تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 261 از 1137 اولاول ... 161211251257258259260261262263264265271311361761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,601 به 2,610 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان عزیز نظرتون راجع به این کتابا رو می خواستم بدونم:

آموزش فیزیک 1 و آزمایشگاه -آموزش فیزیک 2 و آزمایشگاه ( مبتکران - محمود زاده )

انگلیسی خوشخوان

آمار اندیشه فائق

تست دین و زندگی رمزینه و گاج

آموزش شیمی 2 - پیش 1 و 2 ( رمزینه ) آموزش شیمی 3 ( مهندس بازرگانی _ مبتکران )

تست شیمی 2 و 3 پیش من آبی کانون می زنم نظرتون چیه و بهتر از این کتاب چه کتابی رو پیشنهاد میدین؟؟

برای دروس عمومی چه کتابای رو پیشنهاد می کنین که سطح بالاتری داشته باشه و در کل سخت تر باشه؟؟

با تشکر...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

براي شيمي صدرصد كتابهاي بازرگاني را بگير براي دروس عمومي چند صفحه قبل وهمين چند پست قبلي را بخون درباره همه عمومي ها صحبت شده بجز زبان كه براي ان هم فكر كنم بيشتر كتاب مبتكران اناري را پيشنهاد دادند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

برای عربی کتابی که تست تالیفی استاندارد زیاد دشته باشه چی خوبه؟ایاد فیلی تست کم داره.

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

انگلیسی خوشخوان

آمار اندیشه فائق

تست شیمی 2 و 3 پیش من آبی کانون می زنم نظرتون چیه و بهتر از این کتاب چه کتابی رو پیشنهاد میدین؟؟

برای دروس عمومی چه کتابای رو پیشنهاد می کنین که سطح بالاتری داشته باشه و در کل سخت تر باشه؟؟

با تشکر...

فيزيك 1 محمود زاده خيلي خوبه . ولي فيزيك 2 خيلي نكته و مطل زايد داره . تست هاي آموزشي فيزيك مخصوصا در فصل هاي سوم چهارم و پنجم اصلا خوب نيستن . پيشنهاد ميكنم براي فيزيك 2 ؛ زرف انديشان بگيري .

دين و زندگي نشر الگو (‌انرژي اتمي ) هم خوبه

5. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من نفهمیدم برا شیمی بچه ها میگن مبتکران بازرگانی خوبه . این بنده خدا ده بیستا کتاب شیمی داره کدومه؟ (همشون ضروریه) . البته این تعداد سالهاشم حساب کردم.
    بعد این آموزشش را بگیرم کافیه؟ فک کنم 4 کتاب بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این دین و زندگی گاج خوبه یا مهرماه یا انرژی اتمی؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای عربی کتابی که تست تالیفی استاندارد زیاد دشته باشه چی خوبه؟ایاد فیلی تست کم داره.
    نشر الگو فکر کنم از همه بهتره

9. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ایاد فیلی تست هاش کم نیست که!! حدود 1700 تا تست داره!

اما اگه بازم تست میخوای نشر الگو خوبه. من خودم دارم خوبه. فقط یه مشکلی داره با ایادفیلی.

مثلا ایافیلی اومده مبحثی درس داده. یعنی یه کم از دوم یه کم از سوم و طبق طبقه بندی خودش درس و تست داره. ولی نشر الگو اومده مثلا واسه درس اول عربی2 مثلا 100 تا تست درس دوم 90تست و ... و هماهنگ کردنش با بحث بندی ایاد فیلی و تست نشر الگو دردسرسازه!! من فقط چون مدرسه میگه نشر الگو میزنم ایادفیلی کافیه(به نظرمن)

11. این کاربر از ramin 69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

انگلیسی خوشخوان

آمار اندیشه فائق

با تشکر...
    اموزش فیزیک مبتکران(غلامعلی محمود زاده) بیشتر به درد امتحان تشریحی می خوره.اگر برای تست کتاب فیزیک خوب می خوای برو سراغ اندیشه سازان قدیم یا انتشارات فار( که همون مولفان فیزیک اندیشه سازان قدیم هستند) اموزش مفهومی هم دارند و به خوبی تو رو برای کنکور واکسینه می کنند.
    انگلیسی خوشخوان رو من نخواندم اما تو بین کتاب های انگلیسی کنکور کتاب های انتشارات مبتکران (دکتر شهاب اناری) حرف ندارن البته کتاب انگلیسی جامع انتشارات خیلی سبز (دکتر جابری) هم عالیه.
    تست دین و زندگی رمزینه و گاج اصلآ توصیه نمی شه اگر یه کتاب خوب و مفهومی می خوای که تست های خفن هم داشته باشه کتاب دین و زندگی جامع انتشارات همگامان بی نظیره البته حجمش از بقیه ی کتاب های دینی یه خورده بیشتره.
    تو بین کتاب های شیمی انتشارات خیلی سبز و انتشارات مبتکران از همه بهترند معروف ترین کتاب های شیمی همین کتاب های شیمی مبتکران (مهندس بازرگانی و دکتر بابایی) هستند که سطح خیلی بالایی هم دارند در ضمن کتاب های شیمی قلمچی(پایه و پیش) به نظرم خیلی ضعیفن.
    Last edited by mostafa_360; 09-11-2009 at 00:16.

13. 3 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تست دین و زندگی رمزینه و گاج اصلآ توصیه نمی شه اگر یه کتاب خوب و مفهومی می خوای که تست های خفن هم داشته باشه کتاب دین و زندگی جامع انتشارات همگامان بی نظیره البته حجمش از بقیه ی کتاب های دینی یه خورده بیشتره.
    همگامان بهتره یا نشر الگو؟؟

[/QUOTE]تو بین کتاب های شیمی انتشارات خیلی سبز و انتشارات مبتکران از همه بهترند معروف ترین کتاب های شیمی همین کتاب های شیمی مبتکران (مهندس بازرگانی و دکتر بابایی) هستند که سطح خیلی بالایی هم دارند در ضمن کتاب های شیمی قلمچی(پایه و پیش) به نظرم خیلی ضعیفن.[/QUOTE]

پس این کتابا رو بگیرم خوبن؟؟

مجموعه پرسش های چهار گزینه ای شیمی 2 - 3 - پیش 1 - پیش 2
    تالیف مهندس بازرگانی
    آموزش شیمی 3 بازرگان رو دارم تستاشم بگیرم؟؟

آموزش هندسه پایه چی بگیرم؟؟ ( تستش چی خوبه؟)
    Last edited by saeed atletico; 09-11-2009 at 13:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •