تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: آزمون کاراموزی وکالت 88

اگه نباشه جاش خالی می مونه tandos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

11 آزمون کاراموزی وکالت 88

با سلام خدمت دوستان عزیز

با توجه به اینکه ثبت نام برای آزمون وکالت آغاز شده از دوستان هست کسی که بخواهد در این آزمون شرکت کنه ؟

با توجه به اینکه آزمون امسال بطور همزمان برگزار می شه پیش بینی دوستان از آزمون امسال چیه؟

آیا قبولی امسال راحت تره یا سخت تره؟

با توجه به ظرفیت اعلام شده شانس قبولی در کانون وکلای مرکز بالا ست یا نه؟

البته کانون وکلا ظرفیت را بدین شرح اعلام کرده

كانونهاي وكلاي دادگستري ايران (عضو اتحاديه سراسري كانون هاي وكلاي دادگستري ايران) متشكل از كانون وكلاي دادگستري مركز- آذربايجان شرقي – فارس و كهكيلويه و بويراحمد- اصفهان و چهارمحال و بختياري- آذربايجان غربي – مازندران– خراسان رضوي, شمالي و جنوبي - گيلان- قزوين- خوزستان و لرستان- كرمانشاه وايلام- همدان - قم - كردستان -گلستان – اردبيل – مركزي- بوشهر و زنجان از طريق آزمون كتبي و طبق مقررات و قانون كيفيت اخذ پروانه وكالت مصوب سال ۱۳۷۶به تعداد مورد نياز به شرح ذيل و با توجه به موارد زير كارآموز وكالت مي پذيرند.

۱ - تعداد پذيرش كارآموز به تفكيك هر كانون:

۱ - مركز شامل استانهاي تهران، سمنان، يزد، كرمان، هرمزگان و سيستان و بلوچستان جمعا ۶۰۴نفر

۲- آذربايجان شرقي ۱۵۰ نفر

۳- فارس و كهكيلويه و بويراحمد جمعاً ۱۵۰ نفر

۴-اصفهان و چهارمحال و بختياري جمعاً ۱۵۰ نفر

۵- آذربايجان غربي ۷۲نفر

۶- مازندران ۵۰ نفر

۷- خراسان رضوي, شمالي و جنوبي جمعاً ۱۲۵ نفر

۸- گيلان ۵۰نفر

۹- قزوين ۵۰ نفر

۱۰- خوزستان و لرستان ۵۰ نفر

۱۱- كرمانشاه و ايلام جمعاً ۱۰۰ نفر

۱۲-همدان ۲۰نفر

۱۳- قم ۳۰نفر

۱۴- كردستان ۱۵ نفر

۱۵- گلستان ۶۰ نفر

۱۶- اردبيل ۴۰ نفر

۱۷- مركزي (اراك ) ۲۵ نفر

۱۸- بوشهر ۸۰ نفر

۱۹- زنجان ۴۵ نفر
    Last edited by tandos; 10-10-2009 at 20:59.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

1 - با توجه به اینکه ثبت نام برای آزمون وکالت آغاز شده از دوستان هست کسی که بخواهد در این آزمون شرکت کنه ؟

2- با توجه به اینکه آزمون امسال بطور همزمان برگزار می شه پیش بینی دوستان از آزمون امسال چیه؟

3- آیا قبولی امسال راحت تره یا سخت تره؟

4- با توجه به ظرفیت اعلام شده شانس قبولی در کانون وکلای مرکز بالا ست یا نه؟

البته کانون وکلا ظرفیت را بدین شرح اعلام کرده

.......

1- کم در جریان هستم و برادرم ثبت نام کرده که شرکت کنه و امتحان هم روز ششم اذر ماه انجام میشه. (بر خلاف قول اولیه مبنی بر ثبت نام در شهریور ماه و برگزاری امتحان در آبان ماه که به طور کلی هر 2 تغییر کرد)

2- مگه قبلا غیر همزمان بود ؟!؟! همزمانی با چی ؟!

3- بسیار راحتتر شده ! من که تحقیق کردم امسال بیشترین ظرفیت پذیرش داره. امسال با توجه به ظرفیتهای اعلامی 1866 نفر پذیرش میوند که من تا آلآن ندیدم بیش از 1600 تا بگیرند (ممکنه که اشتباه کنم ولی مطمئنم امسال از نوادر هست) حتما تلاش کنید که قبول بشید چون ممکنه سال بعد شرایط اینقدر آسان نباشه. حتما جامعه نیاز به وکیل بیشتری پیداکرده که به این صورت تصمیم گیری شده. طبق آمارهای رسمی بین المللی در کشوری مثل انگلستان به ازای هر 500 نفر یک وکیل هست که این عدد در ایران 1 وکیل به ازای 20و000 نفر هست که تقریبا فاجعه است و به نظرم از نقاط ضعف بزرگ جامعه ی قضایی است.

