم زد رنوار بگیرم (البته الان نه......چند ماه دیگه ) البته تا اونموقع هزار تا چیز دیگه اومده! راستش یکی از دلایلش اینه که دوربین میخوام، هر چی فکر کردم گفتم بالاخره که تا 250-300 باید پای دوربین خرج کنم، خوب رنوار بگیرم که هم دوربین توپ داره هم هوار تا امکانات بیشتر از دوربین (زنگ زدن و اینترنت و موسیقی و....)
    ایشالا هرکار میکنی موفق باشی فقط امیدوارم چندوقت دیگه عکس رنوار رو با یه نوار سیاه به جا
    آواتارت نبینم
    Last edited by dark fear; 14-11-2009 at 16:52.

15. 4 کاربر از dark fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

jogging body .....
    Last edited by pooria.rio; 14-11-2009 at 17:07.

17. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوستان گل ... از اینکه جواب پرسش هامو دادید واقعاً ممنونم . تصمیم گرفتم همین گوشی رو بگیرم . البته میشه بگید الآن که 23 آبان 88 هست ، قیمتش چنده ؟
    و اینکه مشکل gps حل شد ؟ اخه دیدم یکی توی همین جا می گفتم gps گوشی به ماهواره وصل نمیشه .
    Last edited by omg77; 14-11-2009 at 17:08.

19. این کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •