سلام
من يه جفت باند 6975 با پخش 5050 و آمپ 2 كانال پرمير دارم حالا مي خوام يه ساب باكس هم اضافه كنم.راهنمايي كنيد تا ببينم چي كار بايد بكنم.هم از لحاظ كيفيتي عالي باشه هم از لحاظ قيمتي مناسب.
سلام
من يه جفت باند 6975 با پخش 5050 و آمپ 2 كانال پرمير دارم حالا مي خوام يه ساب باكس هم اضافه كنم.راهنمايي كنيد تا ببينم چي كار بايد بكنم.هم از لحاظ كيفيتي عالي باشه هم از لحاظ قيمتي مناسب.
Last edited by amirkhan405; 11-11-2009 at 15:40.
راستش زياد نميخوام هزينه كنم حداكثر 300-400تومن ...
توي سيستم ماشين وارد نيستم .واسه ال90 ميخوام سيستم بگيرم كيفيت هم واسم مهمتر از حجم صدايه ///
Last edited by byebye; 11-11-2009 at 08:59.
كسي جواب منو نميده؟
سلام دوست خوبم
اگه میدونستم حتما جواب میدادم
T595 ها الان فکر کنم تا جایی که شنیدم همه بدون گارانتین
طول این مدت 8 ماه که من دارم براشون مشکلی پیش نیومده ولی خوب این هم تضمین نیست
در مورد غیر اصل بودن هم تا جایی که من میدونم الان همه چین هستن و غیر اصل هم توی بازار ندیدم
اگه از مغازه های معتبر بگیری مطمئن باش اصلی بهت میدن(اینم تضمین نیست)
آمپ رو هم ازش خبر ندارم
ولی اگه نباشه حتما مدل هایی هست که با سلیقه شما و سیستمتون سازگار باشه
حالا با 10 - 20 تومن بالا و پایین تر و در مورد اصل بودن یا نبودن باید با گارانتی بگیرین که این خودش نشونه اصل بودن هست![]()
يكي جواب من رو بده.
آمپ مونو کنوود 8104 ( 130 تومن) + ساب 12 اینچ - مدلش کاملن سلیقه ایی هست- ( 60 تا 90 تومن)+سیم(30 ) + باکس+ اجرت نصب
Last edited by behnoud67_88; 11-11-2009 at 15:58.
آمپ قيمت پايين تر نداريم.در ضمن مگه چه سيمي ميخواد كه 30تومن ميشه.اگه ممكنه قيمت باكس با اجرت هم بگين.مدل ساب هم بگين ممنون ميشم.
با اجازه
شما کابل برق لازم دارین که خودش اگه بخواین درست و حسابی ببندین باید متری 3 - 5 تومن پول بدین
تازه نه سیم خارجی
سیم ایرانی
فیش های RCA لازم دارین(یک جفت)
سیم ریموت لازم دارین
باکس هم من یه پورتد نقششو دادم درست کردن 25 تومن
البته انصافا آدم منصفی بود
ساب هم میتونی pw12 بگیری که همه تعریفشو میکنن
باند 718 کنوود و پایونر 6975 اصل ساخت کجا زدن رو جعبه؟؟ میشه عکس از جعبه باندها بزارین لطفا ///
سلام امير جان
ميشه تنظيماتي كه رو امپت انجام دادي به منم بگي كه منم همونجوري تنظيم كنم؟
تنظيمات ظبطتم اگه بهم بگي ممنون ميشم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)