میشه نحوی دانلود را به ما بگید من که هرچه گشتم دانلودی برای فایل شما پبدا نکردم و فقط اسمش رو بالا نوشته.
و حدودن با یه adsl 128 چقدر طول میده تا درایور وایرلس من رو نصب با ابدیت کته؟؟
ممنون![]()
میشه نحوی دانلود را به ما بگید من که هرچه گشتم دانلودی برای فایل شما پبدا نکردم و فقط اسمش رو بالا نوشته.
و حدودن با یه adsl 128 چقدر طول میده تا درایور وایرلس من رو نصب با ابدیت کته؟؟
ممنون![]()
راستی ذوست عزیز اگر من روی لپ تاب خودم نصب کنم و یه اینترنت هم گیر بیارم(گیر اوردنش اینجا خیلی سخته)درایور ها رو واسم دانلود می کنه یه فقط نصب میکنه منظورم اینه که میتونم ویندوز رو عوض کنم از دوباره نصبش کنم که ؟؟؟/
ببين وقتي درايور را پيدا مي كنه لينكشو بهت ميده خودت ميري دانلود مي كني
يا اتوماتيك ميرخ تو مرورگر بازش مي كنه
بعدا مي توني يك جايي نگهداري كه دفعات بعد دستت نمونه تو پوست گردو![]()
با سلام
دوستان اگه کسی درایور مربوط به بلوتوث BCM2046 برای win 7 x86 را داره لینک دانلودش را بگذاره![]()
جناب H@mid-Vista با تشکر از تاپیک خوب و معرفی این برنامه مفید. لپتاپی که روی آن این برنامه رو امتحان کردم
TOSHIBA Satellite P100 PSPAUU
ویندوز XP سرویس پک 3 ریختم و برنامه رو نصب و آپدیت کردم. متأسفانه کارت صدا و مودم را اصلاً نشناخت که با هزار مصیبت و جستجو در اینترنت کارت صدا رو نصب کردم اما هنوز مودمش که Conexant هست رو نتونستم نصب کنم. لطفاً راهنمایی بفرمایین
روی یه PC ویندوز 7 رو نصب کردم، تقریبا همه چیز خوب پیش رفت جزء کارت صدا.
برنامه ای که تو پست اول معرفی کرده بودید رو نصب کردم ولی اصلا کارت صدا تو لیست نمیاد.
چه باید بکنم؟
راهی هست که بتوانم راش بندازم؟
مدل کارت صدا:
creative VIBRA 128
Last edited by adel28; 05-11-2009 at 22:12.
دوستاني كه به هر دليل اين نرم افزار نتونسته درايور پيدا كنه به اينجاها سربزنن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چطوری میتونم درایور های ویندوز 7 رو برای لپتاپم پیدا کنم؟؟؟(الان xp روش نصبه)
خوب برنامه نصب كه شد
برو در منوي بالاييش حالت ويندوز 7 را انتخاب كن ببين دراويورها هست كه ويندوز 7 نصب كني يا نه؟
فقط صداشو پیدا کرد....اونم دانلود کردم....بقیش چی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)