تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: درخوسات کد جاوااسکریپ

اگه نباشه جاش خالی می مونه hno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض درخوسات کد جاوااسکریپ

سلام
    من چندتا کدجاوااسکریپت می خواهم.یکی برای اینکه کارب نتوتنه صفحه رو ذخیره کنه و دومی اینکه کاربر تنونه متن رو Select کنه مثل یه عکس . لطفا کدهاش رو برام قرار برین .

با تشکر

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من چندتا کدجاوااسکریپت می خواهم.یکی برای اینکه کارب نتوتنه صفحه رو ذخیره کنه و دومی اینکه کاربر تنونه متن رو Select کنه مثل یه عکس . لطفا کدهاش رو برام قرار برین .

با تشکر
    سلام دوست عزیز.فکر کنم اشتباه اومدی.شما باید به قسمت طراحی وب مراجعه می نمودید.
    البته این موارد تو اکثرا سایتا هست تو گوگل سرچ کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بیا اصلا خودم برات سرچ کردم.
    کد:

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

با تشکر
    کد جلوگیری از ذخیره شدن صفحه و انتخاب نوشته ها

کد:

آخر فروم باز Consul 141's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    BandarAbbas

14 کد جاوا

سلام

با تشکر
    __________________________________________________ __________________________
    با اين اسکريپت علاوه بر اينکه ميتونيد راست کليک رو بطور کلی قطع کنيد ... ميتونيد بطور کلی ديدين سورس صفحه رو هم غير فعال کنيد .
    اسکريپت :

<script language=JavaScript>m='%3Cscript%20language%3DJava Script%3E%3C%21--%0D%0A%0D%0Avar%20message%3D%22SORRY : %20 %21%22%3B%0D%0A%0D%0Afunction%20clickIE%28%29%20%2 0%7Bif%20%28document.all%29%20%7Balert%28message%2 9%3Breturn%20false%3B%7D%7D%0D%0Afunction%20clickN S%28e%29%20%7Bif%20%0D%0A%28document.layers%7C%7C% 28document.getElementById%26%26%21document.all%29% 29%20%7B%0D%0Aif%20%28e.which%3D%3D2%7C%7Ce.which% 3D%3D3%29%20%7Balert%28message%29%3Breturn%20false %3B%7D%7D%7D%0D%0Aif%20%28document.layers%29%20%0D %0A%7Bdocument.captureEvents%28Event.MOUSEDOWN%29% 3Bdocument.onmousedown%3DclickNS%3B%7D%0D%0Aelse%7 Bdocument.onmouseup%3DclickNS%3Bdocument.oncontext menu%3DclickIE%3B%7D%0D%0A%0D%0Adocument.oncontext menu%3Dnew%20Function%28%22return%20false%22%29%0D %0A%0D%0A//%20--%3E%3C/script%3E';d=unescape(m);document.write(d);</script></body>
    <p align="center"><a href="
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ">
    <font face="Tahoma" size="2">explorer blog</font></a></p>
    </html>

موفق باشی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با تشکر از لطف شما دوستان ولی خیلی از این کدها روی بروزهای جدید مثل اینترنت اکسپلورر جواب نمی دند . مثلا کدی که برای جلوگیری از سیو شدن صفحه بود رای ie4 کار می دهد . اگه می شه دوستان لطف کنند و کدی بدند که روی بروزرهای جدید نیز فعال باشد.

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه saee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

یه کدی هست که وقتی اون را جایی از سایت مثلا پایینش میذاری ،هر وقت یکی وارد سایت میشه مرورگرش بطور اتوماتیک اونجایی که کد را گذاشتی یعنی پایین سایت را نشون میده.اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

بهتر بحث را اینجا ادامه ندیم در انجمن طراحی وب بگین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •