تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: amd یا intel---خیلی خیلی فوری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما ساعت 7 شب تاپیک رو ایجاد کردی، بعد ساعت 10 اومدی می گی چون کسی جواب قاطع نداد پس فلان!
    حداقل بذار 48 ساعت بگذره، تا دوستان دیگه هم فرصت کنند بیان سوال رو بخونن... بعد اگر کسی پاسخ نداد نتیجه گیری کن.

من خودم تا حالا سیستم AMD نداشتم که بتونم جواب دقیق بدم، ولی:
    این موضوع رو دوستمان کاملا صحیح اشاره کردند که مشکل گرمای بسیار زیاد پردازنده های AMD مربوط به نسل های قدیمی اونها می شه. (3-4 سال پیش این حرف رو همه می زدند که پردازنده های AMD گرمای زیادی تولید می کنند. ولی الان تکنولوژی ها تغییر کرده و معماری ها بهبود یافته و حداقل من نشنیدم که کسی الان مشکل گرمای زیاد با AMD داشته باشه.) پس شما اول مطمئن شو اون کسی که بهت گفته سی پی یو های AMD داغ می کنند آیا اطلاعاتش به روزه یا بر اساس اطلاعات قدیمی صحبت کرده؟

ضمنا اگر دمای پردازنده به 80 برسه، حتما یه اشکالی یه جایی وجود داره. مثلا فن پردازنده خرابه، یا مرحله نصب فن روی سی پی یو و استفاده از خمیر سیلیکون به درستی انجام نشده یا اون سیستم تشخیص دمای سی پی یو مشکل داره. من خودم این مورد آخر رو تجربه دارم. توی منوی بایوس کامپیوتر من همیشه دمای پردازنده رو بین 80 تا 100 درجه نمایش می ده! حتی اگر همین الان کامپیوتر رو روشن کرده باشی و قبلش سیستم خاموش بوده باشه. فن سالمه و وقتی با دست خنک کننده سی پی یو رو لمس می کنی کاملا خنکه. این سیستم روزی 10 ساعت روشنه و هیچ مشکلی نداره! نتیجه می گیریم مطمئنا دمای سی پی یو 100 درجه نیست، اگر بود تاحالا چندین بار سوخته بود. سیستم داره دما رو اشتباه نشون می ده.

2. این کاربر از 3jokes_x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنده تا بحال این cpu ها رو خودم داشتم و مدتها کار کردم
    intel p4 3.00ghz
    intel pentium dual e2180
    amd athlon II x2 240
    الان همبن amd آخری رو دارم . باید بگم مشکل دمایی نداره و اگه یه فن رو کیست باشه و دور فن cpu هم معمولی دما حدود 30-37 هست و تو بازی تا 50-60 ممکنه بالا بره . من فنی روی کیس ندارم و دور فن سی پی یوم هم معمولیه یعنی 1900 دور در دقیقه ( میدونید که اغلب دور فن اینتل ها یکسره روی 3300 دوره و دما پایین میمونه ولی صداش زیاده . یه جا تو سایت amd نوشته با cpu های ما :
    hear your music not your PC!!
    البته میشه در صورت نیاز دور فن amd هم تو بایوس به 3000 رسوند ولی اغلب نیازی نمیشه ) به هر حال با این اوصاف و فن پاورم رو هم ولتاژشو کم کردم و با دور بسیار پایینی کار میکنه چون از صدای کیس متنفرم و دمای cpu amd 240 من حدود 35 در حال عادی و تا 60 در بازی میره . بسیار هم با ثبات و سریعه و با توجه به ساختار فن و هیت سینکش یه سر و گردن از اینتل بالاتره .در کل پیشنهاد من amd هست .

4. 2 کاربر از mojtabaalemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •