باشه پس میرم کلاس نقاشی .
ولی برا یادگیری تکسچر چی کار کنم
و یه سوالی که داشتم بهترهم نیست فتوشاپ کار کنم و شروع به طراحی دیجیتالی کنم تا در محیط سه بعدی کارهای قشنگتری بتونم انجام بدم
باشه پس میرم کلاس نقاشی .
ولی برا یادگیری تکسچر چی کار کنم
و یه سوالی که داشتم بهترهم نیست فتوشاپ کار کنم و شروع به طراحی دیجیتالی کنم تا در محیط سه بعدی کارهای قشنگتری بتونم انجام بدم
خب همه چیزو بچه ها گفتن
اگه دیگه میخوای به درک فوقی از محیط سه بعدی برسی میگم مجسمه سازی هم عالیه
ولی در نظر داشته باش که با یه اموزش خودتو بکش بالا ..........
و اینکه ........ تو اینترنت میتونی چیزای خوبی یاد بگیری که عالیه
و یه توصیه زیادم اینترنت نری که از کار کردن میوفتی ...........
از این هفته میرم کلاس نقاشی
از امروز شروع به یادگیری تکنیک های فتوشاپ کردم تا رنگ ها رو بیشتر بشناسم برای ساخت تکسچر
حالا هم می خوام شروع به خوندن کتاب های رشته گرافیک کنم
نظرتون در این موردها چیست؟
آفرین خوبه
اینجوری کاملا اصولی کار رو یاد میگیری
البته مابین این کلاسها یادگیری نرم افزار اصلی سه بعدی هم فراموش نکن
اینجوری متوازن تر پیش میری
موفق باشی
خوبه ولی اگه در ضمینه ی مدلیگ میخوای کار کنی سعی کن از مدلای غیر ارگانیک شرو کنی
آفرین .......!
فک کنم زود پیشرفت کنی ...!
من خودم از طراحی دو بعدی و نقاشی شروع كردم...
دوستان چند تا سوال دیگه دارم
1-دیجیتال پینتیگ بدردم می خوره یاد بگیریم یا نه؟
2-فتوشاپ دارم کار می کنم برای ساخت تکسچر به نظرتون چطوره؟
3-طراحی با مداد تو چه زمینه ای توی تریدی به من کمک می کنه
مسعود جون خیلی عجله نکن یه شبه که نمیشه همه رو یاد گرفت پله به پله
در مورد سوالات:
1- اگر بخوای میتونی دیجیتال پینت رو واسه خودش یاد بگیری یعنی دیجیتال پینتینگ اما واسه کارهای سه بعدی هم برای ساخت تصاویر زمینه و اینجور چیزا به کارت میاد.
2- واسه ساخت تکسچر هم بهترین گزینه خودشه ( فتوشاپ ) ولی حتما ویدئو های آموزشی رو در این مورد بگیر و ببین تا اصول رو یاد بگیری اینکه چجوری توی فتوشاپ تکسچرت را با مپهای مختلفش بسازی.
3- طراحی با مداد اگر به فرض برای آناتومی باشه اونوقت میتونی حجمها رو به خوبی تشخیص بدی و بتونی درک صحیحی از مدلهای سه بعدی پیدا کنی کمک خیلی زیادی بهت میتونه کنه و همینطور اینکه اونوقت اگه کمی هم خلاق باشی خودت میتونی کاراکترت رو دوبعدی بکشی بعد مدل سه بعدیش رو بسازی
به نظر من بهترین کار اینه که یا با یه آدم تجربه صحبت کنی آموزش خصوصی واست راه بندازه
یا از ویدئو توتریال های شرکتهای معتبر استفاده کنی
یوسف ندائی حور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)