تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 508 از 1759 اولاول ... 840845849850450550650750850951051151251855860810081508 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,071 به 5,080 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوشبختانه من با استفاده از راهنمایی های دوستان و خوندن دروس شبکه دوران دانشجویی (( یه عمر کتابهاش خاک میخورد و نمیخوندیم حالا فهمیدیم چیه )) تونستیم بین لپ تا پ و سیستممون بوسیله یک دستگاه مودم وایرلس یک ارتباط فرازمینی (وایرلس ) برقرار کنیم
    مشکلی هم خوشبختانه ندارم و اتفاق خاصی نیفتاده مگر...........
    یک سئوال برام مونده میخوام بپرسم
    کانکشن مودم من از نوع pppoe هستش که نام کاربری و شناسه عبور ؟؟؟ رو در خود مودم نگه میداره
    با اینجاش مشکلی نیست نصفه شبها که شبکه من روخیلی اتفاقی ....!!! دی سی میکنه تا صبح سیستم من بیدار می مونه بدون این که چیزی دانلود کنه
    خوب ما در سال اصلاح الگوی مصرف.... هستیم باید صرفه جویی کنیم تا دچار مشکلات بعدی نشیم (( هرگز نشه فراموش لامپ اضافه.....))
    حالا چاره چیه
    برای این که حالت اتودایال دورون ؟؟؟ خود مودم روشن باشه چه عملی را باید انجام داد
    پیشاپیش از آن دسته از عزیزانی که راهنمایی میکننند کمال تشکر رو دارم...................و من اله التوفیق

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوشبختانه من با استفاده از راهنمایی های دوستان و خوندن دروس شبکه دوران دانشجویی (( یه عمر کتابهاش خاک میخورد و نمیخوندیم حالا فهمیدیم چیه )) تونستیم بین لپ تا پ و سیستممون بوسیله یک دستگاه مودم وایرلس یک ارتباط فرازمینی (وایرلس ) برقرار کنیم
    کانکشن مودم من از نوع pppoe هستش که نام کاربری و شناسه عبور ؟؟؟ رو در خود مودم نگه میداره
    با اینجاش مشکلی نیست نصفه شبها که شبکه من روخیلی اتفاقی ....!!! دی سی میکنه تا صبح سیستم من بیدار می مونه بدون این که چیزی دانلود کنه
    خوب ما در سال اصلاح الگوی مصرف.... هستیم باید صرفه جویی کنیم تا دچار مشکلات بعدی نشیم (( هرگز نشه فراموش لامپ اضافه.....))
    حالا چاره چیه
    برای این که حالت اتودایال دورون ؟؟؟ خود مودم روشن باشه چه عملی را باید انجام داد
    پیشاپیش از آن دسته از عزیزانی که راهنمایی میکننند کمال تشکر رو دارم...................و من اله التوفیق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من هر چی گشتم جواب سوال خودمو پیدا نکردم من یه مودم D-link 2640u دارم میخوام جوری ازش استفاده کنم که اولا خودم که با کابل وصل میشم از سرویس ADSL استفاده کنم خوب تا اینجاش مشکلی نیست درسته و میخوام اعضای دیگر هم با استفاده از وایرلسش از سرویس اینترنت استفاده کنن ولی هر کاری میکنم نمیشه DHCP رو غیر فعال میکنم که DHCP سرور خود شرکت سرویس دهنده ADSl ایپی بده دوباره DHCP خود مودم روشن میشه چجوری میتونم کانفیگ کنم که وایرلسش هم بتونم ازش internet بگیرم وایرلس آیپی میده ولی به هیچ وجه کانکت نمیشه یعنی رنج خودش رو میده 192.168.1.x اگه رنج آیپی سرور اون ور رو هم بدم بازم نمیشه یکی کمکم کنه اعصابم کلی به هم ریخته

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام

حالا چاره چیه
    مهندس جون ، خود مودم همچین امکانی نداره که بتونه تشخیص بده IP پریده و بخواد دوباره connect شه! چون باید مودم ریست بشه.
    اگه نرم افزاری دیدم ؛ واست میفرستم.

5. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

دوست عزيز چه خبر ؟ مودمو آپديت كردم ولي توي تنظيماتش چيزيدر اين مورد نديدم آيا قبلا اين قابليت رو داشته ؟ با تتتتتتتتشكر
    سلام کیوان جان
    خداییش دمشون گرم ، عجب Firmware ای زده. آدم باهاشحال میکنه . مخصوصا بخش کنترل کاربرها و تنظیماتش.

من یه ایمیل به بخش فنی خود Asus زدم ، جوابش این بود:

1- از بیرون از خونه و از طریق اینترنت میشه به اطلاعات usb دسترسی داشت. با زدن fttp://your WAN IP: xxxx
    2- این مودم قابلیت دانلود روی usb وقتی سیستم خاموش باشه ( Master Download ) رو نداره.

اینم متن ایمیلش:

Dear Valued Customer,

Thank you for contacting ASUS Customer Service.

1. Please enter 192.168.1.1 and click the earth icon and check the WAN IP address.
    Then please try to access the flash drive by
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    WAN IP:xxxx.

2. Wl-600g does not have Download Master function, so it does not support download on flash drive ( connected to modems` usb) when your PC is turns off.

If you continue to experience issues in the future, please do not hesitate to contact us.

Best Regards,

Vivian

ASUS Customer Service

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

مهندس جون ، خود مودم همچین امکانی نداره که بتونه تشخیص بده IP پریده و بخواد دوباره connect شه! چون باید مودم ریست بشه.
    اگه نرم افزاری دیدم ؛ واست میفرستم.
    دوباره تاکید میکنم صحبت پرش آی پی نیست
    اصلا بحث سر آی پی نیست
    شبها منو دیسی میکنن
    مودم من asus am 604 G هستش که وایرلس داره
    موضوع اینه که من کانکشنم داخل خود مودم تعریف شده است
    تا اینجا مشکلی نیست
    شبها و روزها بعضی مواقع منو دیسی میکنن و بدبختانه موضوع اینجاست که وقتی دیسی میشم تاثیرش روی برنامه های درحال دانلودینگ هستش
    درواقع سریع مسیر سورس دانلود عوض میشه وبرای همه دانلودهام میزنه
    192.168.1.1
    حالا مسیر فایل دانلود یه چیز دیگه است
    ولی وقتی که مودم چراغ اکتیوش خاموش میشه مسیر گرفتن بنرامه ها از روی اینترنت عوض میشه و هیچ صفحه ای هم باز نمیشه که من میفهمم دی سی شدم باید برم بصورت دستی مثه کارای اولیه بشر دکمه خاخموش روشن پشت مودم رو خاموش روشن کنم
    میخوام بدونم حالت اتودایال نداره این مودم ؟ یا شاید ما نمیدونیم
    مشکل من اینه
    کسی نمیدونه راه حلش چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

دوباره تاکید میکنم صحبت پرش آی پی نیست
    اصلا بحث سر آی پی نیست
    شبها منو دیسی میکنن
    مودم من asus am 604 G هستش که وایرلس داره
    موضوع اینه که من کانکشنم داخل خود مودم تعریف شده است
    تا اینجا مشکلی نیست
    شبها و روزها بعضی مواقع منو دیسی میکنن و بدبختانه موضوع اینجاست که وقتی دیسی میشم تاثیرش روی برنامه های درحال دانلودینگ هستش
    درواقع سریع مسیر سورس دانلود عوض میشه وبرای همه دانلودهام میزنه
    192.168.1.1
    حالا مسیر فایل دانلود یه چیز دیگه است
    ولی وقتی که مودم چراغ اکتیوش خاموش میشه مسیر گرفتن بنرامه ها از روی اینترنت عوض میشه و هیچ صفحه ای هم باز نمیشه که من میفهمم دی سی شدم باید برم بصورت دستی مثه کارای اولیه بشر دکمه خاخموش روشن پشت مودم رو خاموش روشن کنم
    میخوام بدونم حالت اتودایال نداره این مودم ؟ یا شاید ما نمیدونیم
    مشکل من اینه
    کسی نمیدونه راه حلش چیه ؟
    من خودم asus-wl600g دارم و از همون اول گرفتم چی میگی. وقتی شما ارتباطت با ISP قطع شه ( IP ات بپره ) مجبوری مودم رو ریست کنی.
    بعد از dc شدن ، چراغ های زیر ریو مودم چه وضیعتی دارن؟ روشن یا چشمک زن یا خاموش :
    xDSL Link
    xDSL ACT
    Alarm

مطمئنی خطت نویز نداره؟
    ISP شما چیه؟

الآن یه ایمیل به Asus زدم. اگه راه حلی داد بهت میگم.
    Last edited by a6l3i; 07-11-2009 at 19:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان کممممک

من میخوام یه مودم ALFEX ADSL بخرم
    میگن با کله ispها سازگاره درسته؟؟؟؟

و مودم خوبیه؟؟؟

قیمتش چنده حالا؟؟؟؟

من تو این سایت یکی گیر اوردم واقعا که ارزونه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

طرف کارش درسته یا اینکه ..... ؟؟؟!!!

خیلی فوریه زود کمک کنید مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

حالا چاره چیه
    کانکشن من هم از نوع pppoe هست موقع راهاندازی طرف میخواست از طریق bridge برام نصب کنه وقتی فهمید مودمم وایرلسهpppoe رو تنظیم کرد فقط گفت ppppoe یه بدی داره بعضی موقع قطع میشه
    منم الان از صبح گذاشته بودم برا دانلود ظهر قطع شده بود

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14

سلام کیوان جان
    خداییش دمشون گرم ، عجب Firmware ای زده. آدم باهاشحال میکنه . مخصوصا بخش کنترل کاربرها و تنظیماتش.

من یه ایمیل به بخش فنی خود Asus زدم ، جوابش این بود:

1- از بیرون از خونه و از طریق اینترنت میشه به اطلاعات usb دسترسی داشت. با زدن fttp://your WAN IP: xxxx
    2- این مودم قابلیت دانلود روی usb وقتی سیستم خاموش باشه ( Master Download ) رو نداره.

اینم متن ایمیلش:
    بالاخره asus wl-600g قابليتasus download master
    داره يا نداره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يه مطلب ديگه نوشته كه تو سايتش
    Plug'n'Play FTP server: Help you backup and share digital files and MP3 through Internet and download the files remotely while you're not home!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •