ميگم تو مطمعني الان زنده اي؟؟؟
به نظر من اتاقش خيلي داغون شده تعويض بهترين راهه واسش چون ميگي موتورش مشكلي نداره اينجوريماشينت دوباره احيا ميشه
ميگم تو مطمعني الان زنده اي؟؟؟
به نظر من اتاقش خيلي داغون شده تعويض بهترين راهه واسش چون ميگي موتورش مشكلي نداره اينجوريماشينت دوباره احيا ميشه
خدا خیلی بهت رحم کرده
پیشنهاد میکنم بفروشیش اگر چه خیلی ضرر میکنی اما از دنبال لوازم گشتن و کار اداری واسه تعویض اتاق راحت میشی
با توجه به اینکه تهران هم نیستی خیلی اذیت میشی
منظور ما اینه که تو همین رنج قیمت 206 خیلی بهتره. 1 ایربگاش با میشه موتورش نسبت به وزنش خیلی شتاب داره.
وگرنه بهش می گفتیم یه cls 350 2 در کروک بگیره . یا یه جنسیس .
سلام دوست من....
راستی پس این ایربگ باید کی کار کنه....
نظر شخصیه من اینه که این ماشینو درست کنی بفروشیش و اگه واقعآ خوشت ازش میاد بری یک صفرشو بگیری باز نشدن ایربگ دلیل این نمیشه که این ماشین بده البته اگه یک کشور دیگه بودیم حتمآ به این قضیه سخت رسیدگی میشد همین که شما سالم موندید نشون دهنده اینه که خوب بوده از نظر ایمنی.....
امیر جان از چیزی که توی این عکسها مشخص هست دلیلی نداشته ایربگ ها باز بشه . ایر بگ های سرنشینان جلو تنها زمانی باز میشه که ضربه محکمی مستقیم به جلوی ماشین بخوره . جلوی ماشین هم که سالمه ! ایبگ جانبی و درها و اینام که نداره . پس ایربگی نباید باز میشده !
بله درسته طبق پست بالا ایربگها وقتی ضربه به سنسور های جلو و موتور بخوره باید باز بشه پس از لحاظ فنی مشکلی نداشته اگر اتومبیل دارای ایربگهای پرده ای بوده باید باز میشده ولی فاقد ایربگ پرده ای هست....
ما زیاد تصادف میکنیم به نظرم ارزش نداره درستش کنی بعد سوارش بشی....میتونی بفروشیش یک ماشین دیگه بخری میتونی بفروشیش یه دوچرخه توپ بخری....
meha جان همه که مثل شما مایه دار نیستند زرت و زورت تصادف کنن ماشین عوض کنن : دی
مها جان درست ميگن .
در ضمن فكر نميكنم اگه درستشم كني باز مثل اولش شه !!!
به هر حال خودتو خانوادت سلامت هستين كه اين مهمه !!!
امیر توی tt هم یک l90 بود اونم چپ کرده بود ولی airbag باز نشده بود
نمیدونم قضیش چیه ؟ شاید به قول دوستان فقط از جلو باید بخوره!
بنظرم اول خداروشکر کن که زنده ای و دوم ابنکه دمت گرم که کمربندت رو بستی....... پیشنهاد منم تعمیر و فروش ماشینه اخه همه جاش رنگ میخواد/ صافکاری/تعویض/ ......... ولی اخرش ماشین نمیشه........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)