GPS یه سخت افزاره
فرق 5800 و 5530 سایز LCD و GPS هست اگه GPS نمیخواین همون 5530 وگرنه 5800
گوشي Nokia 5530
گوشي LG KE 990
GPS یه سخت افزاره
فرق 5800 و 5530 سایز LCD و GPS هست اگه GPS نمیخواین همون 5530 وگرنه 5800
ویوتی هیچ حــرفی چز تو دوربین برابر 5530 نــداره!
سیمبین تاچ بودن 5530 خودش به 10 تا ویوتی میارزه !
در ضمن بلوتوث ویوتی 1.2 هست !
خوب من تصميم خودم رو با كمك دوستان عزيزم گرفتم و گوشي نوكيا 5530 رو واسه خريد انتخاب كردم حالا فقط يكي از دوستان به من بگه الان
قيمت اين گوشي با گارانتي اصل اتصالات كه گارانتی رسمی و بین المللی نوکیای ایران هستش چنده تا سرم كلاه نره ؟
من يه رم 8 گيگ خوب هم مي خوام بخرم براي گوشي به نظرتون چه ماركي بخرم كه خوب باشه و پر سرعت باشه حدود قيمتش رو هم لطف كنيد ؟
واسه اين گوشي كيف و از اون محافظ برچسبي LCD و ... هم اومده به بازار ؟ قيمت هاشون چه حدودي هستش ؟
ديگه چيزه ديگه اي كه واسه گوشي لازم نيست بگيرم ؟ اگه چيزي مونده كه لازم هستش بگيد بخرم ؟
راستي موقع خريد ميشه بدم همون نمايندگي كه ميخرم برام اپديت كنه گوشي رو ؟
راستي با اين گوشي ميشه به اينترنت وايرلس متصل شد ؟
اين موارد رو هم يكي از بچه هاي وارد به بازار به من كمك كنه ممنون ميشم تا بتونم يه خريد خوب داشته باشم و بعدا پشيمون نشم
Last edited by vahidreza2007; 10-11-2009 at 23:48. دليل: فني
از بچه هاي گل و فني بخش لطفا يكي به اين سوالات اخر من هم جواب بده تا با چشم باز و اطلاعات كامل برم واسه خريد تا تو اين خرده خريد ها هم سرمون كلاه نره سر قيمت و...
بچه ها من چند روزه ديگه ميخوام برم خريد لطفا اين موارد مطرح شده رو هم راهنمايي كنيد منو تا خريد مطمئني داشته باشم
5530 یک گوشی کاملیه شک نکن فقطgps نداره که الحمدالله تو ایران زیاد به کار نمیادواقعا عالیه اینو بگیر دیگه پاشو پاشو برو بخرش.
![]()
آقا تم هایی که واسه ویوتی من دیدم انصافا تکه
تم هرگوشی که بخواین از آیفون گرفته تا HTC رو میشه روش نصب کرد
سلام
پیشاپیش مبارک باشه
من قیمت بدون گارانتی دارم.۲۲۸ تومن
رم ۸ گیگ هم مارک ترنسنت خوبه و سعی کن از هر مارکی که رم میخری کلاسش ۶ یا حداقل ۴ باشه . در کل زیر ۴ نباشه که سرعتش هم اشغال میشه
قیمت رم ۸ ترنسنت با ۱۸ ماه گارانتی ۱۹ تا ۲۱ تومنه
هنوز من محافظ ال سی دی و.... چیزهای دیگش رو تو بازار ندیدم
ولی روی خودش یه محافظ ال سی دی هست
گوشی باید سخت افزارشو داشته باشه تا بتونی با GPS کار کنی.
دوست عزیز اگر 10 الی 20 تومن اختلاف داشتن هیچ کسی 5530 نمی خرید
45 الی 60 هزار اختلاف قیمت دارن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)