من خودم asus-wl600g دارم و از همون اول گرفتم چی میگی. وقتی شما ارتباطت با ISP قطع شه ( IP ات بپره ) مجبوری مودم رو ریست کنی.
بعد از dc شدن ، چراغ های زیر ریو مودم چه وضیعتی دارن؟ روشن یا چشمک زن یا خاموش :
xDSL Link
xDSL ACT
Alarm
مطمئنی خطت نویز نداره؟
ISP شما چیه؟
الآن یه ایمیل به Asus زدم. اگه راه حلی داد بهت میگم.
سلام
نه ای پی نمیپره احتیاجی هم به ریست نیست ( منظورم دکمه ریست پشت مودمه )) فقط باید مودم رو خاموش و روشن کنی
این مودم سگ جون من به این راحتی ها اینجوری نمیشد که من دو هفته است بکوب ازش دارم کار میکشم
ولی این دو روزه نمیدونم چی شده فوری قطع میشه
اولش فکر کردم چون دانلودم زیاده شرکت تصمیم گرفته گوشمالی بده ولی بازم نمیدونم چرا همچین میشه خلاصه بدجوری حالمو گرفته ( تورنت و ایمول ردیفه چون اتوماتیک خودشون وصل میشن ولی دانلود های لینک مستقیم نمیدونم چرا ادرس سورس صفحه شون عوض میشه ..) مثلا این ادرس رو داشتم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اینکه دیسی میشم توی دانلود منیجر نگاه میکنم تبدیل شده به این
192.168.1.1 و یه صفحه ارور رو میخواد دانلود کنه که معنیش هم همون یافت نشدن صفحه است چون ما گیت وی رو همون مودم در نظر گرفتیم دیگه...
میخوام این مشکلم حل بشه و اون حالت اتودایال هم روشن باشه
الان رفتم یک کانکشن جدید توی مودم ساختم یه حالت داره به این اسم که خودت هم دیدی
dial on demonoid
من برایش عدد 1 رو تعیین کردم.
ولی بلافاصله که مودم رو خاموش روشن کردم تا ریبوت بشه کار کرد ولی دوباره قطع شد و الان دوباره یه خاموش روشن دیگه کردم حالا روبراه شده ولی معلوم نیست دوباره کی قطع میکنه.....
اما وضعیت چراغها
وقتی که مودم دیسی میشه اینجوری میشه
آلارم= خاموش ( عادی )
لن 4 = روشن ( کامپیوترمه )
لن 1 - 2 - 3 خاموش مثه همیشه
وایرلس ثابته چون لپ تاپم هم خاموشه
لینک = ثابته
اکتیو=خاموش ( توی همون دی سی گه گداری یه چشمکی برای دلخوشی میزنه ولی در اصل دیسیه )
دیگه این بود شرح حال مودم ما
یعنی جای امیدی هست ؟؟؟
با این وضع یاهومسنجر اینهم دیگه نوبره والا