4- بالاخره هر چی نباشه بیشترین دعواها سر مرکز هست و برای قبولی توش بیتشر از همیشه باید تلاش کرد. ولی با کمی تلاش میشه قبول شد و مهمتر از اون اینکه دوره ی کارآموزی و اختبار که واقعا حالت کاربردی تری داره به مراتب مهمهتر و مشکلتر هست و این کارآموزی یه جورایی بیرون راندن کسانی است که به قول معروف ول معطلند

انشاءالله آنهایی که حقشونه و تلاش کردند موفق شوند و اونهایی که افت قوه ی قضاییه میشوند موفق نشوند!

به امید ایرانی پر عدالت !

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تا انجایی که تحقیق کردم ظرفیت امسال را تقریبا نسبت به پارسال به نصف کاهش دادند. حدود 25 هزار نفر هم ثبت نام کرده اند. قبولی امسال به نظر می رسه سخت شده باشد.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

من تا انجایی که تحقیق کردم ظرفیت امسال را تقریبا نسبت به پارسال به نصف کاهش دادند. حدود 25 هزار نفر هم ثبت نام کرده اند. قبولی امسال به نظر می رسه سخت شده باشد.
    سشلام دوست عزیز

ببخشید شما از کجا تحقیق کردی ؟!؟!

امسال 1866 نفر پذیرش میشوند یعنی پارسال این رقم 3732 نفر بوده ؟!؟!؟!؟!؟

این حرفتون کاملا محاله !

در سالهای اخیر در هیچ سالی بیشتر از 1300 نفر نشده و امسال یکی از سالهایی است که تعداد زیادی پذیرش میشوند.

متقاضیان هم تقریبا معقوله ولی مسلما خیلی بیشتر شدند نسبت به سالهای گذشته.
    Last edited by mostafaeshghi; 04-11-2009 at 09:59.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مدرک من اینه که آقای بهمن کشاورز رييس اتحاديه سراسري كانون‌هاي وكلاي دادگستري ايران در گفتگو با روزنامه بازار کار که این مصاحبه هم در غرفه روزنامه بازار کار در نمایشگاه مطبوعات انجام شد بدین شرح گفتند . نقل از روزنامه بازار کار
    .................................

رييس اتحاديه سراسري كانون‌هاي وكلاي دادگستري ايران، سپس به ظرفيت پذيرش كارآموز وكالت در سال جاري اشاره كرد و گفت: تعداد كارآموزان وكالتي كه در اين دوره جذب مي‌شوند نسبت به دوره قبل كاهش يافته و يا در برخي از كانون‌ها به ميزان دوره گذشته ثابت مانده است.
    وي افزود: به عنوان مثال كانون مركز در دوره گذشته حدود 1200 كارآموز وكالت جذب كرد در حاليكه در اين دوره 604 كارآموز جذب اين كانون خواهند شد.
    جذب كارآموز وكالت بر اساس نيازهاي واقعي
    كشاورز ادامه داد: واقعيت اين است كه پذيرش‌ها و گزينش‌ها بايد بر مبناي نيازهاي واقعي باشد و اين نيازهاي واقعي در كميسيون تبصره ماده يك قانون كيفيت اخذ تعيين مي‌شود. اما با توجه به اينكه از طرق ديگر و سازمان‌هاي ديگري هم جذب افراد براي همين شغل انجام شده است، طبيعي است اين نياز واقعي ناچار خيلي شكننده و لغزان و متزلزل مي‌شود.
    وي گفت: در كميسيون تبصره ماده يك قانون كيفيت اخذ نمايندگاني از دادگستري استان، دادگاه انقلاب و كانون وكلا حضور دارند كه نيازهاي واقعي را براساس آمارهاي قضايي احراز و اعلام مي‌كنند و كانون‌هاي وكلا هم پاسخگوي آن‌ها هستند.
    كشاور گفت: كانون‌هاي وكلا، كارآموزان وكالت را براساس نظر اين كميسيون جذب مي‌كنند اما عده‌ ديگري نيز به شكل ديگري جذب شده‌اند و اين باعث شده است كه بازاركار در اين بخش مختل شود.
    اين وكيل پايه يك دادگستري، جذب كارآموز وكالت بدون در نظر گرفتن نيازهاي واقعي را غيرمنطقي توصيف كرد و گفت: در اين صورت عرضه خدمت به اندازه تقاضاي خدمت نخواهد بود بلكه بيشتر از آن است و از ديدگاه ما اين مي‌تواند مفسد باشد.
    وي افزود: اميدواريم از طريق قانونگذاري و تدابير قانوني مقتضي نحوي عمل شود كه ما فقط يك نهاد وكالتي و دفاعي داشته باشيم، با هويت مستقل و وكلاي مستقل و براساس معيارها و استانداردهاي جهاني تا اين مشكل را در سال‌هاي ديگر نداشته باشيم.

6. این کاربر از tandos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •