تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 983 از 3195 اولاول ... 4838839339739799809819829839849859869879931033108314831983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,821 به 9,830 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب من هم بن شدم!اولین تسونامی بن شدن در راه است و دیروز این عمل آغاز شده جالب اینه که من نه از بازیهای جدید Wave 4 استفاده کردم نه بازیی رو زودتر توی دستگاه گذاشتم همرم چک کردم اما انگار روش جدیدی مایکرو داره اجرا میکنه!

آقا تسلیت میگم مارم در غم خود شریک بدان بله کلا معلومه مایکرو روش جدیدی رو برا شناسایی پی گرفته
    دیگه از رفیق بیچاره من که عجیب تر نیست کلا به لایو فقط برا آپ دیت کردن کنسول وصل میشد اصلا از 3 ماه gold رایگان هم استفاده نکرد .
    منم خیلی کاری نکردم کلا 4 ماه فقطم L4D بازی میکردم فول استلسپج البته تو محیط لایو منظورمه.
    اما نمیدونم چرا بن شدم

2. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه newhamedpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مرکز خلیج فارس

پيش فرض

درايو من لايت آن هستش
    از طريق بازي هايي مثل درت 2 بايد تشخيص داد كه 1.51 هستش يا 1.61 ؟؟؟
    1.61 كه مطمئنا نيست.
    ولي اگه ميخواييد بفهميد كه دستگاتون 1.51 هست يا 1.6 بايد يه بازي Wave 4 و اكتيو ايزو بذاريد. اگه كار كرد كه 1.6 در غير اين صورت 1.51 هست
    بازي هاي wave 4 مثل: Teken 6 . MW2 . GTA IV = Collection

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میگم من هنوز دستگاهمو به لایو وصل نکردم ، اگر یه پروفایل جدید بسازم ولی اصلا باهاش بازی نکنم و اگرم بازی کردم بازی اورجینال باشه ، باز هم بن میشم ؟

اگر اینطوریه پروفایلی که باهاش بازی کپی اجرا میکنم رو بریزم روی یه مموری هر وقت خواستم بازی کنم وصل کنم .

بعدش ماکرو سافت که نمیتونه ورژن فرم ور رو بفهمه ؟ البته در شرایطی که بازی اورجینال استفاده میشود .

اگر اینطوریه من برم بازی اوریج بخرم .

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

شما مطمنی ixtreme کنسولت 1.6 هست ؟
    درایوت چیه ؟
    نه از کجا باید بفهمم!؟
    درایو رو هم نمیدونم یا بنکیو یا لایت آن! طبق سال ساخت (ماه 2 سال 2009) دوستان گفتن لایت آن باید باشه.
    نگفتی از کجا بفهمم؟
    از بازی ها میشه فهمید؟ تا الان با هیچ بازی مشکل نداشتم. Dirt2 - Fifa 10 و ... هم راحت اجرا شدن. حالا اگه 1.5 باشه باید چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مرکز خلیج فارس

پيش فرض

میگم من هنوز دستگاهمو به لایو وصل نکردم ، اگر یه پروفایل جدید بسازم ولی اصلا باهاش بازی نکنم و اگرم بازی کردم بازی اورجینال باشه ، باز هم بن میشم ؟

اگر اینطوریه پروفایلی که باهاش بازی کپی اجرا میکنم رو بریزم روی یه مموری هر وقت خواستم بازی کنم وصل کنم .

بعدش ماکرو سافت که نمیتونه ورژن فرم ور رو بفهمه ؟ البته در شرایطی که بازی اورجینال استفاده میشود .

اگر اینطوریه من برم بازی اوریج بخرم .
    سلام
    هنوز به طور دقيق كسي نفهميده كه مايكرو از كجا تشخصي ميده . ولي جديدا چند مورد ديده شده كه بازي Stealth بوده ورژن 1.51 كه بن شدند. به ريسكش نميرزه . جديدا كه دستگاه بن بشه ديگه بازي رو هارد هم نصب نميشه.

7. این کاربر از newhamedpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مرکز خلیج فارس

پيش فرض

نگفتی از کجا بفهمم؟
    از بازی ها میشه فهمید؟ تا الان با هیچ بازی مشکل نداشتم. Dirt2 - Fifa 10 و ... هم راحت اجرا شدن. حالا اگه 1.5 باشه باید چکار کنم؟
    ولي اگه ميخواييد بفهميد كه دستگاتون 1.51 هست يا 1.6 بايد يه بازي Wave 4 و اكتيو ايزو بذاريد. اگه كار كرد كه 1.6 در غير اين صورت 1.51 هست

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

خب گاومون زایید دوقلو!
    مشکل منم همینه که با دیسک اکتیو نمیتونم COD و GTA IV رو اجرا کنم. حالا بدم آپدیت کنه به 1.6؟
    اینچا دی.وی.دی 9گیگ هم راحت گیر نمیاد که بخوام بازی رو پچ کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام بچه ها
    آقا برای آپدیت کردن درایو به 1.6 باید دستگاه باز بشه ؟؟ میشه توضیح بدین. در ضمن من forza 3 رو اجرا کردم به نظرتون درایو من 1.6 هست ؟؟ ممنون اگه جواب بدین

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام بچه ها
    آقا برای آپدیت کردن درایو به 1.6 باید دستگاه باز بشه ؟؟ میشه توضیح بدین. در ضمن من forza 3 رو اجرا کردم به نظرتون درایو من 1.6 هست ؟؟ ممنون اگه جواب بدین
    فقط iXtreme 1.51 هست که میتونه بازی های Wave 4 رو اجرا کنه !! (قبلا کامل توضیح دادم)

بازیه Forza 3 دارای کد امنیتی Wave 3 هست که شما , هم با 1.51 و هم با 1.6 میتونید اونو بازی کنید.

برای آپدیت کردن هم بله باید دستگاه باز بشه و ...
    به تاپیک زیر به سری بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الان دیگه iXtreme 1.61 اومده و پیشنهاد میشه که حتما اونو بریزید که بوسیله ی اون به راحتی میتونید بازی های Wave 4 رو اجرا کنید.
    خب گاومون زایید دوقلو!
    مشکل منم همینه که با دیسک اکتیو نمیتونم COD و GTA IV رو اجرا کنم. حالا بدم آپدیت کنه به 1.6؟
    پارسا جان الان 1.61 اومده !

اگه درایو DVD کنسولت LiteOn هست صبر کن تا برای این مدل درایو هم Release بشه .اگه درایوت BenQ هست که دیگه معطلش نکن و برو سریعا فریمورش رو UP کن.
    Last edited by SamGun; 06-11-2009 at 22:07.

12. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

فکر کنم لایت آن باشه. چجوری با این بازی های خفن صبر کنم!؟
    میرم بازی های تبدیل شده میگیرم تا 1.61 لایت آن هم بیاد ممنون!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •